Evet arkadaşlar cilt tonunu açmak beyazlatmak için önerileriniz var mı? Elma sirkesi süt limon her şeyi denedim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılüzellik Uzmanı Suna Dumankaya’dan Yüz Beyazlatma Maskesi (1. Tarif)
Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya’dan kararmış yüzleri beyazlatan tarif; Bir tatlı kaşığı lanolin ile bir çorba kaşığı vazelini benmari usulü eritin, içine bir çorba kaşığı portakal suyu, bir tatlı kaşığı taze elma suyu, bir çorba kaşığı beyaz kili ekleyin. Karışımı bir cam şişede, soğuk yerde muhafaza edin. Evde olduğunuz zaman bu karışımı yüzünüze sürün, kalabildiği kadar kalsın, ardından yıkayın. Maskeyi haftada 3 gün tekrarlayın. Dışarı çıkarken de en az 20 koruma faktörlü bir krem kullanın.
Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya’dan Yüz Beyazlatma Maskesi (2. Tarif)
Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya’dan kararmış yüzleri beyazlatan tarif; Domatesleri yıkadıktan sonra suyunu elde etmek için miksere atıp çırpıyorsunuz. Daha sonra domates posasının içine un ekleyerek hamur kıvamına gelene kadar karıştırıyorsunuz. Elde ettiğiniz karışımı yüzünüze sürerek 5 dakika bekletin. Hafta da 7 kere yapacağınız bu karışım sayesinde cildinizin beyazlaşacağını göreceksiniz. Bu karışım aynı zamanda çil ve cilt yara izlerini de kaybedecektir.11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
En İyi Cevaplar
+1 yılCildine sürekli sürdüğün bir krem varsa ondan vazgeç. Hamama git. Beyaz kalıp sabun kullan. İyice keselet kendini. Her banyo kesesi mikrobik boyutta deri soyulmasını sağlar. Cildin yenilenmesi adına da güzel bir şey. Derin güneşte yanmış ama gerektiği kadar soyulmamıştır muhtemelen...
13 Yorumla- +1 yıl
Derinin katmanı değişmezse kalıcı leke gibi kalırdı. Öz rengine kavuşana dek aynı yönteme devam. Ama özünden de daha fazla beyaz olamazsın o detayı da unutmayalım ☺️
+1 yılGerekenler:
Pişmemiş pirinç- 1 ya da ½ bardak
Macun haline getirmek için yeterince süt ya da ılık su
Hazırlanışı:
Toz haline gelmek için pirinci öğütün
Macun yapacak kadar sütü azar azar pirinç tozuna ekleyin. Eğer süt alerjiniz var ise su kullanabilirsiniz
Bu karışımı yüzünüze ve boynunuza uygulayın
20 dakika cildinizde bekletin.
Ilık suyla temizleyin
Haftada 2 ya da 3 kez tekrarlayınız.
gittim senin için kopyaladım kıymetimi bil :D işe yarıyor gerçekten10 Yorumla
Dogal sütten yapilmis yogurdu 1 ay boyunca uygula, kuruyana kadar bekle ve durula. Faydasini görürsün. Nogut unu ve gül suyu karisimi da iyi geliyor ama bunu haftada 1 kez uygulamalisin. Son olarak da pirinc unu ve süt karisimini önerebilirim. Macun kivamina getirip uygulamalisin ve en az 30 dakika bekletmelisin. Haftada 2,3 kez uygulayabilirsin. Umarim istedigin sonuca ulasirsin.. :)
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSağol valla
Cildin üst katmanları (yani bronzlasan) kendini her 28 güne yeniliyor zaten.
Geçen yazdan beri ten renginde kalan bir değişim varsa bu sırf güneşten kaynaklı olamaz, misal hormonell olarak Cildin yenileme ile ilgili sıkıntılar olabilir ya da ciğerlerin vs ten rengine vurması ya da Cildin alt tabakalarında olan nem kaybı ile de koyulasma olabilir.00 Yorumla
+1 yılpirinç suyu. uzakdoğulu kadınlar yüzyıllardır cilt beyazlatma için kullanıyor.
pilav yapar gibi pirinci soğuk suya koy ve beyaz suyu çıkana kadar bekle. çıkan suyu pamukla yüzüne uygula. hem tonik gibi hem de yüzünü yıkamak için günlük olarak kullanabilirsin. ancak her gün taze yapmayı unutma.70 Yorumla
+1 yıl1 yemek kaşığı doğal elma sirkesi, 1 yemek kaşığı su, 1 yemek kaşığı doğal gülsuyunu eşit miktarda karıştır gece uyumadan önce temizlenmiş yüzüne bu karışımı pamuk yardımıyla uygula, sabah ılık su ile yüzünü yıka. Düzenli kullanımda faydasını göreceksin kuzum. 🌹
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılÇok teşekkür ederim hayatım ❤️❤️
- +1 yıl
Rica ederim çiçeğim. 🌺
+1 yılkükürtlü sabun. cilt tipini bilmiyorum ama benim cildim çok yağlı ve çok fazla sivilce/sivilce lekesi vardı kükürtlü sabun lekeleri %90 yok ediyor aktarlarda bulabilirsin. cilt beyazlatmaya gelince gerçekten temiz olan cilt beyaz görünüp parlar peeling iyi gelir
15 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTeşekkür ederim ❤️
- +1 yıl
rica ederim
Gizli Soran+1 yılBişi soracam yüzüm çok yağlı değil kurutur mu cildimi
- +1 yıl
ben yüzüme iyi bakım yapmaya başladığımdan beri eskisi gibi yağlı değil kurutabilir yani ama yinede denemeni öneririm nemlemdirici kullanabilirsin
Gizli Soran+1 yılTeşekkür ederim deneyeceğim
+1 yılCildin beyazlaması sadece maske kremle olmaz vücudun sağlıklı olmalı kansızlık varsa eğer çok soluk olur tenin sigara vb şeyler de karartır sağlıklı beslen vitamin kullan mutlaka faydasını görürsün
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
162
Cevap
191Cevap
Pirinç suyu diyorlar ama bilemiyorum dene istersen.
00 Yorumla
+1 yılİyi geceler, bende aynı dertten muzdariptim. Hergun 1 adet limon yedim siyah nokta temizleyici maske kullandım ve yüzümü hergun düzenli olarak 2 kez yıkadım. Yağlı bir cilde sahipsen fazla yuzunu yikamamalisin bu sadece sivilce ve akneleri çoğaltır. Yağlı yemeklerdende uzak dur. :)
07 Yorumla- +1 yıl
Aynen cildim yagli 😏
- +1 yıl
Tahmin etmiştim. Ve büyük ihtimalle de esmersin :D
- +1 yıl
Beyaz tenliyim😂😂
- +1 yıl
Yüzündeki akne ve sivilceleri sıkma aşırı yağlı yemeklerden uzak dur ve sürekli yüzünü yıkama. Birde sebze meyve ağırlıklı beslen. Ve yüzün gibi kalbinde guzel olsun :)
- +1 yıl
Kesinlikle sıkmam surekli neden yuzumu yikamayym ya
- +1 yıl
Bazı kişiler takıntı yapıyor ve yüzdeki koruyucu tabakayı sürekli yıkıyarak aşındırıyor. Bir an için takıntılı olabileceginizi düşündüm. İyi geceler.
- +1 yıl
Hm anldm tesekkurler ii geceler
limon sür demişler. sürde cildin kurusun tahriş olsun. pirinç unu ve sütü karıştırıp maske yap kuruyonca ellerinle ovarak çıkar yüzünden. oriflame essential fairness diye bir kremi var onu kulllan güneş kremini ihmal etme ha bide son olarak içeriği nedir ne değildir bilmiyorum ama arap kızı diye bir şşey varmış renk açıcı.. onu araştırabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılNapıcan nur mı saçıcan sonunda :D Oynaşmayın vucutunuzla.
Kız milleti bir alemsiniz :D
www.kizlarsoruyor.com/.../q1598121-sarisin-mavi-gozlu-beyaz-tenliyim00 Yorumla
+1 yılVar Hidrokinon iceren kremler expigment %4 diye sabah aksam yuzune surebilirsin ama tum vucuds surmek zararli birde gunes koruyucu kullanman gerek gunesten sakinacaksin ve en fszla 3 ay kullanacaksin birsey daha var ama o süt beyazı yapıyor ve geri donusumu yok ondn onermiyorum
17 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
- +1 yıl
Ucuz ama internette arastiril bak bende bir sra cok takmistim ondan baska birsey beyazlstmiyor bu bilimsel olarka onaylanan birsey
- +1 yıl
geri dönüşü olmayanı söylermisin :D
- +1 yıl
ama cildi soyuyormus
- +1 yıl
@deliiiiiiim Güneşe çikamazsın bu vitiglo olanlarda kullanıyor ismi Monobenzone ve çok tehlikeli bukadar beyaz olmak mi istiyorsun?
mazjin.com/.../monobenzone_treatment_1.jpg
- +1 yıl
Bende soymadı ötle soyuyor derken düşündüğün givi degil ya pul pul hafif
- +1 yıl
anladim
+1 yılKoltuk altı ve genital bölge için işe yarayan bir formül var ama tüm vücut için olurmu bilemedim :)
www.kizlarsoruyor.com/.../a7864-vajina-koltukalti-kararmalariyla-akakali01 Yorumla- +1 yıl
EİG için Teşekkürler sistem 8)
Dene ama boşuna yazdirtma
3 tatlı kaşığı papatya çiçeği 🌼
1 fincan su 💣
1 yemek kaşığı bal 💣
1 yemek kaşığı gül suyu 💣
🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪💣🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪
⚡1 fincan suyu kaynatarak içine papatyaları koy. 7-8 dk ⌚kaynadıktan sonra süzgeçten geçirip soğumaya bırak
Daha sonra içine bal ve gül suyunu ekle. İyice karıştırarak yüzüne ve boynuna sürüp 15 dk bekle22 Yorumla
Gizli Soran+1 yılİlk kez duydum bunu guzel biseye benziyo denycem mutlaka cok teskkr ederim 😄😄
Hamama git şimdi tam zamanı bir keselen yazın kirleri gitsin ve hiç ama hiç güneşe çıkma evde bile güneş kremi kullan başka türlü beyazlama imkanın yok bazı kremler var onlar yalan dahada beyaz olmak istiyorsan saçını koyu renge boyat o zaman Adams family kadar beyaz olursun ;) kendimden biliyorum
10 Yorumla
+1 yılAynen bende oyleyim canısı ve mukemmel bir ozellik ben oriflameden cilt beyazlatan bir sabun aldım yeni kullanıyorum henuz etkisini goremedim ama guzel diyorlar ah bir de aktarlarda arap kızı kremi satılıyor fakat beyaz renklisi olacak mukemmel hem sivilce hem ton olarak cok etkili zaten bembeyazım daha da mukemmel oluyorum 😍😍
16 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBende cok seviyorm boyle olmayi 👍😉 onu bende kullandm guzel sabun ama oyle cok farkedilecek bir durum olmadi acikcasi 😞 o kremi bulmaliyimmmm col teskkur ederim 😄😄
- +1 yıl
Ne demek bitanem mutlaka denemelisin ah ama tam bahsettigimi bulabilmen icin ufak bir tuyo vermeliyim 2 turu var cunku ve o da burada olmaz hemen yazıyorum mesajda: ))
- +1 yıl
Aa yazamıyorum: D sen yaz
Gizli Soran+1 yılNeden burada olmaz kii 🙈😄😄
- +1 yıl
Guzellik sırlarımızı dibine kadar ifsa etmeyelim burada yani sen bilirsin yinede benlik problem yok: ))
Gizli Soran+1 yılTamm yazcm simdi 😉😉
