Yüzümde sivilce lekeleri var hemde çok belirgin araştırma yaptım bunları kullanan var mı ya da neler kullanmalıyım sıkıldım artk bu durumdan çözümde bulamıyorum
Maske kullan gene ama benden tavsiye, git bir eczaneye, balık yağlı çinko oksit krem al ve izlerin üzerine sürüp durabildiği kadar beklet. Her gün kullanabilirsin ama tüm yüzüne süreceksen haftada 3. cildini kurutabilir çünkü. Taze izlerse madecassol krem kullanabilirsin, iz kremi.
Aktif sivilce için fucidin krem kullan. Sivilcenin üzerine sür sadece. Antibiyotikli olduğu için çabuk kurutur. Madecassol sadece izlere sürülür. Geçene kadar her gün kullanabilirsin.
Kuruttuğunu söylüyorlar ama ben hiç sivilce için kullanmadım. Eczanelerde izler için krem yapıyorlar. İçinde çinko oksit krem var. Ben ordan yola çıkarak iz üzerine çinko oksit kullanılabileceğini düşündüm ve araştırdığımda, bir çok kişinin iz için kullandığını ve olumlu sonuç aldığı yorumunu okudum.
PENATEN pişik kremini kullanmaya başladım hatta bir hafta oldu kullanmaya başlayalı buna ragmen cildimde ki çoğu lekeyi yok etti annem bunu görünce o da kullanmaya başladı gerçekten çok kısa sürede etkili çözüm istiyorsanız PENATEN i öneririm. Mucizevi krem.
Farmasi dr. cevdet tuna yuz beyazlatıcı krem ve çay ağacı yağı kullanıyorum yağı gece yatarken kremi de makyajdan önce kullanıyorum bazen sadece kremi kullanıp dışarı çıkabiliyorum yüzüm o kadar canlı ve eşit tonda oluyor tavsiye ederim
Merhaba Gano Excel in şeffaf sabun ve keçi sütlü sabununu kullanabilirsin ürünleri araştırmanı tavsiye ederim bilgi almak için bana instagramdan ulaşabilirsin Ebeugurcay_
En İyi Cevaplar