Aloe Vera cilt ve yüz bakımında nasıl kullanılır?

Ölümsüzlük bitkisi olarak anılan pek çok yerde adını sıkça okuduğumuz aleo vera bitkisinden ve onunla yapabileceğiniz harika bakım önerilerinden bahsedecegim şimdi hazır olunuz 😍
Öncelikle her bitki aloe vera sanıp alıp kullanmayın, jellerini hazır bir şekilde de alabilirsiniz ama tam güvenilir olduğunu ben düşünmüyorum o yüzden Carrefour ya da herhangi bir peyzajdan satın alabilirsiniz.
Benim güzel aleo veram
Benim güzel aleo veram
Aloe verayı kesildiği anda içinden sarı bir su çıkar, bu su cildi tahriş edici olabilir o yüzden öncelikle kestiğiniz dalı 15 dakka kadar dik konumda bekletin, sonra kenarındaki dikenlerini kesip ikiye ayırın. İçindeki jeli kaşıkla çıkarıp robota da vurabilirsiniz robota vurursanız daha pürüzsüz bir kıvam elde edersiniz.

💇Aleo vera jelini saç derinize ve saçınıza sürerseniz, kepek sorununu çözer, saçtaki elektriklenmeyi alır, parlaklık verir.

🔴Yüzunuzde, boynunuzda, göz çevrenizde ki kırışıklarda mucizevi etki gösterir ve çizgilerin oluşmasına engel olur tam bir nem bombasıdır.
🔴İki kaşık kil ile karıştırıp harika bir yüz maskesi elde edebilirsiniz.
🔴 Yarım limon suyu damlatıp gece yatmadan önce yüzünüze sürerseniz yüzdeki renk eşitsizlikleri ne bir süre sonra yok eder, yüzünüzdeki sivilce lekelerinin de ortadan kaldırır.
Aleo Vera ve Hindistan cevizli bakım kremim
Aleo Vera ve Hindistan cevizli bakım kremim
🔴Cilt yenileme özelliği sayesinde yanık izlerini geçirmede oldukça başarılıdır
🔴 Ani kilo alıp verimi ile oluşan çatlakları ve dogum doğum sonrası oluşan vücut çatlakları için ise Hindistan cevizi yağı ve e vitamini ekleyerek mucize etkiler veren bir krem elde edersiniz. Dolapta iki üç ay saklanabiliyor masaj yaparak kullanılması tavsiye edilir ❤️
🔴 Aleo verayı dilim dilim kesip buzlukta saklayabilir her sabah kalktığınızda yüzünüze göz altınıza sürüp, göz altı morluklarını hafifletebilir aynı zamanda buzun cilt sıkılaştırıcı etkisinden de faydalanmış olursunuz.

❗❗Kullanmadan önce cildinizin küçük bir kısmına (bilek içi olabilir) bir miktar sürü birkaç saat bekleyin aleo veraya karşı alerjiniz var mı yok mu diye bakın