Sana bir formul solicem bana cok dua edeceksin bak simdi yarim domatesi kabuklarindan arindir suyu cikacak sekilde rendele una kat maske haline getir yuzune boyun altina iyice sur kurumasini bekle 15 dk sonra ilik suyla yika farkliligi gorunce mesaj at baska kurler istersen sorabilirsin cilt uzmani sayilirim ciddiyim
010 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBu tarz bisey duymustma ama tam bilmiyodm tarifini cok tesekkur ederim bunu denycm mutlaka 😍😉 bu cilt lekelerinide gecirir mi peki? Bide kaşlar kirpikler icin bildiginiz seyler var mı 😳😄
Gizli Soran+1 yılTatli badem yagini ne kadar kullansam faydasi olur? Güneşte olusan lekeler gecirmek icin bir maske var mi 😳
+1 yılDometesi rendeleyip süz sadece suyu lazım cunku. Daha sonrada macun kıvamına getirecek kadar un koy sür ama sadece 5 dk beklet daha uzun bekletine tahrişe neden olabiliyo sonrada ılık suyla yıka ddüzenli olarak bunu yap
20 YorumlaPirinç unu var markette bulabilirsin onunla sütü karıştır krem kıvamı alacak şekilde.. sonra yüzüne sürüp maske yapabilirsin bende beyaz tenliyim ve işe yarıyor
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılCok tesekkr ederim 😄
+1 yılBence hiç uğraşma beyazlamaya ben beyaz tenliyim yazın güneşlenemiyorum bile kıpkırmızı oluveriyorum keşke bende buğday tenli olsam ya o yuzden kıymetini bil :)
10 YorumlaBebek pudrası sürebilirsin canım. Ama tavsiye etmem. Bende beyaz tenliyim o yüzden gerek duymuyorum. Hem beyazsın hemde pudra sürersen un helvası gibi olursun mazallah. az sür :D
10 Yorumlaküçük bir kase içerisine bir tatlı kaşığı yoğurt ve bir çay kaşığı tepeleme karbonatı koyup iyice karıştır, köpürecek ve krem şanti gibi bir kıvamı olacak. sonra yüzüne uygula güneş lekelerini bile yok eder en fazla 30 dakika yüzünde beklet ama karbonat cildine zarar verebilir hassas bir cildin varsa 5-10 dakika yüzünde bekletip yıkaman yeterli olacaktır.
00 YorumlaHer daim koruma faktörü yüksek bir güneş kremi kullanmak olanı korumak için en iyisi bir de ne yaparsa yapsın teni koyulaşmayan beyaz ve kırmızından başka renk olamayan insanlar benim gibi...
00 Yorumla
+1 yılBeyaz ten candir hayata 1 0 onee basladik bacim :D esmer bir arkadasim vardi tenini acmak icin domates un maskesi yapiyodu nasil yapildigini olcegini vs bilmiyorum ama ciden ten rengi baya acildi
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEvet 😄😄 tarifini verdiler dencm mutlaka 😜😄
+1 yılBendensin bende beyaz ten+sarıyım :) neyse ben 1 tatlı kaşığı yoğurt 1 çay kaşığı karbonat 3.5 damla limon suyu ve sirke peeling yapmasi için kaşığın ucuyla kahve. Sür 20 30 dk bekle yüzünü ovarak ılık su ile arındır.
07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılCooookk tesekkur ederim 😄😉 denedn mi sen etklimi 😄
- +1 yıl
Rica ederim yani ben faydasını görüyorum yap bana haber ver beyenicekmisin merak ettim :)
Gizli Soran+1 yılTamm soylicem 😉😄
- +1 yıl
@asya161
3-5demek istemistir - +1 yıl
Deneyin bakalım bana çok iyi geliyo sonuçları bekliyorum kızlar :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılNatural Whitening beyazlatıcı krem kullan. Arkadaşım kullanmıştı, ilk kullanımda bile fark etti, aydınlık verdi.
