Kızlar yüz güzelleştirme kremleri arıyorum, kapatıcı ve fondötenler değil de yüzdeki sivilceleri siyah noktaları falan geçirten yüzün pürüzsüzleşmesini sağlayan bildiğiniz gerçekten işe yarayan kremler var mı? çünkü bir çoğu işe yaramıyor işe yarayan hangileridir? Cildi güzelleştiren kremler hangileri?Cildi güzelleştiren kremler
Tek bir kremin cilt güzelleştirdiğine inanmıyorum. Cilt bakımı bir bütün olmalı ve aynı zamanda bir rutin olmalı. Böyle olduğunda cilt daha güzel görünüyor. Bunun için bazı adımları ve dolayısıyla cildi güzelleştiren kremler listemi de paylaşmış olayım.
İlk adım: Temizleme
Ben sabahları cildime temizleyici jel uygulamıyorum, açıkçası günde 2 kere uygulanmasının da yararlı olduğunu düşünmüyorum. Günün tüm yorgunluğunu taşıdığı, makyaj kalıntılarını da barındırdığı için bence temizleme için en uygun zaman aralığı akşam. Bunun için cilt tipine uygun temizleme jeli kullanabilirsin. Ben Simple Water Boost Micellar Yüz Temizleme Jeli kullanıyorum. Karma bir cildim var ve bu ürünün faydasını görüyorum gerçekten.
İkinci adım: Peeling
Bunu her gün yapmamak lazım tabii, haftada 1-2 yeterli. Aktif sivilcen varsa es geçebilirsin ama sivilce lekelerin varsa peeling iyi geliyor. Burada da Neutrogena kullanıyorum, Neutrogena Visibly Clear Siyah Nokta Karşıtı ürünü iyi geliyor cildime.
Üçüncü adım: Maske
Yine her gün değil ama haftada 1. Burada cildinin gerektirdiği bakımı yapmanı öneririm. Ben bazen Sebamed'in sabununu sürüp bekliyorum, sivilcelere iyi geliyor, maske gibi kullanıyorum yani.
Dördüncü adım: Nemlendirici
Arada bir tonik var ama bunu kullanmak zorunda değilsin, kremlerden gittiğimiz için eleyeyim dedim :) Nemlendirici olarak da Simple kullanıyorum, sivilce yapmamasıyla iyi geliyor cildime.
Kendine bu şekil bir rutin uygularsan cildin güzelleşecektir, tek ürünle güzelleştirme vaadine çok güvenme :) Cildi güzelleştiren kremler listem bunlardan ibaret :)
Cildi güzelleştiren kremler değilde uygulamalar dersek daha doğru olur.
Cilt sorunlarını minimuma indirmek için öncelikle cildi düzenli olarak temizlemek gerekir. Bunun için düzenli olarak bir yüz temizleme rutini oluşturmanız gerekir. Bu konuda severek kullandığım bir yüz temizleme jeli önerim olacak.Simple'ın arındırıcı yüz temizleme jeli karma ve yağlı ciltlerin özellikle seveceği bir ürün.
İkinci adım ise cildi ölü hücreler ve siyah noktalardan arındırmak için düzenli olarak peeling yapmak.
Son zamanlarda severek kullandığım bu gözenek arındırıcı peeling sayesinde siyah noktalarım gözle görülür şekilde azaldı.
Son adım olarak ise cildi derinlemesine nemlendirmek önemlidir. Böylece cilt kendini yeniler ve nemini kaybetmez. Bu noktada cilt tipinize uygun bir nemlendirici seçmenizi tavsiye ederim. Tüm bu adımları düzenli şekilde uygularsanız cilt sorunlarını minimuma indirebilirsiniz.
Nemlendirici kullanmayi biraktim hepsi cildimi bozdu.. sadece gunes kremi kullaniyorum, ve gül suyu keske daha önce baslasaydim buna param cebimde kalirdi sjfjsk
En İyi Cevaplar