Cilt Bakım Yüzümdeki kararmalar nasıl geçer? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Bıyıklarım var gibi duruyorsaç uzaması için tavsiyesi olan varsa iyi olur rastgele kestim Güncellemeler+1 yıl ... Yüzümdeki kararmalar nasıl geçer? Cevapla Bıyık Soruları Tavsiye Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Cilliibbooommmmm Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl O lekeleri açan kremler var diye biliyorum. Bunlar pigment yani güneşten olan şeyler SPF içeren kremler kullanmalısın.Saçın içinde Koffein içeren Şampuanlara bak ama içeriği temiz olanlar. Dimeticon, Sulfat, Paraben vs gibi içermeyen şampuanlar. 1 0 Yorumla
Ks-President Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Bence yüzün çok güzel kararma göremiyorum ben körüm galiba 4 0 Yorumla
Bnçbn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Knk saçını uzaması istiyosan pirinç suyunu saçına sur 30 dk bekle yıka bakım yapıyo hemde çok hızlı uzuyor 2 0 Yorumla
Zeyneym Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Çok tatlısın cildin için ne kullanıyorsun? Ayrıca bıyık gibi görünmüyor. 4 0 Yorumla
bensırdaşınım Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Konudan bağımsız; çok tatlıymışsınız. Umarım sorun olarak gördüğünüz kararmaları da çözersiniz yakın zamanda🌸💫 1 0 Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Çok doğal görünüyorsun abla sevgilin şanslı vallahi :) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🙏 Yorumla
ttarrakkafası Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Yok birsey ya abartiyorsun. O biyik degil dogal dudak cizgisi. Bu cok tatli seni kiskaniyorlar. O dudak cozgisi her kizda olmuyor kalemle cizmek zorunda kaliyorlar sende ise dogal olarak var. Sevinmen lazim 0 0 Yorumla
Lfㅤㅤㅤ Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 92% +1 yıl çamaşır suyuyla elini yüzünü yıkadın mı pammık gibi olursun 1 0 Yorumla
kedikızz789 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl cildinde öyle bir durum yok bence gayet iyi görünüyor 1 0 Yorumla
JanArmel Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl İltifat almak için falan mı sordun. Gayet güzelsin ne kararması ne bıyığı 🙂 1 0 Yorumla
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl biraz var gibi görünüyor ama bence tatlısın takılma 1 0 Yorumla
adropoflife Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Çok yok öyle kurban. Hormanal olabilir ama bacakların da, kollarin da uyusma ağrı varsa 1 0 Yorumla
mOLi_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Normal bence bir sorun yok. Hatta güzel bir rujla dudaklatın çok güzel öpülesi durur 1 1 Yorumla mOLi_ +1 yıl Güncel Yorumla
Thirt13n Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Normal duruyor. Maske araştırabilirsin. Zeytinyağı sür saçına. 1 0 Yorumla
Volkan1616 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bıyık var gibi durmuyo ama dilersen bir cildiyeye git kremle iki günde yok olur 1 0 Yorumla
esma_jcj Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Cildin ne güzel kızz. Ağda yap oraya belki tüylerden dolayıdır 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Yok bi sabun kullandım onun yüzünden sanırım ya Yorumla esma_jcj +1 yıl Ne sabunu Yorumla SosyoPsikopat +1 yıl sabundan olmaz ya Yorumla Soran +1 yıl @SosyoPsikopat bilmiyorum onu kullanınca esmerlik geldi gibi daha da ama psikolojik sanırım 😅 Yorumla Soran +1 yıl Çikolata portakal içerikli bişi evde buldum yüz temizliği için diyordu denedim öyle Yorumla
derekimn Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Yüzün çok güzel bir cilt maskesi verde biz erkeklerde yararlanalım 2 0 Yorumla
mysticalstarfish Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kararma tam olarak nerde goremedim 8 0 Yorumla
CreepyCreepy Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 77% +1 yıl Senin hic biseyin yok, bi aptest al kendine gel. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😅😅 Yorumla
Benimbaşkasıdeğil Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Namaz kıl nur gelir yüzüne😂 1 6 Yorumla Soran +1 yıl 😅😅 Yorumla Benimbaşkasıdeğil +1 yıl Deme beee 😞 Yorumla Soran +1 yıl Noldu Yorumla Benimbaşkasıdeğil +1 yıl Geçen bir şey okumuştum kizlar üzgün gözüken erkeklere ilgi duyar diye de doğru diye bı deneyim dedim 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 doğru bence de Yorumla Benimbaşkasıdeğil +1 yıl Evet doğruymuş 😂yazının devamında vardı mesallaaa Yorumla