10 Yorumla
+1 yılEsmer güzeldir boşver bende küçükken buğday hatta esmere yakındım şimdi bembeyazım ve hiç güzel değil peynir gibi
11 Yorumla- +1 yıl
Ben beyaz teni de çok seviyorum ama komple bembeyaz olmalı ve saçlar da siyah. O da nerdeyse %1 filan
+1 yıl-Pirinç Unu Maskesi
-Karbonat Maskesi
-Beyazlatıcı Kore Ürünleri
-Beyazlatıcı Kremler
*Gecen bol olsun.*14 Yorumla- +1 yıl
Telekkür ediyorum.
Peki pirinç unu işe yarıyor mu? - +1 yıl
Yarıyor
- +1 yıl
Teşekkürler 🙏
- +1 yıl
Rica ederim :)
benim iranlı bir kız arkadaşım vardı ünideyken, birgün ayağını gördümde beyaz çorap mı giyiyorsun diye dalga geçtim, o da ayağımda çorap yok ki demişti. bembeyaz tuhaf oluyor gerçekten :D solaryuma git
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHahhaha 😄😄 osa guzelmis 😜😄
Gizli Soran+1 yılOda demek istedim 😳🙊
4 adet bademi ezerek bir gece sütün içinde beklet sonra ertesi gün yüzüne ve ensene gece yatağa girmeden önce sür. Sabah soğuk suyla yıka ama soğuk suyla yıka. Bunu aynı şekilde 15 gün boyunca yap. Cilt rengin açılıyo :):)
00 Yorumla
+1 yılEn son michael jackson yaptırdı bu operasyonu 😬 bence çok da beyazlaşmaya uğraşma bu seferde özel bölgeler kararmış duracak
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAma beyaz tenliler de çok güzel be :)
- +1 yıl
Aynen öyle ben de bayılıyorum ama beyaz tenli olup da vücuduyla aynı renk de özel bölgesi olana dek gelmedim 😊 ayrıxa siyah saç olmalı sarı filan iyi durmuyor
- +1 yıl
onunki bir cilt rahatsızlığıydı diye biliyorum. ikimiz de yeniden google'a sorup kozlarımızı öyle paylaşalım :D
+1 yılBence kardeşim kızlardan uzak dur çünkü kızların hepsi aşırı kibirlidir erkeklerde kafa bırakmaz ilerde
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılne alaka?
+1 yılinsanları kendinden soğutmayı başarabilen sektör çarkının basit dişlileri olmayın. bu kompleks siyahilerde olsa şimdiye hepsi intihar etmişti.
05 Yorumla
Gizli Soran+1 yılPeki.
- +1 yıl
seni pek sarmamış gibi. o zaman taktik yağdıralım. her güzellik salonunda başarıyla yapılan bişey değil bu. belli başlı merkezleri var bildiğim kadarıyla
Gizli Soran+1 yılEvet ben de araştırıyorum ama kararsızım yaptırmaya da bilirim.
- +1 yıl
bu arada jennifer lopez de buğday tenli ama ne kadar güzel değil mi. güzel değilsen hatayı renginde arama bence. güzel bir yapın varsa da renk önemli değil. bu arada salonlara gitmeden önce maske vs ile evde kendin dene
Gizli Soran+1 yılÇok teşekkür ederim önerileriniz için.
Pirinç suyu maskesi.
Veya pigment açıcı özelliğe sahip karbonat, limon, aloe vera gibi içerikli maskeler olabilir..00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak 1 tatlı kaşığı pirinç unu 1 tatlı kaşığı bal bir tatlı kaşığı limon suyu karıştır 2 dakika kadar yavaşça cildine boynuna masaj yap öyle 10 'dk bekle ıyice durula miss ama çok sık yapma haftada bir falan yap
00 Yorumlahacışakir sabunu düzenli olarak kullanırsan beyazlamazsın da tenının rengi acılır, ayrıca sactakı boyayı da akıtır
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHacı sakiri hep kullanirim ama ciltte beyazlatma etkisini hic gormedim sacimin ucunda az bir boya var cidden akitiyomu onunla yikayin
Gizli Soran+1 yılBen suratimi kendimi bildim bileli her sabah havisakirle yikiyorum ama oyle bir etkisni goremedim sacimda denicem trsekkur ederin
+1 yılpirinç ıslatıyoruz ya, suda bekletilen pirincn suyunu al yüüzüne sür , onu şişeye koy 2-3 günde bir yap
01 Yorumla- +1 yıl
beyazltırmı ben pirinç ununa başldmm
4-5 Kere yaptım pirinç maskesi. Gerçekten beyazlatıyor.
