Geçtiğimiz 3 yıl içinde belirginleşti. Yağlı bir cildim var. Hiç makyaj yapmam. Cildimi temiz tutarım. Sivilcelerim yok ama bu bölgede böyle bir renk eşitsizliği oluştu. Acaba Vücutta bir sağlık probleminin yüze yansımış hali mi? Sizce neden olabilir. Cildiyeye gitmiştim ve fondoten yapılı bir krem vermişti. Ama ben bunu boyayıp kapatmak istemiyorum. Kendi rengimle eşitlensin istiyorum. Ne yapsam geçer İşaretlediğim mimik bölgemde turunculuk var. Neden oluşmuş olabilir.
Renk eşitsizliği öncelikle söylemem gerekirse çok anormal durmuyorsa sağlık sorunu değildir tabi ki. Renk eşitsizliği genelde yüzümüzde dudak üstü, göz altı, kaş bölgesi, yanak kısmında oluşur. Renk eşitsizliği neden olur peki kısaca tanımını da yapmak isterim.
Renk eşitsizliği nedir? Neden oluşur?
Renk eşitsizliği: Kan dolaşımının az olduğu ve kıl-tüy oluşan bölgelerin olduğu bölgelerde görülen cilt sorunudur. Kan dolaşımını artırmak için birçok işlem yapılıyor. Bunlardan birisi masaj yapmaktır.
Kan dolaşımını artırmak için yüz yağı kullan!
Yüz yağları
Yağlı bir cilde sahip olsan bile bu cildinin beslendiği anlamına gelmiyor. Cildini beslemek için ve kan dolaşımını artırmak için değerli yağlar kullan. Gül yağı buna örnektir. Kan dolaşımını artırır.😊
Yüz masaj aleti!
Yüz masaj aleti
Yüz masaj aletleri bu konuda müthiş olanaklar sağlar. Cildine bir 15 dakika dahi masaj yapsan detoks etkisi gösterecektir. Elmacıklarının şiştiğini, yüzüne kan geldiğini hissedeceksin. Bunun hakkında birçok video bulunmakta. Örnek olarak yüz masajı aletiyle masaj videosu koyacak olursam;