Salkom krem kullananlar bir şuraya bakabilir misiniz? Tenimi beyazlatmak için değil ama renk tonunu eşitlemek için kullanmak istiyorum. İyi, kötü bir çok yorum okudum ama emin olamadım. Kullanan var mı? Salkom beyazlatıcı krem kullananlar anlatabilirse çok sevinirim.salkom krem
“Salkom beyazlatıcı cilt kremi”ni daha önce kullanmış olan, hala kullanan var mı?
Salkom krem kullananlar yazsın demişsin gerçi ama ben kullanmadım, yine de içeriğine baktım. Cilt rengini açan ürünlerin birçoğu cilt için zararlıdır. Hepimizin kendi cilt tonu var, güneş ya da hormonal nedenlerle lekelenmeler olabilir. Bunları da doğru kozmetik ürünlerle giderebilirsin ama cilt açıcı ürünler doğru kozmetik ürünler değildir. Leke olmuş bir çamaşırı devamlı çamaşır suyuyla yıkarsan ne olur? Rengi açılır ama kumaş yıpranır ve eskir. Çünkü kimyasal içerir. Kremlerin zararını en doğru şekilde böyle ifade edebilirim.
Bunun yerine yüksek koruma faktörlü bir güneş koruyucu kullan. Bir de cilt rengine aydınlık bir görüntü veren pirinç suyu maskesini yapabilirsin. Tarifini vereyim hemen.
1 çay bardağı pirinç ununu 1 çay bardağı süt ile karıştır, macun kıvamına getir. Sütüne ve pirinç ununa bağlı miktar o yüzden kendin de az az koyup ayarlayabilirsin. Cildine bu macunu uygula ve yarım saat bekle. Düzenli kullanımda lekelere gerçekten iyi geliyor.
Ben kullanmadım ama kullanan bir kuzenim vardı ve pek memnun kalmadı. O da Salkom beyazlatıcı krem kullananlar ve yorumlarını araştırmıştı ama bulamamıştı, ben de sana yardımcı olayım dedim görünce. Cilt rengini açma özelliği yok, kullanıldığı süre boyunca yüze aydınlık bir görüntü veriyor ama sonra kullanmayı kestiğinde cildin aslında kendi cilt tonuna dönüyor. Ten açma (skin bleach) kremleri kozmetik sektöründe çok tercih ediliyor. Özellikle Kore ürünlerinde sıklıkla bulunuyor. Ama bu kremlerin asıl görevi cilt renginizi değiştirmek değil, hiperpigmentasyon alanlarını azaltmak ve cildi daha aydınlık göstermektir. Kısaca cildinin rengini değiştirmez, sadece kısa sürekli aydınlık bir görüntü verir ve cilt rengini eşitler.
Ayrıca içerisinde cilt pigmentasyon üretmesin diye de civa bulunur. Civa bulunan ürünler uzun vadede cilt sağlığı için de kendi sağlığın için de çok zararlı. Cilt kanserine yol açabiliyorlar. Kullanmanı tavsiye etmem.
Beyazlatıcı kremlerin temel görevi cilt yüzeyinde bulunan lekelerin rengini açarak cilt renginin daha güzel görünmesini sağlamaktır. Cildinde bu gibi sorunlardan şikayetçi olanların kullandığı farklı beyazlatıcı kremler mevcut. Bu ürünlerden biri Salkom beyazlatıcı krem. Ürün ile ilgili detaylı bilgi, kullanım amaçları gibi konular web sitesinde açıklanmış. Salkom beyazlatıcı krem kullananlar yorumları ile bu üründen bahsetmişler. Maalesef çok memnun kalmamışlar genel olarak. Ürünün işe yaramadığını vurgulamışlar. Detaylı bir şekilde araştırıp öyle son kararını vermen faydalı olur.
En İyi Cevaplar