Öncelikle merhaba arkadaşlar, birkaç yerde bu muscoflex jeli sivilce için kullandıklarını duydum kullananız var mı sivilce için? Ben normalde bu kremin kas gevşetici olarak kullanıldığını biliyorum. Eğer sivilce için kullananız varsa yazabilir mi, muscoflex duo jel sivilce için kullanılabilir mi? Muscoflex duo sivilce için kulllanılır mı?Muscoflex duo jel
İnsanlar pişik kremini ve yağlı kremleri sivilce için, hemoroid kremlerini göz altı için, anestezi kremini başka amaçlar için kullanan pek çok insan var. Bu uygulamalar elbette bunun doğru olduğu anlamına gelmiyor. Yanıklarda acıyı dindirmek için anestezik krem kullanmak başka, sivilce için ilaç çekmecesinden herhangi bir kremi alıp kullanmak başka. Peki muscoflex duo jel nasıl bir krem ve ne için kullanılır? Buna bakalım.
Muscoflex krem sivilceye iyi gelirmi?
Önce muscoflex jelin ne için kullanıldığına bakalım. Adından da anlaşılabileceği üzere muscoflex duo jel, kas gevşetici olarak piyasaya sürülmüş bir ilaçtır. Özellikle baş, boyun ve bel bölgesindeki kas tutulmaları ve kas spazmları için tercih edilen muscoflex duo jel kullananlar bu kremden oldukça memnun. Günde iki kez ağrılı bölgeye uygulandığında kasları rahatlatan bu krem spor ve kazalardan kaynaklı kas zedelenmelerine de iyi geliyor. Kısacası muscoflex duo jel bir kas gevşetici ve bu amaçla kullanılıyor. Muscoflex sivilce için kullanmak ilk kimin aklına gelmiş bilmiyorum ama bu kremin sivilceler üzerinde herhangi bir etkisi yok.
Sivilce için hangi kremler kullanılabilir?
Kas gevşeticiler ağır ilaçlardır. Fayda göstermeyecekleri cilt sorunları için kullanılmaları doğru değil. Daha doğrusu ilaç kutusunda bulduğunuz herhangi bir kremi hemen sivilcelerinize sürmeyi düşünmemelisiniz. Belki evde sivilce kremi yok, böyle durumlarda hiçbir şey sürmemek inanın daha iyi. Bence herkes evinde eczanelerden kolayca temin edilebilen uygun fiyatlı sivilce kremlerinden birini mutlaka bulundurmalı. Bu Imex, Sivex veya eczacınızın önereceği başka bir krem olur. Böylece sivilce çıktığında farklı arayışlara yönelmek yerine hemen sivilce için üretilmiş kreminizi uygulayıp sivilcelerinizden daha kısa sürede, güvenli bir biçimde kurtulabilirsiniz.
Muscoflex duo jel aslında yumuşak doku zedelenmelerinde kullanılan bir jel. Ağrıyı keser ve ödemi indirir. Boyun tutulması, bel ağrısı; kullan 15 dakikada ağrın kesilir, öyle güzel bir jeldir.
Muscoflex duo sivilce için kullanılır mı dersen ona da şöyle diyebilirim; deneme :) Ona gelene kadar direkt sivilcelere etki eden bir sürü jel var, ürün var. Kas ağrılarına etki ettiği için sivilceler üzerinde direkt bir etkisi olmaz. Sivilceler için Sudokrem uygulayabilirsin, normalde pişik kremi ama sivilcelere iyi geliyor.
sivilce görüntu olarak kötü olsada senin açından iyi birşey çünkü vücudundan zararli yağlar atılıyor böyle etki edici kremler kullanirsan deri altında kalır o yağlar o yüzden de yanaklarınızda güldüğünüzde bıdıklar oluşur
Esas olarak kas gevşetici etkinliğe sahiptir. Muscoflex duo jel, ezilme, burkulma gibi yumuşak doku travmaları, ağrılı kas spazmlarının semptomatik tedavisi amacıyla kullanılır. Sivilce amacıyla kullanıldığı veya kullanılabileceği prospektüsü de dahil hiçbir yerde yazmamaktadır. Bilinçsizce kullanmaktan ziyade, sivilceleriniz için özel olan jelleri (dermatolog tavsiyesiyle reçetelendirilen) kullanmanız daha doğru olacaktır.
Kafaya göre kullanmayin saglikciyim fizik tedavi de hep kas gevşetici olarak kullaniyorduk bana kalirsa cildiyeye gidebilirsin doktor sivilce kremi gerek duyarsa yazar kullanma sakın sivilce icin
En İyi Cevaplar