Yağ bazlı - su bazlı çift aşamalı temizliğe yeni geçiyorum, diğer ürünler çok pahallı geldi, Yves Rocher ve Simple markaları arasında kaldım. Yağ bazlı ve su bazlı temizleyicilerini alacağım. Cildim karma, siyah nokta problemim var t bölgem yağlı ve yanaklarım kuru sizce hangi markanın ürünlerini almalıyım?
Yağ bazlı olarak Cosmed'i çok övüyorlar, diğerlerine göre iyi yine indirimde 100 lira, su bazlı olarak da CeraVe ve Simple arasında kaldım, bir türlü karar veremiyorum
Ben CeraVe derim simple çok begenilmiyor içerik bakımından falan Eğer uygun fiyatlı ararsan Celenes, Herbaderm yüz temizleme jelleri de fiyatına göre baya iyi Yani ben Celenes kullaniyorum şu an memnunum bitince Herbaderm denemeyi düşünüyorum. Sonucta yüzümüzde çok az duran bir ürün için yüksek fiyat vermeye gerek yok bence
Çok haklısın uygun fiyatlı olursa benim daha çok işime gelir. Celenes'i önceden araştırmıştım ama güvenememiştim. Anlattığım gibi t bölgem yağlı yanaklarım kuru celenes iyi olur mu acaba?
Olabilir bence ben gayet memnunum yani karma ciltler için olanını kullanırsın Yalnız kullandıktan sonra yüzün baya gerilirse direkt nemlendirici sürme ihtiyacı duyarsan sonrasında kullanma olur mu çünkü cildine iyi gelmemiş demektir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Simple Daily Skin Detox Arındırıcı yüz yıkama Jeli oldukça iyiymiş gadası. Hemen her kadının ağzından iyi olduğunu duyuyorum. Onu alıp deneyebilirsin.
Uygun fiyatlı arıyorsan ısana da varAma yağ bazlı temizleyici yerine micellar su da kullanabilirisin
Yağ bazlı olarak Cosmed'i çok övüyorlar, diğerlerine göre iyi yine indirimde 100 lira, su bazlı olarak da CeraVe ve Simple arasında kaldım, bir türlü karar veremiyorum
Yves Rocher çok kötü dediler. CeraVe ve Simple arasında da seçim yapabilirsem tamamdır 😂
Ben CeraVe derim simple çok begenilmiyor içerik bakımından falan
Eğer uygun fiyatlı ararsan Celenes, Herbaderm yüz temizleme jelleri de fiyatına göre baya iyi
Yani ben Celenes kullaniyorum şu an memnunum bitince Herbaderm denemeyi düşünüyorum. Sonucta yüzümüzde çok az duran bir ürün için yüksek fiyat vermeye gerek yok bence
Çok haklısın uygun fiyatlı olursa benim daha çok işime gelir. Celenes'i önceden araştırmıştım ama güvenememiştim. Anlattığım gibi t bölgem yağlı yanaklarım kuru celenes iyi olur mu acaba?
Olabilir bence ben gayet memnunum yani karma ciltler için olanını kullanırsın
Yalnız kullandıktan sonra yüzün baya gerilirse direkt nemlendirici sürme ihtiyacı duyarsan sonrasında kullanma olur mu çünkü cildine iyi gelmemiş demektir.
evet yaptirdim sonucu harika
Garnier en iyisi