Göz kapaklarımda soyulma başladı. Cildim mi kuru?

Merhabalar efendim. Ben 1 aydır süren bir rahatsızlığımı dile getirmek istiyorum. Malum cildiyelerden randevu almak çok zor ve eczaneler de hiçbir şey bilmiyor. İlk zamanlar üst göz kapaklarımda yani kaşlarımın altında ufak kaşıntılı bir kızarıklık oluştu. Bildiğim kadarıyla hiçbir şeye alerjim yok. Birkaç gün sonra soyulma başladı. Fakat o kadar rahatsız edici değildi. Zamanla geçmediğini fark edip çözüm araştırmaya başladım. Kimisi kaş kepeklenmesi dedi, kimisi gözlerle alakalı dedi, kimisi de mevsimseldir cildin kuruyordur dedi. 1 ay geçti. Yüzümü gün içerisinde nemlendiriyorum. Fakat gece sabaha kadar göz kapaklarım tekrar kurumuş ve soyulmuş bir şekilde uyanıyorum. Benim için aşırı rahatsız edici bir durum. Egzama olabilir mi diyenler oldu. Fakat hiçbir şişlik, kızarıklık veya kaşıntı yok. Sadece soyulma var. Aynı şeyi bir kaç gün önce gözümün altında ve çenemde de ufka bir şekilde oluştuğunu gördüm. Gittikçe strese girmeye başladım. Krem sürdüğüm zaman görüntü geçici olarak kayboluyor. Fakat asla kalıcı bir çözüm değil. Bakmanız için bir resim koyuyorum. Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Sağlıcakla kalın.