İnsanlar sürekli tonik kil maskesi nemlendiricidir temizleme jelidir kullanıyor bunlar sizce gerekli mi neden
Cilt nemlendirme ve temizleme için önerileriniz neler?

Ergenlikten sonra aslında çok gerekli. Rutin hayatinizda sürekli yüzünüzü yıkamalı ve bol su içmelisiniz. Ama maalesef sadece su gözeneklerin tamamen temizlenmesine yardımcı olmuyor. Yüzünüze buhar uygulayabilirsiniz böylelikle gözenekler daha çok açılır ve temizlenir. Ama bununla sürekli uğraşmak yerine jel ya da sabun özellikle keçi sütlü sabun çok güzel. Hemde doğal bir sabun. Ben sürekli kullaniyorumm fiyatıda çok uygun 5 ay falan gidiyor sabun. Onunla sürekli yikayabilirsiniz. Bir araştırın. Hassas kuru yağlı fark etmez her cilde uygun 🤗🤗
temizleyici cilt yüzeyini arındırır
tonik, ciltteki son kalıntıları toparlar, açılan gözenekleri sıkılaştırır ki içlerine kalıntı dolmasın.
nemlendirici cildin taze ışıl ışıl görünmesi için gereklidir
maskeler ve peelingler ise cildi derinlemesine temizlemek için önemlidir
Cevap
4Cevap
Cildini nemli kılmak için günde en az 2 litre su içmen gerekir gadası. Daha sonra cildine buhar maskesi yapabilirsin.
Merhaba,
Temel bir cilt bakım rutini uygulamak cildinizin sağlıklı olması için çok önemlidir.
Temizlenmeyen ve nemlendirilmeyen ciltte zamanla cilt tipine bağlı olarak siyah noktalar, sivilceler, lekeler ve kırışıklıklar meydana gelebilir. Her cilt tipi tüm bu sorunları yaşamaz, her cilt tipi farklı sorunlara maruz kalır.
Bu yüzden işe öncelikle cilt tipinizi bilerek başlamalı, ardından temel cilt bakım rutini oluşturmalısınız.
Cilt bakım ürünleri seçerken kendi cilt tipinize göre ürün seçmeniz gerekir. Ürünlerin ön kısmında hangi cilt tipleri için olduğu yazar. Bu şekilde alışveriş yapmanız, doğru kararlar vermenizi sağlayacaktır.
Temel cilt bakım rutini üç basamaktan oluşur.
Bu temel cilt bakım adımları dışında cildin ihtiyacına göre tonik, serum ve peeling/kil maskeleri kullanılabilir. Bu ürünler cilt kusurlarına karşı bakım sağlar. Cilt sorununuza göre (sivilce, geniş gözenek, siyah nokta, leke, kırışıklık) bu ürünleri seçebilirsiniz.
Tüm bu ürünleri temel cilt bakım rutininize dahil edecekseniz sırası şu olmalı:
gün içerisinde yüzde çok fazla mikrop kalıyor. Girdiğimiz ortamlardan yüzümüze yapışanlar ayrı, makyaj kalıntıları ayrı, ter ayrı... Bu yüzden belli başla temizleme rutinleri önemli. Burda da en önemlisi doğal ve gözenekleri tıkamayacak ürünler kullanmak. Benim zaten sivilceli bir yüzüm olduğu için rutinlerim var. Cilt tipine göre sen de kendi rutinlerini oluşturabilirsin. Ben farmasinin ürünlerini öneriyorum
Tonik galiba en çok yağlı ciltler için kullanılır.
Bence gerekli ve ayda 2 defadan az olmamak şartıyla yapılmalı.
Şimdi marka ismi kullanıcam amma, çok iyi
Oriflame'den Essentials üz yuma sabunu çok iyi temizler yüzü. Yağlı deriler için kurtarıcıdır.
Kuru cilt bile kullanır. Deriyi kurutmak değil de, derini temizler.
Bide salatalığı bildiyin sürerim yüze 😂
Yazın derideki yanmalara da güzel)
Evet tabikide gereklidir faydası vardır zararı yoktur ama ben bunlara para vermek istemiyorum diyorsan ekstra olarak bol su içmen lazım buzun da yüze faydası büyük her gün yüzüne buz sürebilirsin diş macunu limon vs bunlar da iyi gelir masrafsız evde olan ürünlerle de cildimiz düzelebilir güzelleşebilir
Onlar yardımcı aktörler. Her ciltte etkili ilamiuorlar senin cildine uyumlu ise devam edersin.
Siyah nokta ve sivilce oluşumunu önlemek için yüz temizliği çok önemli bence
cilt temizleme kaynar su solusun yuzun sonra beatuflynin kremi var kolejen ozlu gratiste onu al
aloveralı yüz nemlendiricileri
Yüz yıkama köpüğü başkada bişey yerini tutamaz
Hacı Şakir
@drifter00 ne var
@offfnapcamya hadi
@offfnapcamya bekliyorum mesaj atmanı
Hic uğraşma
En İyi Cevap