Söz söylenmez üstüne
Seni vicdanın affetsin
Benden af bekleme

expigment kullandım bin pişman oldum daha da kötü yaptı
hametan da sadece yağlı bişey uçuk daha fazla çıktı
güneş lekelerine iyi geliyormu
Evet geliyor instagramdan bakabilirsiniz hatta
Bepanthol, Hametan, Fucidin
Karışım iyi olur mu acaba ya birbirlerinin bileşiklerini bozarsa
Cleocin t kullan
Cevap
1Cevap
Expigment krem renk açmak için yani hiperpigmentasyon tedavisinde kullanılır.
Sivilce lekeleri için kullanmanı tavsiye etmem daha da tahriş eder. Eritretin jel veya eczanenin hazırlayacağı Acnemix jel kullanmanı tavsiye ederim.
Acaba senin cildin de sivilce izi var mıydı?
Merhaba kızlar, Helixturca'nın salyangoz özlü kremlerini denediniz mi? Salyangoz özünü kendi çiftliklerinde yetişen salyangozlardan alıyorlarmış. Sordum, neyse ki hayvanlar zarar görmüyormuş.
Sivilce izi ve lekelere çok iyi geliyor, kendi sitelerinden alabilirsiniz ya da trendyold, n11 ve hepsiburada da var. Memnun kalacağınıza eminim.
Madecassol ve fucidin karışımı yapabilirsin, bir de bepanthol yaralar konusunda gayet iyi
İzler için doktor bana madecassol ve fucidini karıştırmamı söylemişti
yüzümdeki iz ve lekeler için ben arkadaş tavsiyesi ile Helixturca leke kremi aldım , güvenememiştim yeni marka diye ama çok iyi çıktı. sonrasında bakım kremini de kullanmaya başladım günlük olarak. salyangoz özlüymüş ürünleri.
3 lü karışım için madecassol bepanthol ve hametan olabilir güzel ürünler
Canım daha önce hiç keçi sütlü sabun kullandın mı ben Instagram'da satışını yapıyorum ve arkadaşlarım ailem dahil çevremde herkese satıyorum istersen ınstagram'dan yaz memnuniyetleri atayım sana
Yanık kremleri bunlar
Sivilce izi için de kullanılıyor
arkadaşlar yıllardır kurtulamadığım sivilcelerimden 1-2 hafta içinde kurtuldum bilgi almak için mutlaka bana ulaşınn instagram: irematbk
Bepanthol cilt bakım ile madecassolü karışım yaparak gece yatarken yüzüne ince tabaka halinde sürebilirsin sivilce lekelerine çok iyi geliyor
Hametan ve expigment denedim hicbir halta yaramadi
Jeuvenile leke setini kullanıyorum oldukça memnunum.
Hametan ve expigment iyi
yok ama argan yağı kullan
Madecassol ve bepanthol çok övülüyor
Hangileri kullandın kızzz bize de söyle
harbi bize de söyleee
ben 31i azaltmayı kullanıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?