Sivilcelerim de var fakat artırdığına dikkat etmedim.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir İlaç Varda Söyleyemem Çok PahaLı BakSana Kıçında Don Yok Gelmiş İlaç Arıyorsun :D Söylüyorum Vazelin Ama Aç Karnına Sürecen Hayır Karnına Değil Yüzüne Sürecen ama Karnın aç Olacak Okey mi Onaylıyorsan Başını Salla tamam Çekilebilirsin :D
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSendede azicik akil olsaydi iyiydi. Tamm sus cekilebilirsn 😄😜
Beyazı boş verde duru ve temiz olması için çabala ayrıca yazın yüzünü güneşten koru koruyucu krem sürmeden dışarı çıkma.
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHic gunes kremi kullanmiyorm ben 😳soyleyin yinede bulurum belki 😉
+1 yılPirinci haşla. Haşladığın suyu cildine sür. Beyazlıyormuşsun hatta youtube da baya videosu var
10 Yorumla
+1 yılDemir eksikliği varsa ondan solmuş olabilir bir doktora gitmen'de yarar var
10 Yorumla
+1 yılİstemiyorum ama leke oluşmaması için yapıyorum.
Pudra sürmem yalnız.
*Gecen bol olsun.*10 Yorumla
+1 yılPirinç suyu pirinci biraz kaynatıp susula yüzünü yıkayabilirsin iki üç gün aralıkla cildi hoş yapıyo sanki biraz beyazlatıyoda ben öyle hissediyorum
00 Yorumla
+1 yılpirinç suyunu düzenli olarak pamukla yüzüne sür, beyazlatıyor.
14 Yorumla
Gizli Soran+1 yılPirinc suyunu nasil alicaz onu anlamadim 😄 suda bekletip oyle mi surcez
- +1 yıl
pilav yapmadan önce suda bekletiyoruz ya, işte o suyu dökmücen suratına sürcen
Gizli Soran+1 yılHmm anladim cok tesekkur ederimm 👍😄
- 00 Yorumla
+1 yılYaş veya kuru maya
Bal
Pirinç unu
Süt
Karışımı çok iyi geliyor tavsiye ederim.10 YorumlaNapcan kanka beyazlatmayı ya aman nasılsan öyle kal işte
12 Yorumla- +1 yıl
knk degisiklik güzeldir 😉😃
+1 yılPirinç suyunu arkadaşım kullanıyordu çok memnundu araştırabilirsiniz
00 Yorumla😂😂😂😂😂kusura bakma. nasıl yaaa cilt beyazlatma derken?
021 Yorumla
Gizli Soran+1 yılCildin daha parlak olmasi
- +1 yıl
Cilt tonunu eşitleme ve hafif beyazlık aydınlık sağlamak için
Pirinç unu süt ve bal maskesi karışımı baya iyi geliyor
Maya da ekleyebilirsiniz bu karışıma - +1 yıl
Arada bir kullanıyorum haftada 2 kere falan
- +1 yıl
Ben fikrimi söyledim
Fotoğrafımdan sanane - +1 yıl
Öncesinde de bir şey yoktu zaten
Sivilce hapı kullanmıştım yüzüm temiz
Bu söylediğim de aydınlık veriyor - +1 yıl
Kötü bir krem
- +1 yıl
m.n11.com/garnier-nem-bombasi-su-bazli-nemlendirici-krem-50ml-P362141680 bak bu fena değil gibi
- +1 yıl
Evet gratiste bulabilirsin bunları
Ama benim dediğim daha doğal yöntem
+1 yılkalanı kararınca belli olmuycak zaten neden onla uğrasıyorsunki
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAntalya'nın yakıcı sıcağında olsaydım, evet haklı olabilirdin. Değilim ama 🤷🏻♀️
- +1 yıl
domates suyuyla 15 dakika ovup kurutabiliyomussun sonra yıkıyomussun. bunun dısında bide hindistan cevizi yağı var bak onu yıkamak zorunda değilmissin.
