Merhaba arkadaskar ben bu kremi aldım a101 indirimindrn kullandiysaniz fikrinizi belirtir misiniz? Mavi olan normal karma ciltler icin.

Merhaba arkadaskar ben bu kremi aldım a101 indirimindrn kullandiysaniz fikrinizi belirtir misiniz? Mavi olan normal karma ciltler icin.

Cilt bakımı konusunda güvendiğim markalardan biri tabii ki Loreal oluyor. Loreal Paris Üç Etkili Krem cilt bakımı için başarılı bulduğum nemlendiricilerden biri. Şimdi biraz bu nemlendirici kremi inceleyelim.
Cildimizin neme ihtiyacı var. Erken yaşlanma belirtisi, solgun ve cansız bir görünüm genellikle nemsiz kalan bir ciltte sıklıkla görülüyor. Ayrıca kuru ciltte kaşıntı, yanma ve hassasiyet gibi sorunlarda görülüyor. Bu yüzden düzenli nemlendirmek önemli.
L'oreal Paris üç etkili krem, adından da anlaşılacağı gibi, üç ana etkiyi bir arada sunuyor:
Nemlendirme: Cildin, gün boyu ihtiyaç duyduğu nemi sağlar. Kuruluk sorunu yaşıyorsan, bu krem tam sana göre. Üstelik hafif yapısıyla ciltte ağırlık yapmaz.
Canlandırma: İçerdiği E vitamini ve B5 vitamini sayesinde cildine canlılık katar. Sabahları yüzünü yorgun ve solgun hissediyorsan, bu krem cildine enerji verir.
Koruma: Antioksidanlar sayesinde cildi dış etkenlere karşı korur. Özellikle şehirde yaşıyorsan, hava kirliliği ve UV ışınları cildine zarar verebilir. Loreal Paris Üç Etkili Krem, cildinin bu zararlardan korunmasına yardımcı olur.
Cildin daha sağlıklı, nemli ve enerjik bir görünüme kavuşması için gereken her şeyi bu küçük kavanozda bulabilirsin! 🥰
Gelelim bu harika kremi nasıl kullanabileceğine! Kullanımı oldukça basit, günlük cilt bakım rutinine rahatça ekleyebilirsin.
Cildi Temizle: Her şeyden önce, cildini temizlemek önemli. Yüzünü yıkayıp, nazik bir temizleyiciyle kirden arındırarak başla.
Az Miktarda Uygula: Avucuna biraz krem al, çok fazla kullanmana gerek yok. Az miktarda bile oldukça etkili.
Nazikçe Masaj Yap: Kremi yüzüne ve boynuna dairesel hareketlerle uygula. Bu, kan dolaşımını artırır ve krem daha iyi emilir.
Günlük Kullanım: Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez kullanabilirsin. Özellikle gece yatmadan önce uygulamak, cildin sabaha kadar nemli kalmasını sağlar.
Yorumlarına baktığımda benim gibi düzenli kulananlar memnun kalmış gibi görünüyor. Özellikle hafif yapısı ve yağlı bir his bırakmadan sağladığı yoğun nemlendirme, en çok beğenilen özelliklerinden biri.
Nemlendirme: Kremi düzenli kullananlar, ciltlerinin gün boyu nemli ve yumuşak kaldığını söylüyor. Özellikle kuru ciltler için adeta bir kurtarıcı. Ciltte kuruluk hissi olmadan gün boyu nemli kalmak, kullanıcıların en çok takdir ettiği noktalardan biri.
Cilt Tipine Uygunluk: Sadece kuru ciltler değil, karma ve yağlı ciltler de bu ürünü severek kullanıyor. Krem, ciltte ağırlık yapmıyor ve fazla yağlanmaya yol açmıyor. Bu da onu farklı cilt tipleri için oldukça uygun bir seçenek haline getiriyor.
Canlılık: Düzenli kullanımda, cildin daha canlı ve taze bir görünüme kavuştuğunu söyleyen birçok kişi var. Ciltteki yorgun görünüm kaybolurken, cildin doğal ışıltısı geri geliyor.

Cevap
4Cevap
Simple Daily Skin Detox Arındırıcı yüz Jeli bundan oldukça memnunum. Sana da tavsiye ederim. En azından içeriği doğaldır.
bu ürünler iyi değil hepsinin ham maddesi petrokimya
Marketlerde ucuza satılan hiç bir kişisel bakım ürünü orijinal değil ve hiç etkileri yok benim yüzüm böyle şeyler yüzünden bozuldu.
Pek bir etkisini görmedim. Panten mucizevi yağlar serisi hem hesaplı hem çok güzel tavsiye ederim
Indirimde diye kullanmak istedim :(
Bitkisel ürünleri kullanmayı tercih ediyorum genelde
Kullandım bir ara işe yaramadı
Zerre etkisi yok
Tüh yaa
Gayet iyi ben kullanıyorum
Kullanmadım
Evet güzel memnunum
Evet
Güzel değil bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?