Parfüm cilde mi sıkılır, yoksa giysiye mi?

Sen parfümü cildine mi sıkıyorsun, yoksa kıyafetine mi?

Parfüm kıyafete sıkılır ama eser miktarda sıkılır. Parfümle duş alıp sokağa çıkılmaz. Fazlası mide bulandırıcı oluyor gerçekten. Yani güzel kokmuyor o ağır koku insanı karşı ya da hemcinsten nefret ettiriyor. Yani mümkünse hiç kullanılmasa kişisel temizliğe dikkat edilse yeter. Fakat ihtiyaç halinde hafif bir pısss yeter derim :)
Parfüm vücudun ısıyı çabuk yayacak tercihen
(el ve ayak bileklerine, iç dirsek, boyun veya diz kapağının arkasına) kokunun daha çabuk dağılması adına bu bölgelere sıkılabilir.
Kaliteli yani cilde zarar verecek kimyasalları içinde bulundurmuyorsa tene temas etmesinde bir sakıncası yok. Çeşitli kimyasalları içinde barındıran parfümler kesinlikle tene temas etmemeli ve tene temas etmeyeceği miktarda kıyafete sıkılmasına dikkat edilmelidir..
Parfüm giysiye sıkılmaz kulak arkası ve bileklerde daha çok hissedilir bu arada sizin parfümünüz ne
Özel bir parfüm 🙄
parfüm havaya sıkılır, içinden geçilir..
direk tene veya elbiseye sıkılmaz..
Cevap
24Cevap
Merhaba,
Bazı Avrupa ülkelerinde, parfümlerde paraben kullanılması yasaklanmıştır. Paraben, ciltte tahriş ve egzamaya neden olduğu gibi kanserojen etkisi bulunduğu da tartışılmaktadır. Bu yüzden taklit parfüme itibar edilmemeli, kullanılması halinde ise kesinlikle cilde değil, giysilere sıkılmalıdır.” Bu bilgiyi okuduğumdan beri giysilerime sıkıyorum. 🙃
Tesekkurler guzel bilgi
Rica ederim. 🙃
Temiz tene sıkarım. Özellikle bilek içlerine, boyna, saçlara, göğüs arasına
Parfümün vücutta belli yerlere sıkılınca daha kalıcı olduğu söyleniyor. Ben parfümü asla vücuduma sıkamıyorum, kıyafete sıkan gruptanım.
Ben her ikisinede sıkıyorum ama cilde zararlı olduğu için sıkmamaya çalışıyorum ama yine de sıkıyorum 😊
Deodorant ve vücut kremleri deriye,
Parfüm en dış kıyafete (mont palto veya pardesü vb dahil değildir) 15-20 cm uzaklıktan sıkılır.
Giysiye sıkılır cilde sıkılırsa hem cilde hem ciltte ki bosluklardan iç organlara kadar zararı olabilir
Kulak arkalarıma ve atar damara sıkarım genelde ama kıyafelerimede mutlaka bi fıs sıkarım kalıcılığını arttırıyor
Ben kokuları çok seviyorum sabun kokusu deterjan kokusu keskin olmayan parfüm kokuları 😍. Ben parfümü bileklerime saçlarıma etek iç payına sıkarım. Bazı parfümler veya deodorantlar leke yapabilir. Onun için dikkatli olmak lazım
Cilde sıkılır. Erkeklerde boyun bölgesi, omuzlar, bilekler ve göğüs kısmına Kadınlarda ise kulağın arkası, boyun ve göğüs kısmı daha kalıcı olur.
Merhabalar 😊 doğruyu söylemek gerekirse hem cildime hemde giysime sıkıyorum 😅😅
Cilde sıkılırsa kokusu daha kalıcı olur ama zararlı. O yüzden kıyafete sıkarım
Deodorant temiz vücuda parfüm de temiz giysiye sıkılır :)
Cilde zararlı olabilir diye genelde giysiye sıkarım ama doğrusu cilde sıkmak sanırım
Cilde sıkılır. Asıl kokusu cildin üzerinde bi süre sonra ortaya çıkar
Ben giysime sıkıyorum, cildine sıkan arkadaşlarım var.
