Çıkanlar sönüyor yerine başkaları çıkıyor böyle bir kısır döngü mevcut Her gün aynada bunları gormekten bıktım artık Yüzümü her gün temizleme jeliyle yıkıyorum gül suyunu tonik olarak kullanıp az yağlı da bir nemlendirici uyguluyorum Yıllardır hep yaptığım gibi ama yok 1 aydır katılıp kaldılar oraya her gördüğümde deli oluyorum Sarımsak mi sürmedim , limon karbonat karıştırıp onu mu sürmedim oho Hatta bir ara tamamen bıraktım her şeyi kendi haline hiç ellemedimyok yine aynı nasıl geçer bunlar?
1 aydır yüzümden gitmek bilmiyorlar ne yapmalıyım?
Merhaba. Madelebin bitkisel özlere sahip olan lavantalı bakım kreminin kullanmanızı tavsiye ederim. Ciltte var olan akne ve sivilceleri yok ederek cilde bakım yapar ve nem verir. Pürüzsüz güzellik katar.
Bir kere şu limonu karbonayı bir kenara bırakın olur mu
Git eczaneye dermokozmetik la roche, bioderma gibi bir markanın ciddi ürünlerini al. herkesten duyduğun kocakarı ilaçlarını da bir kenara bırak belki sana yaramıyor. Gül suyu da kullanma bir süre.
Şimdi öncelikle canını sıkma boşuna bişey olmaz seni çirkin yapmıyor sivilce olması burdan kim ne derse yapma sakın hastaneye git doktorla görüş bi ona göre önlemini al 😊
Yüzündeki dengeyi bozmuşsun cildin yağsız alt tabaka yağlı dengelemek için alltan yağ sivilce olarak çıkıyor. Yüzüne temizleyici ürün kullanma sadece gece yatarken nemlendir
Suyla da fazla yıkamak doğru değil ben çok yıkıyorum ve stresliyim yüzüm sivilce oldu hep. Olabilidigince az yika sivilceler kendi kendine gecsin yemene uyku duzenine dikkat et