3 gündür noskar jel kullanıyorum yatmadan önce sürüp yarım saat kurumasını bekleyip uyuyorum kullanan var mı? Varsa noskar jel ürününü nasıl kullandınız ve nasıl bir geri dönüşü oldu? (sivilce izleri için) Noskar jel kullanıp memnun kalan var mı?noskar jel
Bende sivilcelerim için günde 2 kere kullanıyorum, uyandıktan sonra çok ince bi tabaka sürüyorum felaket kaşınma başladıktan sonra yıkıyorum gece de cilt bakımımı yapıp biraz fazla sürüyorum ama bocalamadan gerçekten işe yarıyor benim sivilcelerim asla geçmezdi alnımdaki ve yanağımdaki sivilce lekelerini de sürüyorum gece sürdükten sonra da hemen uyuyorum çünkü kaşınma başlarsa asla uyuyamam 1 hafta boyunca kullan çok kaşındırırsa 1 gün ara verrr ben gerçekten memnunum
Estetik operasyonlardan, kazalardan, yaralanmalardan sonra kalan izleri geçirmek için piyasada bazı ürünler bulunuyor. Bu ürünler aynı zamanda sivilce izleri, derin çukurlar ve lekeler için de kullanılıyor. İz kremi kullanmaya başlamadan önce bir doktora görünmekte fayda var, doktor sizin durumunuz için en uygun kremi, yöntemi söyleyecektir. Sorduğun ve çok popüler olan noskar jel hakkında biraz bilgi vereyim.
Noskar jel nedir?
Piyasadaki iz kremleri içinde popülerliği ile öne çıkan noskar jel, yerli bir ilaç. Muadillerine göre daha etkili olması ve fiyatının uygunluğu ile öne çıkan noskar krem sadece estetik cerrahları tarafından reçete edildiğinde SGK tarafından karşılanıyor. İz ve leke geçirme konusunda başarısı ile bilinen noskar jel yorumları oldukça olumlu. Öyle ki noskar kullananlar bu kremin her evde olması gerektiğini söylüyor. Neden derseniz, bu kremin bir artısı da iz kalma durumu olan durumlarda izi oluşmadan engelleyebilmesi. Bir yerinizi kestiniz ve iz kalmasından endişeleniyorsunuz diyelim; düzenli şekilde başından itibaren kullanarak iz oluşumunu minimuma indirebiliyorsunuz.
Noskar krem kullanırken dikkat edilmesi gerekenler
Sivilce izleri ve çukurlaşmış gözenekler için kullanıyorsanız, öncesinde dermaroller kullanarak noskar kremin etkisini artırabilirsiniz. Yoğun soğan özü içeren noskar jel kokusuyla rahatsız edebilir, bu sebeple evdeyken kullanımı daha doğru. Günde birkaç defa kullanabilirsiniz, özellikle yeni bir yaraya sahipseniz ve iz kalmasın istiyorsanız daha sık kullanmalısınız. Noskar acnelyse krem benzeri soyucu leke kremleri gibi asit içermez, bu nedenle her mevsim rahatça kullanılabilir ama siz yine de leke ve sivilce izi tedavisi uygularken tedbiri elden bırakmayın ve her zaman güneş koruyucu kullanmaya dikkat edin. Umarım yardımcı olmuştur.
Günde 1 kere değil birkaç kere sürmen daha iyi olur bu ürünü. Noskar jel günde 3 kere uygulayabilirsen daha etkili olacaktır çünkü dikiş izi gibi izleri, lekeleri de yok eden bu jel sivilce lekelerinde de epey işe yarıyor. Ayrıca sadece yara izlerine değil, yaranın daha iz oluşturmadan görüntüsüne de etki ettiği bilinmekte. Morlukları da götürüyor.
İçerisinde soğan ekstratı olduğu için dışarı çıkacakken uygulamanı tavsiye etmem ama evde vakit geçirdiğin günler sıklıkla uygulayabilirsin. Noskar jel herkesin evinde bulunmalı.
Ben acnelyse kullandım. İçinde A vitamini var. Ama doktor kontrolü şart retionik asit yüzünü yakabilir, soyucu bir kremdi. 50 faktörlü güneş kremi ve avene hasar ve tahriş olmuş ciltler için cicalfate kremini kullanıyordum yanık ve kırmızı görüntüyü azaltıyordu. Doktora danış öyle kullan derim.
Bende bugun ilkkez aldirdigim benlerimin yerine iz kalmamasi icin kullandim fakat yakiyor. Normal mi sizce bu yanma hissi? (Kullananlardan gorus bekliyorum)
Eczacı gece yatmadan önce dedi ama bazı açıklamalarda günde 3 kere masaj yaparak sürenler felan var ilacın reçetesinde günde bir kaç kere felan yazıyor kafam karıştı