Cildiyede siyah nokta tedavisi için zorante krem verdi doktor kullandınız mı? Kullandıysanız siyah noktalardan kurtuldunuz mu? Zorante bu konuda etkili bir krem mi? Zorante jel diye de geçiyor sanırım.zorante krem
Zorante krem sivilce tedavisinde kullanılan etkili ilaçlardan biridir. Genelde zorante jel kullananlar oldukça memnun kalır. En azından benim çevremden duyduğum yorumlar oldukça olumluydu. Bir cilt doktoru tarafından reçeteyle verilmesi gereken zorante jel kremin özelliklerinden genel olarak bahsedebilirim.
Zorante krem nedir? Zorante krem ne işe yarar?
Zorante krem sedef hastalığı ve sivilce tedavisinde kullanılan etkili bir kremdir. Yaralı cilde kesinlikle sürülmemesi gereken Zorante, sadece sivilce içindir. Cildi tahriş edebildiği için sadece sorunlu bölgelere sürülmelidir, cilde kesinlikle yayılmamalıdır. Sağlıklı cilde sürülürse kaşıntı, tahriş yapabilir. Dikkatli sürülmelidir ve sürüldükten sonra eller iyice yıkanmalıdır. Bu krem sivilceleri, siyah noktaları geçirmeyi vaat eder. Üstelik soyucu özelliği ile sivilce izlerine de iyi geldiği bilinmektedir. Zorante krem kullananlar genellikle bu ilacı mucize olarak tanımlar.
Zorante yan etkileri nelerdir?
Eğer zorante kremin içindeki bir maddeye alerjiniz yoksa belirgin bir yan etkisi olmayacaktır. Zorante'nin en bilinen yan etkisi güneşe karşı cildi hassaslaştırmasıdır. Bu kremi kullanırken güneşe maruz kalırsanız cildinizde güneş yanığı ve leke oluşabilir. O yüzden kış mevsiminde ve yüksek güneş koruma faktörlü kremlerle kullanılması daha doğrudur. Hamilelerin ve emzirenlerin kullanımına uygun değildir. Bu kremi kullanırken cildi kurutan bir başka ürünü (sabun, başka bir sivilce kremi gibi) kullanmaktan da kesinlikle kaçınmalısınız.
Zorante kremin fiyatı nedir?
Zorante, devletin reçete olsun olmasın karşılamadığı bir ilaçtır. Yine de karşılamıyor diye kafanıza göre alıp kullanmanızı önermem. Gerçekten ihtiyacınız olup olmadığını en iyi bir doktor söyleyecektir. Zorante krem fiyat 2020 yılı için 81.94 ₺ olarak belirlenmiştir.
Zorante krem genelde sivilceler için verilir, Roaccutane kullanmak istemeyenler için nimet gibi bir şeydir. :) Roaccutane ilacının jel hali denebilir. Cildi tahriş eder, soyar bu yüzden keyfi değil doktor tavsiyesiyle kullanmak daha iyidir.
Zorante jel öyle krem gibi sürülüp uyunacak bir ilaç değil. Sivilcenin, senin durumunda siyah noktanın üzerine ince bir tabaka sürüp çok tutmadan yıkaman gerekir. Uzun süre tuttuğunda zorante cildinde tahrişe yol açabilir. Yarım saat tutman yeterli olacaktır.
Fazla tutsan da, az tutsan da bir yanma hissedeceksin. Cildin soyulacak dökülecek acıyacak. Bunları göze alman lazım. Doktorundan cildin için nemlendirici önerisi isteyebilirsin çünkü gerekecek de. Güneşe çıkarken de dikkatli olman lazım çünkü zorante krem yüzü soyduğu için lekelere açık hale geliyor.
Zorante krem cildi soyduğu için yaz aylarında yapmamanı öneririm. Ne kadar kaçınsan da güneş değdiğinde kötü olacaktır çünkü. Kışın başlamanı tavsiye ederim.
Meraba bu zorante krem ile zorante jel aynı şeyler mi çünkü ben 1 aydır zorante krem kullanıyorum sivilce lekerim için ama bu lekesiz yerlerde sivilce cikartiyo bu normal mi acaba cevaplarsan sevinirim.
Ve doktorum 2 veya 3 günde bir surmemi ve yarım saat bekletmemi söyledi ama yüzüm hiç tahriş olmuyo soyulmuyo
Bana zoranteyi expigment ile birlikte her gece yatmadan sürmemi söyledi 1 aydır kullanıyorum ilk bir hafta 10 gün acidan duramadım resmen çok soyulma oldu simdi soyulmuyor sadece kuruluk var ama sivilceler ve lekelerim duruyo hala