1) La roche posay effaclar yağlı ciltler için yüz temizleme jeli - 120-130 tl bandında ama boyutu 400 ml en az 3-4 ay gidiyor. Kurutmadan tahriş etmeden temizliyor. Yağlı+ hassas, kızaran ciltler için de uygun
2) The body shop tea tree yüz yıkama jeli - hafif yakabiliyor yüzü. Çok hassas akneye meyilli cildiniz varsa tester bulup denemeniz daha iyi olur. 1 numaraya göre 1 tık pahalı ama düzenli kullanımda etkisini gösteren ve 1 numaraya göre daha etkili oldu bende
Bu ikisi direk denediğim ve inanılmaz fayda gördüğüm ürünler. Cildim yağlı, gözenekli, siyah noktalı ve kızaran hassas alerjik bir yapıda
3) Yves rocher sebum control serisi yüz yıkama jeli. Eskiden yeşil ambalajlı idi şimdi değişti sanırım deniz yosunu serisi olarak turkuaz ambalajda satılıyor. Yine alerjik cilt dostu güvenle kullanılabilecek bir marka. Eski seriyi kullanmıştım ancak yeni seriyi denemedim maalesef, 1 ve 2 numara ile devam ediyorum
4) Cerave köpüren yüz temizleyici - bunu da hiç kullanmadım ama kullananlar aşırı memnun hiç kötü yorumunı görmedim araştırabilirsiniz
Bütçe önemli tabi fakat cildiniz çok daha değerli bunu unutmayın hep kaliteli ürünler kullanın 😊😊
Yaşınıza Uygun nemlendiriciler ve serumları bakımınıza ekleyin, güneş kreminizi yaz kış kullanın hep genç güzel sağlıklı kalın 😁😁11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba.
Benim yıllardır kullandığım asla vazgeçemediğim tek ürün La roch posay Effacler serisi. Fiyatı biraz fazla gelebilir belki ama çok işe yarıyor. Bu ürüne başlamadan önce cildim pütürlüydü. Şimdi o pütür kayboldu. Cildim pürüzsüz ve bebek gibi oldu. Tabi bunun yanında uyguladığım pek çok şey var. Sırf temizleyici ile olacak iş değil. Bakımlı pürüzsüz olmak biraz emek istiyor.21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
Selam canım.
Öncelikle benim de cildim aşırı hassas ve yağlı. Ben nivea aldım sivilcelenme yaptı tavsiye üzerine La roch posay Effacler serisini kullanmaya başladım şimdi bebek gibi yaptı.11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :)
Jel şampuan ürünleri vücut kremleri kısaca bakım ürünlerini yapan firmalar her ne kadar bitkilerden veya doğal yöntemlerle bakim urunlerini yaptiklarini iddia etselerde yaptiklari urunlerin uzun kullanma tarihli olması için rengi ve kokusu için birçok kimyasal eklerler. Kısa vadede bu bakim ürünleri işe yarar. Bakim ürününün faydali tarafini alır zararlı tarafini tolere eder vücut. Ancak uzun süreli kullanım veya yaşlılıkta deri kendini yenileyemediği için zararlı yönleri ortaya çıkar ve deriyi korkunç bir görüntüye bürür. Avrupalı yaşlı kadınların insanlıktan çıkma sebebi budur hepsi gençken inanılmaz güzel yasliyken inanılmaz çirkindir. barmenim hergün yüzlerce farklı milletle muhattap oluyorum. Doğal yöntemlerle vücuttaki yağdan sağlıklı bir şekilde kurtulmak istersen bol a vitamini tüket. Yağ vitamin proteinler karaciğerde birikir. Karaciğer a vitamini alınca yan etki olarak vücuttaki yağı dışarı atar. Çoğu sivilce ve zayıflama ilacı a vitamininden oluşur. Çok a vitamini tüketme
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yorumu kızlar yapsın ben xper alayım 😅 aloevera filan diyorlardı
14 Yorumla- +1 yıl
Hadi öyle olsun djxjjd
- +1 yıl
Ndkskskdj
+1 yılBen cildiyeye gittim
Bana özel karışım yazdı
Eczaneye gittim
İlâç eczanede hazırlandı
Cildiyeye git en iyisi03 Yorumla- +1 yıl
Gittim knk ilaçlarla beraber bir istedigin marka yüz temizleme jeli kullan dedi :)
- +1 yıl
Ben nuxe kullanıyorum
- +1 yıl
Karışım dışında bunu kullanıyorum
+1 yılİsim olarak bilmiyorum ama Gratis gibi mağzlara gidersen oralara sor işte yardımcı olurlar sana.
00 YorumlaOsmo
13 Yorumla- +1 yıl
Bu nasılmış bakayım idjx
- +1 yıl
Teşekkürlerr
Cok guzelsin tansimak isterim
00 Yorumlaneutrogena sivilce karşıtı jel tek geçerim 👍
10 Yorumla
+1 yılLoreal Paris saf kil yüz temizleme jeli 👍
16 Yorumla- +1 yıl
Bazı yüzleri hiçbir jel temizleyemez🙂
- +1 yıl
kendi yüzün gibi mi
- +1 yıl
Yok seni kastetmiştim ben henüz böyle bir ürün keşfedilmedi boşuna uğraşma
- +1 yıl
Yüzüm gayet temiz hiç ihtiyacım olmadı sen kendi derdine yan hadi
- +1 yıl
Ben temizlik peşinde değilimki 😃
- +1 yıl
Mesaj kutuna baksana sen bi
+1 yılCildin çok güzel görünüyor yağlımı çok?
02 Yorumla- +1 yıl
Evet sivilce yok yağlı sadece
- +1 yıl
Ganonun sabunları var onlardan kullanabilirsin
Sabun
13 Yorumla- +1 yıl
Doktor jel kullan dedi knk
- +1 yıl
Ne sabunu
+1 yılBayanların ilgi alanı
02 Yorumla- +1 yıl
Ewettt