Cilt Bakım Bembeyaz ten için kesin sonuç veren ve kalıcı doğal? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba kızlar bembeyaz ten için maske önerileriniz var mı? Deneyip sonuç alan kızlar yardım edebilirmi? Güncellemeler+1 yıl Buğday tenliyim fakat güneşten baya esmerleştim Bembeyaz ten için kesin sonuç veren ve kalıcı doğal? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ptensesd Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl neden kendi ten rengini sevmiyorsun bizi Allah yarattı bence bunu değiştirmeye çalışacağına sevsen daha mutlu olursun çünkü ben rengi değişmez 3 5 Yorumla ptensesd +1 yıl ten* Yorumla Soran +1 yıl Aslında ten rengimi değiştirmek değilde. Kendim buğday tenliyin fakat güneşten dolayı baya esmerleştim. Yani kendi rengime dönmek istiyorum Yorumla ptensesd +1 yıl gunes kremi kullan disari çıkarken ve pirinç maskesi uygula Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla ptensesd +1 yıl rica ederim bebek Yorumla
sadcherryy Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Limon ve yoğurt 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Denedim fakat limon cildimi güneşe karşı daha da hassaslaştırdırdı Yorumla
EşofmanlıÇocuk Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Bembeyaz ten güzel değil yapma öyle 0 21 Yorumla Soran +1 yıl Bence güzel Yorumla EşofmanlıÇocuk +1 yıl Beyaz ten güzel evet. Ama bembeyaz güzel değil. İtici yani. Yorumla Soran +1 yıl O konuda haklı olabilirsin, sanırım biraz abartdım :) Yorumla EşofmanlıÇocuk +1 yıl Abartmamak lazım :)Şu an nasıl tenin? Yorumla Soran +1 yıl Aslında buğday tenliyim. Fakat güneşten koyulaştı tenim. Şuanda koyu buğday ve ya açık esmer diyebilirim Yorumla EşofmanlıÇocuk +1 yıl O da çok çekici ya. Buğday ten ve açık esmere bayılırım. Kavruk deniyor açık esmere. Çok çekici. Yorumla Soran +1 yıl Evet çekici ama yinede kendi rengime dönmek istiyorum Yorumla EşofmanlıÇocuk +1 yıl O zaman çok güneşe çıkma dönersin :)Bir de yüz ile vücut her zaman farklı olur. Yorumla Soran +1 yıl Tasviyelerin için teşekkürler ;) Yorumla EşofmanlıÇocuk +1 yıl Rica ederim. Tavsiye istersen burdayım her zaman :) Yorumla EşofmanlıÇocuk +1 yıl Daha yaz gelmedi sen ne güneşte yandın ki :)) Yorumla EşofmanlıÇocuk +1 yıl Orda mısın? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla EşofmanlıÇocuk +1 yıl Naptın o işi? Yorumla Soran +1 yıl Cildin çok hassas Yorumla EşofmanlıÇocuk +1 yıl Cildinin hassas olması ne alaka şimdi? :)) Yorumla Soran +1 yıl Yani Hem hassas olduğunu hemde kolay bronzlaştığını demek istemiştim Yorumla EşofmanlıÇocuk +1 yıl Hmm. Nerde yaşıyorsun? Yorumla Soran +1 yıl İzmir Yorumla EşofmanlıÇocuk +1 yıl O zama güzelsin çok :) Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bana da lazım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bulursan bana haber eder misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tabi Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
DΞRΥΑ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl saçmalık 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yardımcı olmayacaksan neden yazıyorsun? Yorumla DΞRΥΑ +1 yıl Böyle bir şey mümkün değil de ondan. Yorumla Soran +1 yıl Bilemedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
neden kendi ten rengini sevmiyorsun bizi Allah yarattı bence bunu değiştirmeye çalışacağına sevsen daha mutlu olursun çünkü ben rengi değişmez
ten*
Aslında ten rengimi değiştirmek değilde. Kendim buğday tenliyin fakat güneşten dolayı baya esmerleştim. Yani kendi rengime dönmek istiyorum
gunes kremi kullan disari çıkarken ve pirinç maskesi uygula
Teşekkürler
rica ederim bebek
Limon ve yoğurt
Denedim fakat limon cildimi güneşe karşı daha da hassaslaştırdırdı
Bembeyaz ten güzel değil yapma öyle
Bence güzel
Beyaz ten güzel evet. Ama bembeyaz güzel değil. İtici yani.
O konuda haklı olabilirsin, sanırım biraz abartdım :)
Abartmamak lazım :)
Şu an nasıl tenin?
Aslında buğday tenliyim. Fakat güneşten koyulaştı tenim. Şuanda koyu buğday ve ya açık esmer diyebilirim
O da çok çekici ya. Buğday ten ve açık esmere bayılırım. Kavruk deniyor açık esmere. Çok çekici.
Evet çekici ama yinede kendi rengime dönmek istiyorum
O zaman çok güneşe çıkma dönersin :)
Bir de yüz ile vücut her zaman farklı olur.
Tasviyelerin için teşekkürler ;)
Rica ederim. Tavsiye istersen burdayım her zaman :)
Daha yaz gelmedi sen ne güneşte yandın ki :))
Orda mısın?
Evet
Naptın o işi?
Cildin çok hassas
Cildinin hassas olması ne alaka şimdi? :))
Yani Hem hassas olduğunu hemde kolay bronzlaştığını demek istemiştim
Hmm. Nerde yaşıyorsun?
İzmir
O zama güzelsin çok :)
Teşekkür ederim
bilmiyorum
Bana da lazım
Bulursan bana haber eder misin?
tabi
Teşekkürler
saçmalık
Yardımcı olmayacaksan neden yazıyorsun?