Eğer cildinde yara, dikiş gibi izler varsa mutlaka aloe vera jelini öneririm. Yara izlerine çok iyi geliyor ve azalmasına da yardımcı oluyor. Eğer yara izleri çok yeniyse mutlaka domuz yağı bulabilirsen kullanmanı öneririm. Domuz yağı dikiş, yara izlerini iyileştirir ve %100 iz bırakmaz. Benim parmağım falçatayla kesilmişti ve dikiş attırmadım. Zamanla iz çok belli olmaya başlamadan önce domuz yağı sürdüm. Sürdükçe iz azalmaya başladı ve şu an hiç iz yok. Eğer yara izlerin yeniyse mutlaka domuz yağı kullanmalısın. Eğer eski bir izse, aloe vera jeli kullanabilirsin.
Anestol ve bephantol onarıcı krem ikisini karıştırıp kullandığın zaman ne yara kalıyor ne de iz ben kolumu çok kötü yakmıştım annem sürdü bunları çok iyi geldi belli değil şu an yandığı
Madecassol krem; cildi yenileme özelliği sayesinde sivilce izleri, cilt lekeleri sorunları yok ederken özellikle yaraların üzerindeki etkisi ve ciltte oluşan tahrişi giderici özelliği sayesinde lazer epilasyon ve cilt bakımı sonrası oluşan tahrişlerin tedavisinde oldukça başarılı bir üründür.
Kükürt kremi ve ruşur taşı. Ben ruşur taşını kullanıyorum, arkadaşım kükürt kremini. Ama şunu söylemeliyim ki Ruşur taşının içerisinde zehirli toksinler varmış, yani alırsanızda aklınızda bulunsun.
Madecassol hücre yenileyici bir krem ayriyeten ben lekelerime kullanıyorum baya etkisi de oluyor eczaneden çok uygun bi fiyata alabilirsin fakat dışarı çıkarken mutlaka güneş kremi sürmelisin üstüne