Sevdiğiniz kız sivilceli, onu rahatlıkla öpebilir misiniz kızlar?
Tiksinirim
Tiksinmem öperim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya tiksinmem de çok da öpmek için yanıp tutuşmam yani. Her şeyden önce bu ikimizin de sağlığını etkiler. Sivilceler içlerinde sağlıksız bakterilerin bulunduğu bir vücut sıvısıdır. Bunu ne kadar çok eller ya da temas ederseniz o kadar çok yayarsınız. O yüzden gerek yok.
Sivilceli erkekle olmak istemem kadınlar o kadar bakım yapsın niye öyle biriyle olsun erkek kadının meme vaj rengine kadar bakıyor kömür kara öğhk diyorlar pembe değilse veya beyaz tenli değilse kusur görüyorlar biz niye gerçek kusurluları olam erkekleri sevelim insan olan kadının bedenine bile küsur diyorlar
Kadınların yorumuna bak kendinizde bir tane sivilce çıksa kendinizi beğenmez bi ton para harcarsınız erkeğe gelince her yeri sivilceli olunca sorun yok diyorsunuz neden? Ama sizde küçük sivilce çıksa sevgiliniz midenizi bulanır erkekler böyle işte ama sizlerde o erkekleri kusuruyla sevip sadık oluyorsunuz kendinizi bu kadar sevseniz keşke
Puahahahha
Sen bi tane sivilcesi olan kızla olmazdın
Böyle gülen erkekten ne beklenir ki
Kiz helal olsun. Yorumun altına imzamı atarım. Erkekler mükemmel ister ama kendilerindeki kusuru kabul etmezsek şekilci maddeci nankör sevgisiz kalpsiz çıkarcı biz oluruz 🤣
@satyagrahaa Taleplerini sayar mısın yüzde kaçını sahibim test edicem
Tamam şimdi işim var da müsait olunca Bi liste yapicam sana 😅
Hayır neden tiksineyim. Eğer sırf sivilceli bir cilde sahip ise ondan rahatsızlık duyacaksın zaten o insanla hiç olma. Geçici şeyler için üzmeye gerek yok bence kimseyi.
Cevap
23Cevap
Ben tipine, yüzüne ya da fiziğine bakmam. Karakterine ve kalbine bakarım. İster yüzünde bir gezegen dolusu sivilce oldun ister çil ister doğum lekesi. Bunlar benim sevgimi değiştirmez. Sevgini gösterme şeklimi de değiştirmez. Kaldı ki sevgilim olmaz, olsa da öpmeyi bırak dokunmam bile🍃
Eğer seviyorsam hayır sevdiğim kişinin cildinden neden tiksineyim sanki benim hiç sivilcem yok.
Fiziksel özelliklerinden tiksinmem sevdiğim adamın karakter olarak tiksinebilirim.
Biraz tiksinirim. Lekeye falan çok takılmam ama iltihapli koca koca sivilceler kendimde de olsa asla dokunamadığım şeyler. Sivilcesi olana tarif vereyim kurtulsun ben de çok dertliydim şükür iyileşti baya
Tarifini verir misin?
O kişi sevdiğim kişiyse onu o sivilceleriyle de sevebilmişim/kabullenebilmişim demektir. Yani, tiksinmezdim.
Sevdiğin olduktan sonra kusurlarina takilmazsin zaten
Hayır hiç önemli değil demek isterdim ama yalan yok. Evet.
Öpmeyi birak Ekmek banarım sevdiğin kişiyle tek beden tek ruh olursun sivilcenin önemi var mi sence :D
(hiç öpmemiş biri olarak)Çok olmadığı ve dudak çevresinde olmadığı sürece sıkıntı yok
Adı üzerinde seviyorum ya sivilcesi mi batacak bana
Sonucta biz birbirmizi her halimizle sevmeliyiz eğer sevgilimse ben onu o şekilde kabul etmişim demektir ve öperim tabiki
Helloo. 👩🏼🦰Sevginin sadece dış görünüşle ilgili olduğunu düşünen insanlar bence tiksinir ben kesinlikle katılmıyorum.
KARDEŞİMİN YÜZÜNDE FAZLASIYLA VARDI. İLTİHAPLI İLTİHAPSIZ FARK ETMEDEN ÖPERİM FAKAT EL OĞLUNU ÖPMEM ÇÜNKÜ NEDEN ÖPEYİM..
İnsan sevdiğinden tiksinir mi?
hayır niye tiksineyim
İçi yağ dolu
Yani ne diyeyim yalan mı söyleyeyim
ne kadar sevsemde tiksinirim şahsen
neden tiksineyim ki tiksinsem neden seveyim?
Tiksinmem de yine de öpmem
Sevdiğim kadının sivilcelerini de sevmişimdir.
Tiksinecek ne varki sende çıkmıyormu hic
Yani tümden sivilce değildir yüzü tabi
Neyden tiksiniceksin aynı şey herkeste oluyor
Sivilce noktasını pas geçin, temiz yerleri seçin.
Sevmişsem gözüm birşey görmez
Boynundan öperim. Daha iyi işte :D
Hic sasirmadim degerli abazan erkeklerimiz avshsh
Rahatlikla öperim
Asla tabi ki öperim gözüm görmez
Öyle saçma şey mi olur, tabii ki öperim.
birraz
Eyvallah.
Sivilcesine bağlı 🤭🤭🤭
Tiksinirim biraz.
Eğer sevdiğim de öpmekten hiç çekinmem
Seven her türlü öper
Sevmişsem öperim
Tiksinilcek bir durum yok. Seviyorsan öpersin
hayır tiksinmem
Yani evet biraz.
Tiksinirim
Öpemem çok fazlaysa