Cilt Bakım Simple ürünlerini eczaneden bulabilir miyim? adımısenseç Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Karşıda eczane var internetten siparişle uğraşasım gelmedi. Satılıyor mudur? Simple ürünlerini eczaneden bulabilir miyim? Cevapla İnternet Soruları Sipariş Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı. Her eczanede olmaz gadası. Kozmetik ürünü satan yerlerde ve mağazalarda olur. Watsons ve Gratis oraya bakabilirsin. 0 0 Yorumla
darknesssgirll Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Her eczanede yok diye biliyorum bazıları anlaşmalı oluyor. Daha çok watsons, gratis gibi kozmetik mağazalarda bulunur. 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl İse yaramaz bir marka, hele ki marka unileverin sen dusun. 0 3 Yorumla adımısenseç +1 yıl ben su bazlı bir nemlendirici arıyorum ne önerirsin ki başka? Yorumla ichwillsieg +1 yıl Neutrogena'nın hydro boost nemlendiricileri güzel oluyor bir bak dilersen. Yorumla adımısenseç +1 yıl teşekkür ederim Yorumla
Cailleach Takip Et Master Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Hayır watsons gratis gibi noktalarda satılıyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Her eczanede olmaz gadası. Kozmetik ürünü satan yerlerde ve mağazalarda olur. Watsons ve Gratis oraya bakabilirsin.
Her eczanede yok diye biliyorum bazıları anlaşmalı oluyor. Daha çok watsons, gratis gibi kozmetik mağazalarda bulunur.
İse yaramaz bir marka, hele ki marka unileverin sen dusun.
ben su bazlı bir nemlendirici arıyorum ne önerirsin ki başka?
Neutrogena'nın hydro boost nemlendiricileri güzel oluyor bir bak dilersen.
teşekkür ederim
Hayır watsons gratis gibi noktalarda satılıyor.
Sanmıyorum
evet var
Vardır herhalde