Arkadaşlar selam yağlı ve sivilce izi dolu bir yüze sahibim yüzüm için doğru ürünü nasıl seçebilirim ve günlük yüz bakımını nasıl yapıyorsunuz? Hangi ürünleri sırasıyla ve nasıl kullanıyorsunuz paylaşır mısınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Duaderm in süt ve jel şeklinde temizleyicileri var birini sabah birini akşam sürüp temizliyorum sonra gece ya da gündüz kremimi sürüyorum haftada 2 kez de 3 lü peeling imi ya da o yoksa procsin herbal in siyah soyulabilir maskesi var muhteşem bisi onu kullanıyorum;)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılilk önce temizlikten başlamalısın. banyo aralığın en az 3 günde bir olmalı. günlük hayatta insanın en çok eli daha sonrada saçlarım kirleniyor. o yüzden ellerinin bakımını ve saçlarının bakımını düzenli yapmalısın. saç olarak vereceğim kesin etkili bir tavsiye var clear kullan farkı anlıycaksın. ayrıca saçın benimki gibi uzunsa günde 1 kere yıkayıp durulaman ayrıca mümkünse şekil vermende seni daha temiz ve güzel yapacaktır ;) kesinlikle yok şu kremdir yok bu maskedir alma kullanma. çok sivilcen ya da siyah noktan varsa kuaför onu halleder söylersen.. ;)
00 Yorumla
Spor yaparsan bunları hepsi olur çünkü düzenli beslemye başlıyorsun örneğin tatlıları kesiyorsun yağları kesiyorsun bu siviclileri önlüyor sağlıklı beslemek icin vitaminlere abanıyorsun karbonhidratlara abanıyorsun proteine abanıyorsun bol meyve tüketiyorsun vücudunu dah dinç gösteriyor fizik değişimini katmıyorum bile
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, öncelikle günlük bakımınızı yapmalısınız. Sabah ve akşam yüzünüzü cildinize uygun bir temizleyici ile yıkamalı, ardından yüz kreminizi uygulamalısınız. Erkek cildine özel ürünler kullanın çünkü piyasada bulunan ürünlerin bir çoğu bayanlar için geliştirilmiştir oysaki erkek cildi daha farklıdır. Traş ürünleriniz vardır mutlaka. Size genel bakımınız için kullanabileceğiniz bir seri önerebilirim dermokozmetik ve aloevera içerikli
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
41Cevap
Hazır bakım ürünleri veya peeling, maske kullanmıyorum. Kendim evde doğal olarak hazırlıyorum, Elma sirkesi ve maden sodasını karıştırıp buz küpü haline getiriyorum, geceleri yatmadan önce yüzüme sürüyorum. Ciltteki bütün yağı alıyor ve gözenekleri küçültüyor.
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılGüzel😊
+1 yılBen hergün duş alıyorum mesela.
Yüzüme yüz sabunu kullanıyorum sürekli, krem sürüyorum. Sakalım haricindeki tüyleri kesiyorum yüzünden.
Bunlar yetiyor, hergün duş alsan yeter zaten. Daha napcaksın? Ama benim vücudum yağlı değil sivilce falan yok o yüzden yetiyor olabilir bana.00 YorumlaSabahtan başlıyım.
Yüzümü soğuk suyla önce yıkıyorum. Sonra nemlendirici bir sabun var harika kokulu, onunla yıkıyorum.
Kağıt havluyla kurulayıp makyaj pedine gül suyu döküp yüzüme sürüyorum. kuruduktan sonra güneş kremimi sürüyor ve makyaj yapmıyorum.
Akşamlarıda aynı şekilde devam ediyor.
Haftalık olarak yoğurt+salatalık karışımı kullanıyorum. bazen yeşil kil. gözlerime patates. yanaklara elma :)
saçlarıma hindistan cevizi yağı iyi oluyor.00 Yorumlamumkun mertebe yapmaya calisiyorum. saclarim yaglanmasin diye ugyuladigim bir kür var. onun haricinde ciodik yagli onun icinde ayri. ayrica yuzume ayda 1 kez agda yaptiririm. kaslarimi aldirir duzelttiririm. ayrica vucut killarimi da surekli olarak tamamen kesmeden kisaltiyorum. el degil ama ayak tirnak bakimi yapiyorum. yakinda da bazi bolgeler icin epilasyonaa baslicam.
10 Yorumla
+1 yılHemen yazıyorum hiç sivilce problemi çekmem.
Gece yatmadan kayisi cekirdegi yagi sabah yika limon sür 3 saat sonra yıka. Sonra garnier, beyaz kil maskesi, siyah maske, nemlendirici.
Benim rutinim boyle02 Yorumla- +1 yıl
Tanıdığım en bakımlı erkeksin galiba hatta benden de bakımlısın sen ya ahahahah
- +1 yıl
😅😅
+1 yılKanka senin birşey yapmana gerek yok ;) Duzenli beslen, yüzüne fazla makyaj sürme, gülümsemeni de eksik etme! Maşallah ya! Kankaların Afroditi! 😘
58 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAyy kankam benim tesekkür ederim😉😊
- +1 yıl
Rica ederim, Afroditim! ;) :)
- +1 yıl
Kim eksiledi lan?
Gizli Soran+1 yılÇekemeyen biridir kanka😀
- +1 yıl
Eksileyenlere sesleniyorum! Kankamı çok seviyorum ve nasil gorunurse gorunsun sevmeye DEVAM EDICEM o yuzden lutfen x. tiriniz gidiniz efendim!
Gizli Soran+1 yılKonuş kanka😀😉
Gizli Soran+1 yılBen takmıyorum onları. Gereksizler çünkü..
- +1 yıl
Aynen bende. Seni seviyorum Mahidem. Kankamm. ;)
Hergün düzenli şekilde yaptığım bişey yok. Bazen maske yaparım kırk yılda bir. Onun dışında da Peeling, nemlendirme falan. Ayrıca Güncellemedeki söz güzelmiş.
10 Yorumla
+1 yılgece yatmadan yuzumu bebek sampuaniyla yikiyorum. sonra gül suyunu bir pamuga döküp yüzümu siliyorum. ardindan sudocrem var bebek kremi onu suruyorum ince bir tabaka halinde sonra yatış :)
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHımm. Güzel.😊
Bu arada yüzün çok güzel😊😉- +1 yıl
tesekkur ederinmm senin de 😘
Gizli Soran+1 yıl😊..
Yuzumu hergun sabah aksam temizliyorum, pahali malzemeler kullanmaya gerek yok.. cildime uygun temizleme jeli ve tonic kullaniyorum, birde peeling yapiyorum haftada 1 veya 2 gun.
Onun haricinde guzel kokmayi ve bakimli olmayi seviyorum:)00 Yorumlahaftada 1 mutlaka var duştan sonrada var sac kremı sac spreyı var. tırnak kesımı. asla uzun olmaz ırnaklarım. mutlaka hergun yuztemızleme jelı. ele ve yüze yuz sutu surerım :D böyle ıste begendın mı
10 Yorumla
+1 yılMaskeler olabilir yüz konusunda.. sakal kullan şekil ver ve her uzayisinda düzelt.. Vücut olarak göğüs ve koltuk altını pürüzsüz yap ve kas çalış.. Bu inanılmaz güzel bir görünüm sagliycaktir
10 Yorumla
+1 yılYa oyle haftada 1kez yaptigim bise var ama bilmem herkesde yarar mi once temizleme jeliyle yıkiyorum yüzümü sonra nemlendiriyorum yatıyorum maske yapiyorum genel olarak
00 YorumlaGratis ten saf ve temiz ol yuz bakımı 3 aşaması var faydasini gordum aslında yüzden hiç şikayetim yok ama daha güzel yapıyor saç bakımımi amway den alıyorum onlarda pahalı kuzum sana tavsiye etmem
02 Yorumla
+1 yılMakyajımı temizlemeden asla uyumuyorum. Haftada 4 gün peeling yapıyorum. Saç bakımına baya düşkünüm haftada 2-3 kez yağ bakımı yapıyorum. Makyaj altına güneş kremi kullanıyorum
00 Yorumla
+1 yılYüzüne nemlendirici krem al yasin 25 i geçmeye yakın da kirisiklik için gece kremi al gece sürmeden yat. Vücudun içinde dusta kullanilan nemlendirici krem ler var onu kullanabilirsin.
00 YorumlaOnce diş agız saglıgı..
Sonra sakal trası ( ben az seviyorum mesela )
Dustan sonra nemlendirici krem olablir
Saclar cok mühim kendine yakışan kesım tarzı olablir
Tırnaklar temiz ve kısa
Bırde parfumu ya da losyonu olursa harıka olur:)00 YorumlaTemizleme haliyle temizliyorum her gun sonra nemlendiriyorum bol bol bide doktorun verdiği kremler var sabah aksamm
22 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHımm😀
+1 yılYüz yıkama jeli , C vitamin serum nemlendirici , günlük toz peeling bazenleridr ihtiyaca göre asitli ped 😂
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl😀😊
+1 yılGünlük temizliğimi yapıyorum sadece ve mis gibiyim <3 Duştan sonra aşırı seksi olurum taliplerimi bekliyorum.
10 YorumlaKarbonat limon maskesi sivilveleri kurutuyor ama uygulama da ve sonrası güneşe çıkmamak gerek gece maskesi bu
11 Yorumla- +1 yıl
Profildeki sen misin
Vücut için fitness sonra diş temizliği kaşlarınızın ortasınıda unutmayın pılizz simit alıp atacak param kalmadı artık sdfg :D
10 YorumlaSabah su ile temizliyorum cildim kurudugunda nemlendirici ile nemlendiriyorum bazende pieling uyguluyorum bu kadar
00 Yorumla
+1 yılBağlı oldugum tek bakım rutini dis fircalamak oburleri vakit kaldikca usenmedikce bazen erteleye erteleye yapiliyo bir şekilde
00 Yorumla
+1 yılEn önemlisi güzel tras olacaksın amaç kıroya benzememek , saçlara şekil zayıfsan kilolu şişmansan zayıf olacaksın
Yüzüne fazla ürün sürme değişen birşey olmaz arkilerin dediği gibi fitness halter koşu bisiklet full gaz00 Yorumla
+1 yılGöz altıma hergün kahve ve yumurta akı karışımı uyguluyorum, morluklar olmaması için.
10 Yorumla
+1 yılNemlendirici, makyaj temizliği, ardından uyku öncesi ve sonrası tonik, haftada 1 de peeling,
10 Yorumla
+1 yılYüz yıkama jeliyle yıkıyorum, tonikliyorum cildim normal-kuru olduğu için sürekli nemlendirmem gerekiyor nemlendiriyorum günlük olarak haftada 2 kez de bakım maskesi uyguluyorum
00 Yorumla
+1 yılHaftada bir iki kez temizleme Jeli ile temizliyorum ve her sabah nemlendirici sürüyorum
00 YorumlaBakimliyim
Her gün sakal trasi
Dis fircalama
Kokular
Hergün olmasa 2 günde banyo
Kıl tüy yok10 Yorumla
+1 yılsinek kaydı traş :D nemlendirici de kullanılabilir :D
00 Yorumla
+1 yılYe, iç, gez eğlen... Yürüyüş yap. En önemlisi gülümse... Neşeli ol.
00 Yorumla
+1 yılç. ok bakımlı olduğumu da söyleyemem bakımsız da gerektiği kadar bakımlıyım.
10 Yorumla
+1 yılNe bakimi dogru duzgun kiyafet secemiyolar bide bakim mi yapmak sacam
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSen galiba çok düzgün kıyafet seçiyorsun?
- +1 yıl
Yok
+1 yılbanka soy kıvanç tatlıtuğ kadar olmasanda bir engin altan düzyatan olabilrisin
30 YorumlaDeodorant parfum, agiz bakimi, yuz icin temizleme jeli ve nemlendirici cunku hava sogudu
10 Yorumla
+1 yılArada maske uyguluyorum kimyasal maddeler kullanmak pek sağlıklı gelmiyor dogal kürler uyguluyorum meyve yemeye su içmeye dikkat ediyorum fondoten vs kullanmam çok nadir kullanırım
00 YorumlaKanka yüzünü hiç yıkama, dişlerini de fırçalama, ter kokuyosan varsa parfüm yoksa kolonya ya da su kullan, saçlarını da elinle düzelt, bunlar en düşük bakım standartı şahsen tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılgece akşam yüzümü sabunla yıkayıp nemlendirici sürüyorum ellerime bacaklarıma yüzüme
10 Yorumla
+1 yılKanka benim gen olarak güzel bişey yapmama gerek yok shdnhdhd
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNe güzel sen zaten nickin gibi şekersin😀😍
- +1 yıl
Sende öylesin mahidem😍
Gizli Soran+1 yıl😉😍
+1 yılKırk yılda bir nemlendirici sürerim. Ama sabunla yikarim
10 YorumlaBakım şart
Saç bakımımı asla aksatmam her sabah duş almasamda saçımı yıkar kremlerim10 YorumlaKrem tras losyonu balm parfum 3 kez dıs fırcalama sabah aksam yuz yıkama jelı
00 Yorumla
+1 yılHaftada 5 kere traş olur, günde 2 kere diş fırçalarım biraz da krem o kadar. Erkek adam ne bakımı yapacak mış.
00 Yorumla2 günde 1 felan kil maskesi yapıyorum evde shrek gibi dolaşıyorum 😒
10 YorumlaHayır kendime bakım yapmıyorum ki gerek de yok buna :)
zaten imkansız. :)00 Yorumla
+1 yıl3 5 günde 1 Koltuk altı falan işte.
3 4 günde 1 duş00 Yorumla
+1 yılEvet arada yağ su hava filtreleri ni degistiriyorum
10 Yorumlagünlük diş fırçalama, temiz giyinmek, sık sık duş almak ve vücut temizliği yeterli...
00 YorumlaSebamed in yüz kremine bayıldım. Hem çok iyi nemlendiriyor hem de sivilce yapmıyor
03 Yorumla- +1 yıl
Yüz yıkama rutinin nedir
- +1 yıl
Sabah ve akşam yalnızca suyla yıkıyorum. Üç günde bir elimde köpürttüğüm niveanın duş jeliyle yıkıyorum, tabii bu herhangi bir sabun olabilir, önemli olan cilt temizliği
En önemlisi nemlendirmek o da dediğim kremde fazlasıyla mevcut. Daha pahalısını da denedim ama hiçbiri Sebamed kadar iyi olamadı - +1 yıl
Bende alayım o zaman
+1 yılSoğuk suyla yüzümü yıkıyorum😁
21 Yorumla
Gizli Soran+1 yılOda güzel😊
+1 yılhacı şakir ile yıkıycan
07 Yorumla- +1 yıl
Kıl yapıyor o yüzde
- +1 yıl
olur lan babbaaa
- +1 yıl
Yazdim
- +1 yıl
@asenamorningstar ne yazdın
- +1 yıl
Yaz demedin mi?
- +1 yıl
Dm diyorum
- +1 yıl
Anlamadin m, in
+1 yılSiyah maske ve niveanın bu maskeleri var onlardan.
10 YorumlaSinirli birimisin çok sert gözüküyor resmin
10 Yorumla
+1 yılGerektikce yapiyorum :)
20 Yorumlamahide bana bir mesaj atsana
00 Yorumla
+1 yılLazeri felan olan güzellik salonlarına git.
00 YorumlaYüzümü sabunlayıp nemlendirici sürüyorum.
10 Yorumla
+1 yılSakal traşı yetiyor bana.
00 Yorumla
+1 yıldişleri her gün fırçalamalısınız :)
00 Yorumla
+1 yıllimon la eim yüzümü arada tadı dilime gelir. 😅
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl😀😀
- +1 yıl
tadı dile gelince tükürme falan :) ama iyi. yüzü parlaklık veriyo :)
- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem