Ölümsüzlük bitkisi olarak anılan pek çok yerde adını sıkça okuduğumuz aleo vera bitkisinden ve onunla yapabileceğiniz harika bakım önerilerinden bahsedecegim şimdi hazır olunuz 😍Öncelikle her bitki aloe vera sanıp alıp kullanmayın, jellerini hazır bir şekilde de alabilirsiniz ama tam güvenilir olduğunu ben düşünmüyorum o yüzden Carrefour ya da herhangi bir peyzajdan satın alabilirsiniz.Benim güzel aleo veramAloe verayı kesildiği anda içinden sarı bir su çıkar, bu su cildi tahriş edici olabilir o yüzden öncelikle kestiğiniz dalı 15 dakka kadar dik konumda bekletin, sonra kenarındaki dikenlerini kesip ikiye ayırın. İçindeki jeli kaşıkla çıkarıp robota da vurabilirsiniz robota vurursanız daha pürüzsüz bir kıvam elde edersiniz.
💇Aleo vera jelini saç derinize ve saçınıza sürerseniz, kepek sorununu çözer, saçtaki elektriklenmeyi alır, parlaklık verir.
🔴Yüzunuzde, boynunuzda, göz çevrenizde ki kırışıklarda mucizevi etki gösterir ve çizgilerin oluşmasına engel olur tam bir nem bombasıdır. 🔴İki kaşık kil ile karıştırıp harika bir yüz maskesi elde edebilirsiniz. 🔴 Yarım limon suyu damlatıp gece yatmadan önce yüzünüze sürerseniz yüzdeki renk eşitsizlikleri ne bir süre sonra yok eder, yüzünüzdeki sivilce lekelerinin de ortadan kaldırır.Aleo Vera ve Hindistan cevizli bakım kremim🔴Cilt yenileme özelliği sayesinde yanık izlerini geçirmede oldukça başarılıdır 🔴 Ani kilo alıp verimi ile oluşan çatlakları ve dogum doğum sonrası oluşan vücut çatlakları için ise Hindistan cevizi yağı ve e vitamini ekleyerek mucize etkiler veren bir krem elde edersiniz. Dolapta iki üç ay saklanabiliyor masaj yaparak kullanılması tavsiye edilir ❤️🔴 Aleo verayı dilim dilim kesip buzlukta saklayabilir her sabah kalktığınızda yüzünüze göz altınıza sürüp, göz altı morluklarını hafifletebilir aynı zamanda buzun cilt sıkılaştırıcı etkisinden de faydalanmış olursunuz.
❗❗Kullanmadan önce cildinizin küçük bir kısmına (bilek içi olabilir) bir miktar sürü birkaç saat bekleyin aleo veraya karşı alerjiniz var mı yok mu diye bakın
Çok faydalı bir bitki evde de yetiştiriyorum iş yerinde masamda da var. Ama ben kendim zaten mucizevi bir şekilde genç kaldığım için kullanmıyorum 😊 harika bilgiler vermişsin. Ellerine emeğine sağlık.
Aloe Vera bitki jeli çok faydalidir ama şunu bilmeniz gerekli evde yetiştirilen Aloe Vera ya benzer ama bir tesiri yoktur ve sulu arazide yetisen Aloe verasa bir cildinize ise yaramaz kuru ve kura iklimde sulama yondemiyle büyüyen ve kabaca tabir ama yaprakları bir kol genişliğinde bir bacak genişliğinde olan aloe Vera bitkisi en doğalı ve gerçeğidir dünyada tam sayısından emin değilim ama 70 e yakın çeşidi var oda ona benzediği için
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ondan var bende kocaman ama ona kıyamıyorum ben ya hemde o kadar kullanamıyorum küçük boylar yetiyir bana biraz da 😊
Bence olunca kimse pek okumuyor gadası. Ama soru şeklinde olunca en azından insanlar soruya iştirak edip okuyor. Aynen Aloe Vera bitkisi oldukça faydalıdır.
Merak ettiğim ve almak istediğim bir bitkiydi nasıl yetiştirileceğini de yazsaydın keşke canım, ve bu krem nemlendirici olarak mı uygulanıyor yani gece yatarken sürüp sabaha kadar kalıyor yoksa maske gibi sürüp yarım saat bekledikten sonra yıkıyoruz böyle mi?
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Canim benim kil ile karıştırıp sürünce bekleyip yikiyorsun. Ama bu kremi her an surebilirsin gece yatmadan surersen elbette çok daha etkili olur yıkama gerektirmez.
Yetiştirmesi direk güneşe maruz kalmayacak ben orada bakiyoeum balkona koyunca soldu bazıları. Su çok vermiyorsun bu kadar basit hemen kenarında bir sürü dal veriyor zamanla onları da başka saksılara dikiyorsun
Tam da kendim alıp kullanmayı düşünüyordum. Bu faydalı 'bence' için teşekkürler.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bence yazmıyorum hakkettikelri değeri görmüyorlar bence olduğunu görünce bile okumuyor insanlar. Bende bencelerimi soru olarak iteliyorum. Kendinin sürekli yaptığı uygulamaları paylaşmak istedim 😊
Bakalim benim işim belli olmaz tabiki sif tatil yapmiyorum ki ordan öyle gözüküyor biliyorum, findik tarlasi aldim ee denizede yakin oldugu icin hergün denizdeyim yoksa benim gibiler calismadan duramaz