Bilmiyenler icin kolajen vucudumuzda bulunan bir protein zaten cildimizi ve derimizi sıkı vr diri tutan bir protein. Vucudumuz 20 yaslarda cok üretirken 30 yaslara gelince bu üretim azaliyor böylelikle yaslanma oluyor ama disaridan alinan kolajen takviyesiyle bu durumu dururmak mümkün degil ama önlem alinarak azaltilabilir ve bende 26 yasindayim nedense baslamak istiyorum cevrem 20 yasinda gibi görünüyorsun demelerine ragmen azicik yanak cökmem var mesela. Erken diyorlar ama bilemiyorum henüz hic kullanmadim almanyada yasiyorum ve bunu siparis verdim. Daha dogrusu cogu insan bilmiyor kolajen nedir disaridan alinirmi falan. Ben yeni ögrendim Bilgili olanlari yoruma bekliyorum tsk
Yani yinede erken diyorsunuz demi. Ya benim ellerim baya cizgili yani derim incelmis gibi bilmiyorum bi basliyim belki düzelir diye almayi düsünüyordum
Selam gadasi tekrardan bi bakarmisin fotoya burda 15 mg ne demek yani fazla demi benim yasima en azindan ben az mg la haplar alsam yeterli olur hani dedin ya erken senin icin diye ama almak istesem en az kac mg almaliyim? https://imgyukle.com/i/HGLhne
ben kiperin collagen kullanıyorum. bildiğiniz gibi belirli bir yaştan sonra vücudumuzun kolajen üretimi azalıyor. Özellikle cildim ve saçlarım canlansın diye kullanıyorum. Ayrıca tok tuttuğu için aşırı yemiyorum ve bu da sağlığımı olumlu etkiliyor. Almayı düşünenler için önerebilirim
0
0 Yorumla
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.