Evet tabii ki bu hesabımda değil ama önceki hesabımda bununla ilgili uzun bir yazı yazmıştım salatalık hangi cilt bakım ürünlerinde kullanabilirim ya da hangisinin içerisine ek olarak ilave edebilirsiniz diye böyle bir yazı yazmıştım genelde vücudumun evlenmeye ihtiyacı olduğu zamanlarda kullanıyorum bunu zaten ya salatalık kullanıyorum ya da aloe vera jeli ikisinden birisi çünkü ikisi de gerçekten mükemmel nemlendirme etkisine sahip. #reda
Salatalık cilde gerçekten çok faydalıdır. Özellikle içerisinde barındırdığı vitaminler sayesinden hem cildi nemlendirir hem de daha canlı bir görüntü verir. Salatalık dilimleri ve salatalık suyu, cildi sakinleştirmek ve soğutmak için kullanılabilir. Bu nedenle, sivilcelerin yayılmasını ve ciltte yarattığı tahrişi hafifletmek için salatalık kullanabilirsiniz.
Salatalığı ince dilimler halinde, sivilcelerin yoğun olarak görüldüğü bölgelere koyarak 10 dakika bekletebilir ya da salata suyunu gün içinde 2-3 kez pamukla sivilcelere sürebilirsiniz. Sivilcelerin daha çabuk geçmesi için, yatarken ve sabah kalktığınızda yüzünüzü temizlemek gerekiyor.
Çok iyi geliyor bak rendele suyunu sık suyu buz kalıplarına ekle dondur her sabah kalktığında yüzüne eriyene kadar sür özellikle göz çevresine çok iyi geliyor