Cilt Bakım Cilt maskesi yapıp uyur musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Bazı maskelerin daha çok etki göstermesi için gece sürülüp sabah yüzden arındırılması gerekiyor? Peki siz cilt maskesi ile uyur musunuz? Cilt maskesi yapıp uyur musunuz? Cevapla Cilt Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı. Benim uyku halim çok deli oluyor gadası. O yüzden yüzümde maske sabaha kadar kalmaz. Yastık ve battaniye üzerinde maskeyle uyanmak hiç güzel olmazdı. 1 0 Yorumla
Morpijama Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Nem maskesini bile yedirip uyuyordum asla uyuyamam oyle deli dana gibi uyudugumdan 1 0 Yorumla
Yilax Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl 1 kere yaptım sabah soyduğumda yüzüm çok kızarmıştı ondan sonra hiç yapmadım. 1 0 Yorumla
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Gece yapıp bi kere uyumuştum sabah kalktığımda yüzüm yanmış, tahriş olmuştu 1 0 Yorumla
fmgiller Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bi defa kocam korktu ondan beridir uyumam😀 3 4 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla fmgiller +1 yıl 😀😀😀 Yorumla ssamarra +1 yıl Hahaha ben olsam beni kızdırdığı zamanlar özellikle yapardım 😈 Yorumla fmgiller +1 yıl Ay yok korkmasın mümkünse altıma yapacaktım gecenin köründe 😀😀😀 Yorumla
pandasevercocuk Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl hiç uyumadım ve uyuyamacağım gibi çünkü deli yatanlardanım, bundan dolayı tüm yatak batar fdskjghksd 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benim uyku halim çok deli oluyor gadası. O yüzden yüzümde maske sabaha kadar kalmaz. Yastık ve battaniye üzerinde maskeyle uyanmak hiç güzel olmazdı.
Nem maskesini bile yedirip uyuyordum asla uyuyamam oyle deli dana gibi uyudugumdan
1 kere yaptım sabah soyduğumda yüzüm çok kızarmıştı ondan sonra hiç yapmadım.
Gece yapıp bi kere uyumuştum sabah kalktığımda yüzüm yanmış, tahriş olmuştu
Bi defa kocam korktu ondan beridir uyumam😀
😂😂😂😂
😀😀😀
Hahaha ben olsam beni kızdırdığı zamanlar özellikle yapardım 😈
Ay yok korkmasın mümkünse altıma yapacaktım gecenin köründe 😀😀😀
hiç uyumadım ve uyuyamacağım gibi çünkü deli yatanlardanım, bundan dolayı tüm yatak batar fdskjghksd
Hayir yastigim batar
Asla uyumam
Hayır hiç işim olmaz
Uyurum arada