AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Zorratinin kullanıyorum bende gunde 30 mg... bir kutu 10 mg diğer kutu 20 mg... sabah 10 mg bir tane aliyorum aksam 20 mg bir tane aliyorum karistirmamak için biri kirmizi diger beyaz
knk bana 2 kutu 20 mg yazmış sabah akşam yazmış öyle içiliyor mu bu
Günlük kaç mg alacaksın peki haberin var mı ? 40 mg alcaksan sabah bir akşam bir demekki ben bazen almayi unutuyorum bir gunde 60 mg içiyorum dozlari unutursan fazla alabilirsin yani Şu an 3. ayim bitiyor dudaklarim mahvoldu gunese çıkma dikkat et derin inceliyor leke bırakıyor gunes gözlüksüz şapkasız çıkma gunese. gunes kremi kullan hatta
knk sabah 20 akşam 20 günlük 40 içicem demekki bide dediklerini yapıcam iyi bir güneş kremi aldım
knk bir de şey sorcam 2 kutu yazmış günlük 2 tane içersem hemen biter bida mı yazcak bu
Her ay düzenli tahlil veriyor musun? Benim 6 aylık 2 ay vermedim tahlil bir daha gi ay isteyecek
knk ben daha başlamadım bugün başlicam
6 aylık en kisa tedavi zaten yine gitceksin muayeneye
Takvime not al randevunu unutma
knk ilaçlar bitince doktorumu ariyim
Sana tavsiyem dudaklarin aşırı yara oluyor hametan sür bol bol ve sakın dudaklarini yolma su iç birazda sinir yapıyor sakin olmaya çalış o kadar
Sana bir daha gi ay gel demediyse unutmustur... 1 ayda etki etmez 2. ayda yeni yeni gösteriyor ilac... yüzün hep kusacak tum sivilceleri maskesiz cikma dışarı
Tamam knk fucidin de yazmış yara olanların üstüne sür dedi
Elindeki tahlil kagidi atma... sağlık ocağında yaptir tahlilleri ni ucretisz yapılıyor hastanede ugrasma o elindeki tahlillerle git yoksa doktora git tahlil yaptır vir daha doktora git iki iş olmasin sen hazir yaptir zaten 3 tüp kan alınıyor
Olur
knk şimdi 1 tane içtim diyelim kaç saat sonra diğerini alayım
Dudaklarını hep nemlendir... saat başı sür ilerki zamanlarda kaşık la yemek yiyemiyorsun dudak kenarlarin acıyor
Akşam al iste
Aksam yemeğinden sonra unutursan sorun yok... ertesi gun tamamlarsin
Ben dun aksam almadim simdi hem dun aksaminkini hemde bu sabahgini icicem
40 iyi korkma kardesime 60 yazdi
knk bu hametan iyi demi dudak için
Süper hemen yumastiyor yuzdeki sivilce izlerine de sürebilirsin demişti doktor sen onun icin sorarsin doktora elini yüzüne vurma birr de sivilce izleri icin ugrasma
19 yaşındayken, aşırı sivilceden dolayı kullandım.
knk sabah 1 tane akşam 1 tane içiyoruz değil mi bide geçtimi sivilcelerin
Evet sabah akşam. Ben 6 ay süre ile, 20 mg kullandım. Kısmi izler kaldı ama sivilceler tamamen kayboldu. Yan etkiye gelirsek. 1. Aydan sonra aşırı dudak yarılması. Yüzde kuruma. Farkında olmasam da, biraz agresif davranışlar göründü.
knk baya bi krem aldım iyi gelir heralde :D
Umarım. Bende zamanında krem yazdırmak istemiştim. Doktor o ilaçtan başkası, seni tedavi etmez demişti.
3 yıl önce kullanmıştım.
dostum 20 mg 30 lu verilmiş sabah 1 tane akşam 1 tane mi içiyoruz
Kesin konuşmuyorum ama çok büyük ihtimalle günlük 1 hap. Eğer sana aynı mg'dan 2 paket yazsalardı 30 gün boyunca 2 hap alman gerekirdi. Ben öyle kullandım çünkü
Zaten günlük 40 mg çok yüksek bir miktar.
knk doktor 20 mg 30 lü kapsül 2 tane yazmış O zaman günde 2 tane sabah akşam alcam bende senin gibi ağır gelmez değil mi :d
Doktor ne yazdıysa öyle yap o zaman, ben 20 mg alıyordum ama illet birşeydi :d
Ama 4 ay sonra yüzünde hiçbirşey kalmayacak
knk benim yüzüm baya kötü büyük ihtimalle ondan dolayı sabah 20 mg akşam 20 mg toplam 40 mg oluyor günlük
Bana sorabilirsin ben şu an kullanıyorum
gönder gelsin
nasıl bir sonuç aldın knk
knk 5. aydayım 3 aydır sivilce yok
knk kaç mg lik içtin sabah akşam mı içtin
ilk ay 40 la başladım sabah akşam 20-20
gerisinde 30-30 60 mg günlük
knk 20 mg 2 kutu yazmış sabah akşam yazmış DAHA BAŞLAMADIM BUGÜN BAŞLİCAM
iki kutu yazdıysa sanada 40 başlamıştır çünkü her ay yeniden yazıyo ilacı
knk aynen toplam 40 tane oluyor 2 tane 2 tane içersem hemen biterde bana bida yazacağım demedi
bu tedavinin ortalama süresi 6-8 ay arasında değişiyo 1 aylık değil
ilaçların bittikten sonra tekrar gidiyosun kan tahlili yapıyo yeniden ilaçları yazıyo her ay klasik rutin bu
Tamam knk teşekkür ederim
rica ederim reis ama sakın yan etkilerine dayanamayıp yarıda bırakma tekrar çıkar sivilcelerin sonuna kadar dayan tecrübeyle sabittit