Ben 25 yaşındayım ve mimik çizgisi belirginleşti 😐 fondöten çizgiye doluyor kötü bir görünüm oluyor sürmeyince de kötü duruyor 😊 Gratis'te Nivea Q10 kırışıklık karşıtı gece kremi aldım ilk defa bakım kremi kullanıyorum. Bu ürünü yani nivea q10 kullananlar varsa yorum alabilir miyim etkisi var mı 😊 Nivea kırışıklık kremi kullananlar, bir yazabilirseniz çok sevinirim.
Nivea Q10 kırışık karşıtı gece kremi kullananlar, işe yarıyor mu?
Ablamın kullandığı kremdir Nivea Q10. Göz çevresi çok kuruydu ve nemlendirirken sorun çekiyordu, belli bir yaşa kadar da açıkçası çok fazla dikkat etmedi, kırışıklıkları erken çıktı bu sebeple.
Nivea Q10 kullananlar arasında yokum dediğim gibi ama ablamdan gördüğüm kadarıyla iyi nemlendiriyor ve eğer çok hafif başlamış kırışıklığın varsa da etki ediyor. Kolayca da emiliyor ayrıca.
Nivea kırışıklık kremi kullananlar da bunu söylüyor, krem yoğun. Yani eğer henüz kırışıklık başlangıcın yoksa sana ağır gelecektir. Daha "su bazlı nemlendirici" tarzı ürünlere yönelebilirsin.
Bu tür krem kullanmamalısın yaşında küçük ilerleyen yaşta o yüzde sorunlar olabilir. Yediklerine içtiklerine uyku düzenine dikkat et. o çizgiler için botox var ama bilinen çirkin yöntemlerde değil. Araştır bak bence. Ayrıca Fontoten sürme oda yüzünde kötü durumlara yol açar. :))
Makyajı sınırla , fondoten sürme yüzüne toparlanması için zaman tanı. Eminim bir süre sonra düzelir. Fakat sigara alkol ve düzensiz uyku su tüketmeme erken yaşlanamaya neden olur.
En İyi Cevaplar