Cilt Bakım Bal maskesi yapan var mı? taylor1907 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bal maskesi yaptınız mı? Yaptıysanız nasıl sonuç verdi? Cevaplarınızı bekliyorum.☺️ Bal maskesi yapan var mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gnl_1998 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl Bütün maskeler yaptığın an işe yarıyor bi saat sonra yüz eski haline dönüyorEn iyisi krem uzun süreli kalıcı oluyo 0 4 Yorumla taylor1907 +1 yıl Hangi kremi önerirsin peki? Düzenli olarak kullandığın var mı? Yorumla gnl_1998 +1 yıl Evet be beauty nin gece maskesi var ama kendisi krem Cildi o kadar güzel nemlendiriyor yüze masaj gibi geliyor ki anlatamam Ayrıca nemlendirdiniz kadar da yüzdeki parlaklığı sıfıra indiriyor Yorumla gnl_1998 +1 yıl www.gratis.com/.../10171486Uyku maskesiBen gündüz de kullanıyorum aynı sonucu veriyor 😂 Yorumla taylor1907 +1 yıl Teşekkürler ☺️🤍 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bunlar bi isr yaramiyor. yarasa asitlere bi ton para dokmem 0 1 Yorumla taylor1907 +1 yıl Peki önereceğin bir ürün var mı?
Kızlar Ne Diyor
Bütün maskeler yaptığın an işe yarıyor bi saat sonra yüz eski haline dönüyor
En iyisi krem uzun süreli kalıcı oluyo
Hangi kremi önerirsin peki? Düzenli olarak kullandığın var mı?
Evet be beauty nin gece maskesi var ama kendisi krem
Cildi o kadar güzel nemlendiriyor yüze masaj gibi geliyor ki anlatamam
Ayrıca nemlendirdiniz kadar da yüzdeki parlaklığı sıfıra indiriyor
www.gratis.com/.../10171486
Uyku maskesi
Ben gündüz de kullanıyorum aynı sonucu veriyor 😂
Teşekkürler ☺️🤍
Bunlar bi isr yaramiyor. yarasa asitlere bi ton para dokmem
Peki önereceğin bir ürün var mı?