Merhaba yaklaşık 4 aydır tetradox (doksisiklin) kullanıyorum. Arkadaşlar resimde sıraladım zaten görüyorsunuz; ilk başladığımda bu şekildeydi, 2. ay azalma oldu 3. ay kullanamadım bir kaç hafta çünkü birden çoğalttı aşırı şekilde, biraz ara verdim sonra geri başladım. Nisan ayının ortalarında tekrar kullanmaya başladım ve şuana kadar bu şekilde ve hâla kullanıyorum sabah içtim. Tam kapanmadan bu güne kadar yaklaşık 3tane sivilce çıktı ki bu benim için inanılmaz bir şey. Günde 2 tane yemin ederim abartmıyorum günde 2 tane minikte olsa çıkıyordu 1. resimdeki gibi kocamanda çıkıyordu. O 1. resimdekiler azalmış hali daha beterdi o. Her neyse esas soruma giriyorum; şimdi ben anlık fotoğraf attım gördüğünüz gibi, bu fotoğraftaki izler nasıl geçer acaba onu çok merak ediyorum. Acnelyseyi de 1 aydır kullanıyorum izi fazla olan yanağıma, pek bir etki etmedi yani. Varsa çözüm önerileriniz bekliyorum. Sabun felan önermeyin bana, maske tarzı veya başka bir şey. Ama sabun önermeyiniz.
Bunlar maskeyle geçecek şeyler değil. Belki kullandığın hap sana yaramamış olabilir o yüzden takrardan bi doktora görün eğer imkanın var ise Özel bi doktora görünmeye çalış birde ona görün. Kızlara roaccutane yazıyorlar erkeklerede yazılır herhalde ama araştır ginede Karaciğer yağlanmasından olabilir.
hocam roacutannelik bir şey yok resimlerin sırasını karıştırdiniz sanirim en bastaki resim ocak Şubat aylarında en aşağıdakiler ise dün çektiklerim izlerim kaldı hap işe yaradi
Leke kalmış galiba sadece onlar antibiyotikli kremler ile düzeliyor ama çukur ise lazer şart diğer türlü geçmez. Sabun falan zaten yüze sürülmesi en yanlış şey ben kırmızı lekelerim için fusidas kullanmıştım işe yaramıştı ama bazı lekeler duruyor onları da dediğim gibi lazerle geçirmek zorundasın çünkü geçmiyorlar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Doktora gitmelisin bence, hazır geçmişken yanlış şeyler kullanıp tekrar çıkmasın..
arastiriyorum simdi tesekkurler bu arada izler icin degil mi bu bir arkadaş yukarıda sırayı kariştirmiş en aşagidaki fotograflar dün çektim en üsttekiler ise 3 ay once felan
arastiriyorum simdi tesekkurler bu arada izler icin degil mi bu bir arkadaş yukarıda sırayı kariştirmiş en aşagidaki fotograflar dün çektim en üsttekiler ise 3 ay once felan