3 4 ay öncesine kadar bu şekilde değildi sonra böyle olmaya başladı herşeyi denedim ama geçmiyor ne sivilce nede izleri böyle olup düzelen var mı yardım edin bana çok mutsuzum
Cildi böyle olan var mı nasıl düzelir bu cildim 😔?
Ben de böyleydim, çok hızlı bir şekilde kurtuluyorum şu anda. Birincisi makyaj yapıyorsan kesmen gerek. Haftada 1-2 kere yumurta beyazı, aspirin, kabartma tozu ve limon suyu karışımı maskesi yapabilirsin. Her sabah ve her akşam yüzünü eczaneden veya aktardan aldığın bir sabunla yıka. Her sabah ve her akşam yıkadıktan sonra tonik olarak gülsuyu veya gülsuyu-sirke karışımını pamukla sürebilirsin. Anladığın gibi en önemlisi yüzünü temiz tutmak. Güneş kremi de kullansan iyi olur, güneş kremini sivilcesi olan olmayan herkesin kullanması gerekir ✩
benim şu an böyle 😄 alerji olmuş tüylerini mi aldırdın bilmiyorum ben aldırınca oluyo kendi haline bırak dadece yüzünğ yıka temiz yut yüzünü istersen gece yatmadan önce sudocrem sürebilirsin, bebek kremidir kendisi
Sivilce problemim hiç olmazdı ergenlikte şu an 20 yaşındayım ve 2 3 ay önce tam senin gibi oldu yüzüm. Kesinlikle yoğurt ve limon maskesini tavsiye ederim. Ayrıca yumurta akı maskesi de olabilir. Kimyasal cilt bakım malzemelerinden uzak dur. Aksine sivilceleri acılı hale getiriyorlar.
canım benzer durum arkadaşımda vardı. kaç defa cildiyeye gitti ama sonuç alamadı. en son gittiği bir cildiyeci kan tahlili yaptırmış ve kanında iltihap olduğunu görmüştü. ilaç tedavisiyle düzeldi..
En İyi Cevaplar