Cilt Bakım Cildin ihtiyacı olan neme sahip mi? Çocukgelișimcii Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merhabalar 💜 💜 Cildim gerekli olan neme sahip olduğunu düşünüyorum. Peki siz? Cildin ihtiyacı olan neme sahip mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı. Elbette sahip gadası. Bunun için su tüketimine çok dikkat ederim gadası. Hatta ekstra olarak nemlendirici kullanıyorum. 0 0 Yorumla
freesiaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Cildim ihtiyacım olan neme sahip. kullandigim bakım ürünlerinin faydası ile cildim mukemmel🥰 0 0 Yorumla
kusursuz_sair Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Cildimi gün içinde ihtiyaça. Göre yani bazen cildim geriliyor kuru gibi oluyor hemen yüzümu yıkayıp nemlendiriyorum sizce doğru yapıyormuyum bu konuda uzman biri varsa kozmetik konusunda beni bir bilgendirirse iyi olur 😊 0 0 Yorumla
Auxerre Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl evet panda popusu yumusacik ve bebeksi tenimden memnunum... 0 0 Yorumla