Cheetos Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 82% +1 yıl Rus kızı olsaydın bıyıkların olmazdı... 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya da sarışın Yorumla
mrcherry66 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Doğal kal :) ayrıca saç konusuna gelirsek mevcut uzunluğu bozmadan kahkül yaptırırsan 10 numara 5 yıldız olursun 1 0 Yorumla
kusursuz_insann Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Kararma göremiyorum gayet sağlıklı görünüyorsun düzenli bakımini ihmal etme derim☺️ 1 0 Yorumla
Pempom Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Gano sabun renk açıyor 2 3 Yorumla Pempom +1 yıl Eğer ağda yaptirip güneşe çıkarsan da leke olur Yorumla Soran +1 yıl Oo hadi ya 😑 bilmiyordum teşekkür ederim 😇 Yorumla Pempom +1 yıl Rica ederim Yorumla
benGÖKÇE Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Oyy çok tatlısın 3 3 Yorumla Soran +1 yıl 😍😍 senin tatlılığın Yorumla benGÖKÇE +1 yıl 🥰❤️ Yorumla askadami3458 +1 yıl Valla resimdeki senden sen muhteşem bir seysin Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Kararma belli olmuyor. Ama belli ki güzel kızsın 1 0 Yorumla
lovebdy00 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl You gayet iyi duruyor. 1 1 Yorumla lovebdy00 +1 yıl Yuzunu beyaz sabunla yika ginluk Yorumla
Kahpe-rengi Takip Et Xper 5 Yaş: 126 +1 yıl Tüy varmış gibi duruyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet Maalesef ciltle alakalı ama Yorumla
Morrbalıkk Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Neden karardı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki Yorumla
askadami3458 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 +1 yıl Sana guzelmbir fikir verebilirim 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Nedir Yorumla askadami3458 +1 yıl Xperin varmo Yorumla Soran +1 yıl Xper 2 Yorumla Soran +1 yıl Burdan olmuyorsa kalsın Yorumla askadami3458 +1 yıl Sen bilirsin Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Belki var... 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Ne var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biyik?🙄 Yorumla Soran +1 yıl Hayır yok pf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye soruyon o zaman kardesim🤦♂️😏 Yorumla Soran +1 yıl Var gibi duruyor beyazlaşmak istiyorum Yorumla bensırdaşınım +1 yıl Abi sen çok yanlış geldin, senin taksi karşının taksisi cnxnddjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Duvar boyasi mi bu istedigin zaman istedigin gibi renk degisebiliyon... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @bensirdasinim ne diyon kardesim Yorumla bensırdaşınım +1 yıl Abi hakim değilsen çamur atma, tuttuğu şeyin rengini almak istemiyor kadın chnxsndnx Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hic bir sey anlamadim ama neyse Yorumla bensırdaşınım +1 yıl Nccnjsndc iyi günlerin olsun Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl ben bısey goremedım gayet ıyı gorunuyorsun 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
O lekeleri açan kremler var diye biliyorum. Bunlar pigment yani güneşten olan şeyler SPF içeren kremler kullanmalısın.
Saçın içinde Koffein içeren Şampuanlara bak ama içeriği temiz olanlar. Dimeticon, Sulfat, Paraben vs gibi içermeyen şampuanlar.
Bence yüzün çok güzel kararma göremiyorum ben körüm galiba
Knk saçını uzaması istiyosan pirinç suyunu saçına sur 30 dk bekle yıka bakım yapıyo hemde çok hızlı uzuyor
Çok tatlısın cildin için ne kullanıyorsun?
Ayrıca bıyık gibi görünmüyor.
Konudan bağımsız; çok tatlıymışsınız. Umarım sorun olarak gördüğünüz kararmaları da çözersiniz yakın zamanda🌸💫
Çok doğal görünüyorsun abla sevgilin şanslı vallahi :)
🙏
Yok birsey ya abartiyorsun. O biyik degil dogal dudak cizgisi. Bu cok tatli seni kiskaniyorlar. O dudak cozgisi her kizda olmuyor kalemle cizmek zorunda kaliyorlar sende ise dogal olarak var. Sevinmen lazim
çamaşır suyuyla elini yüzünü yıkadın mı pammık gibi olursun
cildinde öyle bir durum yok bence gayet iyi görünüyor
İltifat almak için falan mı sordun. Gayet güzelsin ne kararması ne bıyığı 🙂
biraz var gibi görünüyor ama bence tatlısın takılma
Çok yok öyle kurban. Hormanal olabilir ama bacakların da, kollarin da uyusma ağrı varsa
Normal bence bir sorun yok. Hatta güzel bir rujla dudaklatın çok güzel öpülesi durur
Güncel
Normal duruyor. Maske araştırabilirsin. Zeytinyağı sür saçına.
