Simple su bazlı nemlendiriciyi denemek istiyorum. Aranızda kullanan var mı? Simple Su Bazlı Nemlendirici Yorumları olanlar varsa benimle paylaşır mısınız? Cildime uygun mu emin olamıyorum.Simple Su Bazlı Nemlendirici Yorumları
Nemlendirici seçimi zor iş. Pek çok insan cilt tipini bilmiyor veya bilse de yanlış yorumlayarak ya nemlendirici hiç kullanmıyor, ya da yanlış ürün seçimleri yapıyor. Peki doğru nemlendirici seçimi nasıl yapılır?
Öncelikle cilt tipinizi bulun
Aslında herkes cilt tipini az çok bilir. Ancak emin olmak için eczanelerde sık sık ücretsiz gerçekleştirilen cilt analizi etkinliklerine katılabilirsiniz. Evde cilt tipinizi öğrenmek için yüzünüzü sadece suyla yıkayıp kurulayın ve hiçbir şey sürmeyin. Eğer beş dakika sonra cildinizde gerginlik ve acıma hissi oluyorsa cildiniz kuru, aynaya baktığınızda özellikle alın ve burun bölgesinde parlama varsa yağlı, yine bu bölgeler parlarken yanaklarınız pul pul oluyorsa karma bir cilt tipine sahipsiniz demektir. Ancak cilt tipi zaman ve yılın belli dönemlerinde sık sık değişir. Bu test yüzde yüz güvenilir değildir. Yine de insan sivilcelerinden, cildinin yağlanmasından veya kuruyup pul pul dökülmesinden cildini anlar.
Nemlendirici seçimi cilt tipine göre olmalı
Herkes nemlendirici kullanmalı; çünkü yüzümüzü yıkıyor ve doğal yağlarından mahrum bırakıyoruz. Ancak nemlendirici tipi cilde uyumlu olmalı. 20'li yaşlarındaki birinin 50 yaş kremlerini kullanması hem gereksiz, hem de ağır etkili olabilir. Nemlendirici kremler sivilce yapmaz ama örneğin yağlı cilde sahip biri yağlı bir krem kullanırsa elbette ağır gelebilir.
Simple Su Bazlı Nemlendirici özellikleri
Simple'ın en hafif ve losyon kıvamındaki su bazlı nemlendiricisi, genç ve özellikle ilk kez nemlendirici kullanacak ciltler için ideal. Su bazlı olduğu için yağlı, karma veya normal cilt tipine sahip olanlar rahatlıkla kullanabilir. Hassas ciltler için özel olarak geliştirilen bu kremi günde iki kez temiz cilde ince bir kat sürebilirsiniz. İyi içeriği ile nemi cildinize hapseden Simple su bazlı nemlendiriciyi denemek için ilk olarak mini boyunu da satın alabilirsiniz. Pişman olmayacağınızın garantisini verebilirim.
Simple su bazlı nemlendirici yorumları incelendiğimde özellikle yağlı ya da karma ciltlerin bu ürünü sevdiğini gördüm.
Simple Su Bazlı Nemlendirici Yorumları
Yağlı ve karma ciltlilerin bu ürünü sevmesinin temel nedeni; su bazlı bir krem olması. Böylece cildin yağ dengesini bozmadan nemlendiriyor. Ancak kuru ciltliler için nemlendirme gücünün yeterli olacağını sanmıyorum. Kullananlar da genel olarak bu şekilde belirtmiş. Yani eğer cildin yağlı ya da karma cilt tipi ise bu ürünü severek kullanabilirsin. Fakat cildin normal ya da kuru ise başka bir nemlendirici tercih etmen doğru olacaktır :)
En İyi Cevaplar