Selamlar. Son zamanlarda sivilce sorunu yaşıyorum ve Propia seti herkesten ve siteden çok duydum. Denemek istiyorum. Sizce denemeli miyim? Deneyip memnun kalan var mı?
Propia bakım setini denemek istiyorum. Deneyip memnun kalan var mı?
Merhaba.. bence hemen denemelisin. Memnun kalacağından eminim.:) Bir süre önce ben de Propia setini denemeye karar verdim, birkaç gündür de kullanıyorum. Daha ilk kullanımda bile etkisini gösterdi.
Denizlerin, bitkilerin ve biyoteknolojinin zenginliğini bir araya getiren Propia Bakım Seti cildin sebum dengesini düzenleyerek sivilce oluşumunun önüne geçiyor. Ben ürünü denedim, cildime iyi geldiğini gözlemledim. Daha uzun süreli kullanımda çok daha fazla etkisini göreceğimden eminim. :)
Bana gelen kutunun içeriği ise şöyleydi: 1. Adım Yüz yıkama jeli 2. Adım Gündüz nemlendiricisi 3. Adım Gece nemlendiricisi Hadiye: Peeling Hediye: Çıkartmalar
Merhaba. Ben Propia setini kullanıyorum. Kullanmaya başladığım zamandan beri çok memnun kaldım. 3 adımdan oluşması ayrı bir avantaj.
Birinci Adım: Yüz temizleme jeli İkinci Adım: Gündüz nemlendirici Üçüncü Adım: Gece nemlendirici Hediye ürün: Arındırıcı maske
Adım adım kullanıldığı zaman etkisi rahatlıkla görülüyor. Hem cildin arınıyor hem de sivilcelere elveda diyorsun. Kullanmanı tavsiye ederim. Çok da memnun kalacaksın.💖
Selam tatlım. Ben Propia bakım setini kullanıyorum ve çok memnunum. İçeriği ve kullandıktan sonraki cildimde verdiği hissiyat beni çok mutlu ediyor. Akne savar desek yeridir. Kesinlikle kullanmalısın. Zaten kullanırken farkı hızlı bir şekilde göreceksin. Emin olabilirsin :*
KizlarSoruyor sayesinde ürünü gördüm. Daha önce üründen haberdar değildim. Sonra ürünü bir araştırdım ve sitede yorumlarını okudum. Daha sonra bende almaya karar verdim. şu an siparişimi verdim ve kargo yolu bekliyorum. Eminim ki harika bir ürün :) PROPİA buraya da mutlaka göz atmalısın. Ben buradan gördüm ve yorumları beni etkiledi.
Ürün denemek istediğim bir ürün. Siparişini verdim. Fiyatı da çok uçuk değil. Buda ürünü beğenirsem rahatça devam edebilirim demek. Bence sende ürünü denemelisin.
Propia bakım seti çok güzele benziyor. Bende denemek için sabırsızlanıyorum. Ürünün set halinde olması beni çok mutlu etti açıkçası. Set halinde olan ürünler daha çok işe yarıyor.