Yüzümde çok fazla iz ve sivilce var bir sürü hap krem vs kullandım geçmiyor bugün doktor Akela Forte yazdı kullanıp sonuç alan var mı bu da geçirmezse roaccutane tedavisine başlamak istiyorum ama zor oluyor dudakları falan hep kurutuyor yan etkileri çok fazla, istemiyorum ama Akela forte böyle sorunlar yapmıyor galiba.akela forte
Hiç kullanmadım o yüzden pek bir fikrim yok ama istersen acnelyse kremi kullanabilirsin yüzün için oldukça etkili ve iyi bir krem. Diğer önerim ise medacassol krem. Bu kremde sivilcelere oldukca iyi gelen bir krem. Hem sivilceleri kurutur hemde lekeler falan var ise onların geçmesini sağlar. Ya da çay ağacı yağını kullanabilirsin.
Akela sivilce kremi, vücutta iltihaba neden olan kimyasalların etkisini azaltan antibiyotik bir jeldir. Akela forte sivilce tedavisi için kullanılır.
Akela forte krem nasıl kullanılır?
Akela forte kremini doktorunuz nasıl uygulamanızı söylediyse öyle kullanmalısınız. Böylece cildinizi tedavi eder. Ancak yanlış kullanımları cilde zarar verebilir. En yaygın kullanım şekli sabah akşam temiz cilde uygulama şeklindedir. 2 ay düzenli kullanım sonrası doz azaltımı yapılabilir. Burada hastalığın iyileşme süreci ve doktorun tedavisi belirleyici olmaktadır. İlacın etkisini göstermesi 6 ila 8 hafta arasında gerçekleşir. Bu nedenle kremi düzenli şekilde kullanmalısınız. Açık yaralara, ağzınıza, gözünüze, tahriş olmuş cilt bölgelerine temas ettirmekten kaçının. Temas ederse bol su ile durulayın. Akela forte kullananlar sivilcelerden kurtulmalarına yardımcı olduğunu belirtmiş. Akela jel kullananlar sonuçtan genel olarak memnun kalmış görünüyor. Ancak bu kremi doktor reçetesi ile kullanmanız gerektiğini unutmayın. Çok etkili bir krem olduğundan yanlış kullanımları istenmeyen sonuçlar doğurabilir.
Akela forte kremin yan etkileri nelerdir?
Her ilacın olduğu gibi bu ilacın da bazı yan etkileri bulunmaktadır. Bunlar arasında en yaygın olanlar; karın ağrısı, nefes almada güçlük, kurdeşen, yüzde, dudaklarda, dilde ve boğazda şişlik gibi etkilerdir. Bu sorunlardan birini yaşarsanız hemen doktora başvurun.
Akela forte kremin fiyatı ne kadar?
Akela forte kremin güncel satış fiyatı; 18.44 liradır.
Genelde izler için kullanılır Akela Forte ve çevremde etki edenleri de gördüm. Zaten çok zorda kalmadıkça Roaccutane tedavisini önermem, ki doktorlar da genelde son çare olarak yazarlar çünkü şu an Türkiye'de olan ve intihar riski yaratan ilaçların başında geliyor. Hani cildine zararını geçtim psikolojine bile zararlı. Akela Forte ilacını yazdıysa doktor bir süre kullanmanı öneririm.
Ben yaklaşık 3 ahdıe kullanıyorum yüzüm akneye çok meyilli ve çok iltihaplı sivilcelerim vardın doktor son kez bunu kullanmamı önerdi işe yaramazsa tedaviye başlayacaktım fakat kullanmaya başladıktan sonra neredeyse yok denecek kadar azaldı tekrardan yazdırıcam mutlaka şans verin