Cilt Bakım Yüzümde kızarıklıklar var, ne kullanmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Fotoğraflar için özür diliyorum, anlık fotoğraflar akşam micellar ile temizledim yüzümü, nemlendirici sürdüm ama yanma hissettim biraz, bu sabah da kızarıklık vardı Hassas ciltler için önerileriniz var mı? Yüzümde kızarıklıklar var, ne kullanmalıyım? Cevapla Cilt Soruları Fotoğraf Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı. Şu an için birşey yapmanı tavsiye etmem gadası. Cildini kendi haline bırakıp kendine gelmesini beklemelisin. 1 0 Yorumla
Delüü909 Takip Et Xper 3 Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Benim yüzümde de vardı kızarıklı maske yaptım geçti tavsiye ederim.. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl maske Yorumla Delüü909 +1 yıl doğal maske bir sürü var yaz google çıkıyor evde ne varsa ona göre bak işte ben meyveli yapmıştım.. Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Kremler var hassas ciltler icin.. ya da papatya cayi var onu al torbasini soguduktan sonra yuzunde gezdir biraz tahrisi azaltir 1 0 Yorumla
Bladeruner Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 34% +1 yıl Yav ne guzel cildin var niye zehirliyorsun kendini bosver surme birsey bu mevsimlerde olur normal 1 0 Yorumla
SeaSs_ Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl soguk suyla yikayip varsa aloe vera jeli sür kankayoksa sakin birak 1 0 Yorumla
rabiarabii Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl At kestanesi yağını uzun süre kullanmalisin ve tabi ki Madeleb🧡 kullanabilirsin 1 0 Yorumla
gizlitarifi Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl Sanırım emin değilim ama gül hastalığı başlangıci gibi duruyo bı doktora gitmeni tavsiye ederim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şu an için birşey yapmanı tavsiye etmem gadası. Cildini kendi haline bırakıp kendine gelmesini beklemelisin.
Benim yüzümde de vardı kızarıklı maske yaptım geçti tavsiye ederim..
Nasıl maske
doğal maske bir sürü var yaz google çıkıyor evde ne varsa ona göre bak işte ben meyveli yapmıştım..
Kremler var hassas ciltler icin.. ya da papatya cayi var onu al torbasini soguduktan sonra yuzunde gezdir biraz tahrisi azaltir
Yav ne guzel cildin var niye zehirliyorsun kendini bosver surme birsey bu mevsimlerde olur normal
soguk suyla yikayip
varsa aloe vera jeli sür kanka
yoksa sakin birak
At kestanesi yağını uzun süre kullanmalisin ve tabi ki Madeleb🧡 kullanabilirsin
Sanırım emin değilim ama gül hastalığı başlangıci gibi duruyo bı doktora gitmeni tavsiye ederim
alerji de olabilir gül hastalıpı da geçmiş olsun