Cilt Bakım Cildinize en son hangi maskeyi yaptınız? benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Sanırım sivilceler için çikolatalı kil maskesi oluyor birkaç ay. Siz hangi maskeyi yapmıştınız en son? Cildinize en son hangi maskeyi yaptınız? Cevapla Sivilce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Ms26Ms Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Lorealin bi ürününü almıştım nem dengesi için 🤷♀️ 1 0 Yorumla
serimiyy Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 819 cevap paylaştı. En son kil maskesi yapmıştım. 1 0 Yorumla
Nævis Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Nemlendirici papatya maskesi 1 2 Yorumla benkendall +1 yıl güzel mi tavsiye eder misin Yorumla Nævis +1 yıl Evet güzel. Yorumla
Gizli Üye (36-45) 25 gü Bir yumurta sarısı ve yoğurt karıştırıp sürdüm evdeki malzemelerle. Çok da parlak yaptı cildimi tavsiye ederim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Makyaj yapmıyorum 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlış yanıt oldu. Kil maskesi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Lorealin bi ürününü almıştım nem dengesi için 🤷♀️
En son kil maskesi yapmıştım.
Nemlendirici papatya maskesi
güzel mi tavsiye eder misin
Evet güzel.
Bir yumurta sarısı ve yoğurt karıştırıp sürdüm evdeki malzemelerle. Çok da parlak yaptı cildimi tavsiye ederim.
Kahveli kil maskesi yaptım.
Kil maskesi.
maske yapmadım :)
Kil maskesi
Muz maskesi
İhtiyacım yok sanırım 😊
Makyaj yapmıyorum
Yanlış yanıt oldu. Kil maskesi
Dün sürdüm
Yeşil kil maskesi
Beyaz kil maskesi.