Unide bir arkadasim vardi parfumunu hoslandigi ccgun cantasina sikmisti 😃
Boyun bölgesine, üzerindeki kıyafete bı de bileklere sıkıyorum bne
Merhaba tabiki cilde.
Kıyafete parfüm mü sıkılır..
Sıkanları da anlamış değilim.
ben boynuma ve bileklerine sıkıyorum arada saçımada
Tercihim cilt.
Bilek, boyun, ense, göğüs, arada sakalıma da bir fıs attığım oluyor.
Unutmuşum birde kulak 👂 arkası 😊
Bitkisel olan sıkılır tene, olamayan yukarıdan uzaktan sıkırlır...
parfümü kıyafetime sıkıyorum. cildime ise kremini sürüyorum
Cildime sıktım sivilce çıkardım kıyafete sıkmak daha mantıklı
El bileklerime ve boynuma sıkıyorum ben. Kıyafete çok nadir sıkarım.
Kulak arkasi boyun bide bieyerdi ya unuttum cilde yani
Cilde de sıkıyorum giysiye de. Benım için farketmez..
Kıyafete ve dışarı çıkacağım zamanlar boyun ve bilek içlerine
Kulaklarimin arkası ve bileklerime sıkmayı tercih ediyorum ve kıyafetime de sıkıyorum 🤗
parfüm havaya sıkılır , havadan elinle alıp boyna ve enseye parmaklarla dokundurulur.
Giyisi çoğunlukta, özel günlerde boyuna sıkarım, kaşıntı yapabiliyor.
bak biraz cilde sıkıyormuş gibi yapıp kıyafete sık yarısı ona yarısıda digerine hem bu sayede bu kafadaki soru işaretlerinide almış oluruz
Normalde giysiye sıkılması gerek ama ben cildime sıkıyorum saçlarıma da sıkıyorum
Dünya markaları bile olsa cilde sıkılması yanlış diye düşünüyorum
Giysiye sıkarım çünkü zararlı ama bazen cildime vücut spreyi sıkarım herhalde parfüm kadar zararı olmaz cilde.
Kimi zaman üstüme kimi zaman giysime kimi zaman ikisinede..
Şişe bitene kadar Sıkıyorum fark Ettmez Sık sık 😂😂😂
Cilde diyolar daha etkili oluyormuş ama ben yinede kıyafete sıkarım
Cogu zaman giysiye ama atan damara sıkmak daha kalıcı yaptıgı icin bazen cilde sıkıyorum
Giysiye sıkmak daha iyi duğer türlü cilde ne kadar da olsa kimyasal zarar verebilir.
Cilde sıkılırsa alerji yapabilir giysiye sıkılmali zaten ciltte makyajda varsa onun kokusu yeter
Boyun bölgesine.
Bileğe ve göğüs kısmına sıkılır.
Çünkü oralarda daha çok kalıcı olur.
Giysiye sıkılır ten için zararlı özellikle koltuk altına hiç sıkılmamalı
Giysime sıkıyorum cildim kızarıyor.
Cilde vücut spreyi sıkın lütfen
Tene evde kocan için sıkılır dışarda karşıyım
Giysiye sıkılır
Boyun ve sol el atardamar üzerine
daha cok tenime... kiyafete de yapiyorum ama
Ben sacima sıkıyom fndjkz
Cilde sikilmaz tahris eder
Ben cildime sıkıyorum
Ben giysiye sıkmıyorum
Deo grupları cilde, parfüm giysiye
ben üstüme boca ediyorum direkt
İkisine de sıkıyorum.
Cilde sıkarım ama bazen her tarafima sıkarım.
Valla ben ikisine birden sıkıyorum
Giysiye sıkıyorum ben.
Giysiye âmâ nedense EN çok boyna sıkıyolar
Hem cildime hemde kıyafetime sıkıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?