Cilt Bakım Evde yaptığınız maskeler var mı? MaxwellinDinozoru Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Herkesin evinde olan malzemelerle evde kolaylıkla hangi maskeleri yapabilirsiniz? 💛 Evde yaptığınız maskeler var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
serimiyy Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 819 cevap paylaştı. MerhabaKil maskesi yapıyorum. Pirinç maskesi yapıyorum bu ikisi zaten olmaz sa olmazım. 0 0 Yorumla
PainterPANDA Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gül suyu ve bebek pudrası ile maske yapıyorum. Genelde 3 günde bir duştan sonra yapıyorum. Çok iyi geliyor. 1 0 Yorumla
audinceewashere7 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Tonik, nemlendirici bir de saf kil maskesi kullanıyorum. 1 0 Yorumla
NereyeDiyeSormam Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Maya maskesiBallı tarçın maskeYumurta maskesiÇay ağacı yağlı Kil maskesiMayonez maskesiKahve telvesi maskesiBen baya meraklıyım çok denediğim oldu daha neyseki yüzüme çok zarar veren olmadı 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Yumurta akı maskesi yaparım sık sıkhem sıkılaştırıyor hem gözenekleri temizliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çiya tohumu maskesi var ama ayda 1 falan. Onun dışımda normal tonikler kullanıyorum gül suyu falan 0 0 Yorumla
Berkan63 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Kol maskesi uygularım 1 1 Yorumla Berkan63 +1 yıl Kil maske*** Yorumla
Iamaengineer Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Covid 19 maskesinden başka maske yapmam kendime 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Merhaba
Kil maskesi yapıyorum. Pirinç maskesi yapıyorum bu ikisi zaten olmaz sa olmazım.
Gül suyu ve bebek pudrası ile maske yapıyorum. Genelde 3 günde bir duştan sonra yapıyorum. Çok iyi geliyor.
Tonik, nemlendirici bir de saf kil maskesi kullanıyorum.
Maya maskesi
Ballı tarçın maske
Yumurta maskesi
Çay ağacı yağlı Kil maskesi
Mayonez maskesi
Kahve telvesi maskesi
Ben baya meraklıyım çok denediğim oldu daha neyseki yüzüme çok zarar veren olmadı
Yumurta akı maskesi yaparım sık sık
hem sıkılaştırıyor hem gözenekleri temizliyor
Çiya tohumu maskesi var ama ayda 1 falan. Onun dışımda normal tonikler kullanıyorum gül suyu falan
Kol maskesi uygularım
Kil maske***
Kil maskesi yapıyorum en çok
Evet vaağğ
Pirinç unu
Süt
Bal
varr
Covid 19 maskesinden başka maske yapmam kendime
Hic yapmam
Sadece kil maskesi