Gizli Soran+1 yılTeşekkür ettim.
+1 yılPatatesi kullan en azindan cildine zarar vermez karbonat tahriş edebilir.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılPatates haricinde önerin var mı?
Bazi maskeler var beyazlaran pirinc unuyla filan. Googlen yap bir istersen
00 Yorumla
+1 yılPişmemeiş pirinçleri suda ıslat ve o suyu yüzüne sür hemen açılmazsın ama devamlı yaparsan olur
00 Yorumla
+1 yılLan ben azıcık esmerleşmek için biyerlerimi yırtıyorum bu beyazlaşmaya çalışıyo kıymetini bil :(
00 Yorumla
+1 yılPirinç suyu diye duymuşdum leke giderici olarakda limon suyu ama uygulamadım
00 Yorumlaya ben o kadar takmıştım ki bir ara her gün yüzümü keselerdim falan :D sonra kendi haline bıraktım açıldı baya tenim
00 YorumlaLimon suyu karbonatla karistir ov. Dogal esmermisin gunesten mi yandin
00 Yorumla3 gündür beyazlayamadın gitti kaç sefer daha soracan merak ediyorum
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbaşkalarıda mı sordu
Pembe maske uygularsan lekelerden ve cildindeki renk farklılıklarından kurtulabilirsin
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yıltamam :)
Alerjik bir cildin varsa sakin yapma pancar gibi kızarır kaşıntı yapar domates asit li bir sebze
00 Yorumla
+1 yılyuzunu kediye işet.. ama sürekli.. bir ay boyunca gün aşırı bunu yap. anlıcaksın
03 Yorumla- +1 yıl
arkadaş kediye işetip köpeğe sctırıyor sanırım asghkfjh
- +1 yıl
düzenli olarak yaparım. cıldıme bebeksı bir dokunuş verıyo
- +1 yıl
değişik fantezi.
+1 yılbende beyaz tene yakınım gözlerimin etrafıda mor
yolda gören uyuşturucu bağımlısı sanıyor önermem :D05 Yorumla
Gizli Soran+1 yıleskiden bende de vardi. o morluklara patates dilimi koy gece uyuyunca. kesin cozum :))
- +1 yıl
yatağımın üstünde uykuya dalıyorum sabah uyandığımdan yatağın altında buluyorum kendimi
çok saçma uyuyorum patatesler durmaz gözümde :D
Gizli Soran+1 yıliste benim uyuma tarzim :) duvara filan da tekme atiyomusun benim gibi? :)))
- +1 yıl
evet, kumanda elimde uyuya kaldığımdada uyandığımda kumandanın parçalarını topluyorum yerden :D
Gizli Soran+1 yılahahahahaha :)))) ayni ben :))
Siyah noktaları kükürtlü sabun azaltıyor denedim gördüm :D
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle bir öneri yok, burada okuyacağın şeylerle cildini boşuna yıpratma. cilt beyazlatma diye bir şey zaten yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle düşünüyosun?
Cevap sahibi+1 yılçünkü gerçek bu. pirinç sür istersen yüzüne. hayata tekrar gelmediğin sürece cildinin rengi değişmeyecek.
bence boşver çok istiyorsanda internet ten bitkisel ya da doğal tariflere bak
00 YorumlaArap kızı mıydı saçı mıydı neydi
Onu kullan
Aktarda satılıyor10 Yorumla- Devamını Gör (293)
Devamını Gör(338)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası