Cilt sağlığı ve güzelliği için her insanın mutlaka yaşına uygun cilt bakımını rutin olarak yapması gerekir. Cilt bakımına hangi yaş aralığında başlamak gerekir? #gadasından sevgilerle 🤗
Cilt bakımına hangi yaş aralığında başlamak gerekir?
Bence ergenlik döneminde başlanması gerekiyor çünkü sivilcelerle en çok yüzleştiğimiz dönemler ergenlik dönemleri cildi temizlemek gerekiyor 23-25 yaş aralarında ise kırışıklık karşıtı kremler kullanılmalı diye düşünüyorum
Bence ergenlikte başlamak gerekiyor nedeni ise genellikle o dönemlerde cilt problemleri ile karşılaşıyoruz ve müdahele edilmez ise kalıcı olmaya kadar gider. Zamanında müdahele edilir ise iz kalmaz ve ileride pişman olmayız diye düşünüyorum Onun için ergenlik diyorum.
Cilt bakımına 18-20 yaşından sonra başlanmalı bence. Ergenlikten dolayı bakım ürünleri cilde zarar verebilir hatta ciltte kalıcı lekelere bile neden olabilir. Bu yüzden doğal yağlar en iyisi. 😊
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
20 yaş ve sonrası. Daha erken yaşlarda başlayan kişilerde cilt hassas olduğundan daha çok leke, sivilce, siyah nokta ve buna benzer kalıcı sorunlara yol açıyor diye düşünüyorum.