Bıyık var gibi durmuyo ama dilersen bir cildiyeye git kremle iki günde yok olur
Cildin ne güzel kızz. Ağda yap oraya belki tüylerden dolayıdır
Yok bi sabun kullandım onun yüzünden sanırım ya
Ne sabunu
sabundan olmaz ya
@SosyoPsikopat bilmiyorum onu kullanınca esmerlik geldi gibi daha da ama psikolojik sanırım 😅
Çikolata portakal içerikli bişi evde buldum yüz temizliği için diyordu denedim öyle
Yüzün çok güzel bir cilt maskesi verde biz erkeklerde yararlanalım
Kararma tam olarak nerde goremedim
Senin hic biseyin yok, bi aptest al kendine gel.
😅😅
Namaz kıl nur gelir yüzüne😂
😅😅
Deme beee 😞
Noldu
Geçen bir şey okumuştum kizlar üzgün gözüken erkeklere ilgi duyar diye de doğru diye bı deneyim dedim 😂😂
😂😂 doğru bence de
Evet doğruymuş 😂yazının devamında vardı mesallaaa
Rus kızı olsaydın bıyıkların olmazdı...
Ya da sarışın
Doğal kal :) ayrıca saç konusuna gelirsek mevcut uzunluğu bozmadan kahkül yaptırırsan 10 numara 5 yıldız olursun
Kararma göremiyorum gayet sağlıklı görünüyorsun düzenli bakımini ihmal etme derim☺️
Gano sabun renk açıyor
Eğer ağda yaptirip güneşe çıkarsan da leke olur
Oo hadi ya 😑 bilmiyordum teşekkür ederim 😇
Rica ederim
Kararma göremedim cildin gayet iyi
Oyy çok tatlısın
😍😍 senin tatlılığın
🥰❤️
Valla resimdeki senden sen muhteşem bir seysin
sana öyle geliyor gayet güzelsin.
Hayır yok ve çok güzelsin 👍😉
Bayan arkadaşlar doğru olanı yazmış 🚬🤨
Kararma belli olmuyor. Ama belli ki güzel kızsın
Esmerleşiyorsun ne güzel 🤷♂️
You gayet iyi duruyor.
Yuzunu beyaz sabunla yika ginluk
Bb glow yaptırabilirsin
Tüy varmış gibi duruyor
Evet Maalesef ciltle alakalı ama
Neden karardı
Bilmiyorum ki
Sana guzelmbir fikir verebilirim
Nedir
Xperin varmo
Xper 2
Burdan olmuyorsa kalsın
Sen bilirsin
bıyıklarına iyi bak :) krem kullan
Yüzünde kararma mi var 🤔
Benim icim de aynen boyle kapkara uzulme be
Böylede çok güzelsin doğal halin
Gayet güzelsin. Kararma yok.
Belki var...
Ne var
Biyik?🙄
Hayır yok pf
Niye soruyon o zaman kardesim🤦♂️😏
Var gibi duruyor beyazlaşmak istiyorum
Abi sen çok yanlış geldin, senin taksi karşının taksisi cnxnddjd
Duvar boyasi mi bu istedigin zaman istedigin gibi renk degisebiliyon...
@bensirdasinim ne diyon kardesim
Abi hakim değilsen çamur atma, tuttuğu şeyin rengini almak istemiyor kadın chnxsndnx
Hic bir sey anlamadim ama neyse
Nccnjsndc iyi günlerin olsun
ben bısey goremedım gayet ıyı gorunuyorsun
Iyımıs
Yok sıkıntı yok
Çok doğal guzelsin bence
Kararma yok ki
filtre kullanmayıp doğal olan insana hayranım
Ben bi kararma göremedim körüm galiba.
normal gözüküyo
hilal bıyıklı yiğit ülkücü
Jilet vur geç.