Bu aralar stres döneminde olduğumuz için cildimiz de sivilce veya akneler oluşuyor. Cilt sağlığımızı korumaya ve aktif sivilceleri geçirmeye çalışıyoruz. Fakat insanın cildinde sivilceler çıktığında kendini güzel hissetmiyor. Karşı cinsin cildinde sivilce problemi olsa, onun güzelliğine gölge düşürür mü?
Karşı cinsin cildinde sivilce sorunu olması, onun güzelliğine gölge düşürür mü?
boşuna dememisler ; güvenme servetine bir kıvılcım yeter , güvenme hüsnüne bir sivilce yeter dünyada herşey emanet beden bile emanet neyine güvenirsin ki , düşmem dersin düşersin , boynundan beynine binlerce hat geçer, biri tikansa ya delisin ya ölü o yüzden hep halimize şükretmek lazım, bunlar bence takilacak şeyler değil
Hicbir önemi yoktur her insan zaman zaman sivilce problemleri yaşayabilir. Günümüzde tedavisi olmayan bir sorun değil sivilceler. Mesela görsel de olan kadınının yüzünde sivilce var ve hala güzel. Güzelliğe gölge düşürmez.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sivilce değilde, onlara nasıl davrandığı önemli.😂gerekli şekilde bakmayıp, baştan savma şekilde dolaşması itici gelir. Aşırıysa suratına bakmaktan ne yazık ki çekiniyorum. Delikli, yuvarlak şeylere karşı fobi var. Çok kötü oluyorum, bazen.
Banane cildinden ben kalbine bakarım. Bakmasam sevgilim olmaz zaten. Tabi eminim samimi bulmayacak bi çok kişi yorumumu. Buda günümüz aşk ilişkilerinde durumu çok güzel özetliyor :D
Yani kötü bir görüntü yaratıyor ama bu onun ya da bir başkasının suçu değil. Kolay bir durum değil. Allah yardımcısı olsun. Güzel olan güzeldir ama onu unutmayın. Sivilce geçer gider, sne güzelliğin ile baş başa kalıesın :)