Yapıyorum. Öncelikle cildimde makyaj varsa onu siliyorum. Temizleme suyuyla bir güzel sildikten sonra maskemi sürüp bekliyorum. Ardindan yıkayıp nemlendiriyorum. Bazen peeling yapıyorum maske öncesi. Yatmadan önce de leke kremimi sürüp geceyi noktalıyorum🙂
Merhabalar. Evet elbette her gece bakımımı yapıyorum. Fakat fazla birşey yok bu bakımda. Cildi nemlendirmek gerçekten iyi geliyor. Gece yatarken yastığımızın kılıfıına baya dikkat etmeliyiz. Temiz olmazsa eğer cildimiz için büyük sorun olabilir bu. 2 gecede bir ben kılıfı değişirim. Temiz tutmak için önemlidir bu. Bunu herkese tavsiye ediyorum elbette. Cildimi güzelce cilt tipime uygun bir sabunla temizlerim. Buna maden suyuyla sabun eklidir. Cildim için en iyi su maden suyudur. Filtre ve musluk suyu zarar vericidir. Daha sonra cildime uygun bir nemlendirici sürerim. Bu kadar basittir. Fazlada birşey yapmam yani.
Ramazan ayında sahura kadar uyanık olduğum için sahuru beklerken evet yapıyordum. Sonra istenmeyen birkaç olaylar oldu sonra öyle bir yapma hevesim geçti ama birkaç gün önce evet tekrar başladım bakım yapmaya. Uyumadan önce yapınca rahat rahat uyuyorum...
Herşeyden etkili olan şey duşunu alıp yatmaktir birşeyler sürmek gözenekleri kapatır sıcak duş temizler gözenekler açılır vücut nefes alır gece rahat uyku cekersiniz