Güneş ışınlarının ultraviyole A dalgaları pencere ve perdeler ile araba camından geçiyor. Bu nedenle cildin yaşlanmasıyla ilgili cilt kanseri gelişimi açısından iç ortamlarda da etkileniyoruz. Peki siz evde kullanır mısınız güneş kremi?

Güneş ışınlarının ultraviyole A dalgaları pencere ve perdeler ile araba camından geçiyor. Bu nedenle cildin yaşlanmasıyla ilgili cilt kanseri gelişimi açısından iç ortamlarda da etkileniyoruz. Peki siz evde kullanır mısınız güneş kremi?

Güneş kremi sadece dışarıya çıkarken sürülmez. Bazı insanlar sadece güneşe çıkarken sürülür zannediyor ama asla alakası yok evde bile sürebilir kişinin kendi tercihi bu tamamen.
Güneş kremi olmadan dışarı çıkmam ama evde güneş ışığını direkt almadığımız için gerek duymuyorum neticede cildin kremler olmadan da nefes alması gerekli.
Yani bence de sürülmemeli sivilce yapar bazıları bir de tam yıkanmazsa
Ben daha çok çatıya çıktığımda sürüyorum güneş kremini dışarısını da geçtim. Güneş panellerini her zaman güneş alan çatılara kuruyoruz. :D
Cevap
7Cevap
O kişinin tercihine kalmış birşey gadası. İsteyen evden çıkmadan kullanabilir. İsteyen dışarda olduğu zaman çıkarıp kullanabilir.
Evde de sürülmeli ama 15 spf yeterli. Dışarı çıkarken daha yüksek spf kullanmak gerekiyor.
Evin çatısı olmasa düşünülebilir. Belki terasta güneslenirken...
sadece dışarı çıkarken kullanırım
hıc daha surunmedım bılmıyom ama dısarda yanı
Denizde ben sürmedim piştim
Kullandığın güneş kremi çok masum değil.
Dışarıda olması daha mantıklı
#Hükümdar
Evdeyden de sürerm
Dışarıda sürüyorum
Bence gerek yok
Hiç sürmüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?