Sana tavsiyem bundan alıp Sabah akşam bunu sür sıcak suyla bu Sabun sivilcelerine çok iyi gelecektir. İçinde ki E vitaminide cildini besler. Burda bir arkadaş daha vardı ona da önerdim önce Sakal çıkartır dalga şeklinde algıladı ama yok öyle birşey. Sabun kıl mıl çıkarmaz. Bunu düzenli bir şekilde kullan teşekkür ediceksin bana. Marketlerde bulabilirsin.3-5 lira birşey. Bir kaseye bas bu sabunu sıcak su koy. Makyaj fırçan vs varsa yedir bekler durulara. Sivilcilerini rahatlatır.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bilmiyorum tereddüt ettim cildim daha çok bozulur diye
ergenliklte yani 18 yaş ile 21 yaşındayken senin yüzünden daha kötü bir yüzüm vardı 100 lerce sivilce vardı , hiç dokunma patlatma bunlar gençlik ve ergenlikte olan akneler , elbette geçer sizin yüzünüz yağlı büyük ihtimal , yüzünn yağını arındır , ve yüzüne pudra yumurta akı uygula
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
offf aynı benim gibi ne yaptıysam olmuyor utanıyorum
Geçici bir durum. 1. İlaçlar Sivilce izlerinin tedavisiyle alakalı hem reçeteli hem de reçetesiz birçok ilaç bulunur. Yalnız her ilacın herkes üzerinde aynı etkiye sahip olmadığının bilinmesi gerekiyor. Birinde yüzde yüz başarı sağlayan bir sivilce ilacı, başka birinin sivilcelerini yok etmek yerine daha da yayılmalarına sebep olabilir. Bu yüzden tavsiyeyle ilaç kullanırken dikkatli olunmasında yarar var. 2. Yoğurt Sivilceler yüzünden oluşan tahrişi ortadan kaldırarak sivilce izlerinin yok olmasına katkı sağlayan yoğurt, hem doğal hem de ucuz bir besin maddesi olması sebebiyle sivilceyle mücadelede en çok tercih edilen doğal kaynaklardan biridir. Bir miktar yoğurdu, yüzünüze yayacak şekilde sürün ve bu şekilde 15 dakika bekleyin. Bu uygulamanın etkisini artırmak istiyorsanız yoğurdun içine beş damla taze sıkılmış limonun suyu ve bir tatlı kaşığı ezilerek toz haline getirilmiş yulaf ezmesi dahil edebilirsiniz. Lekelerin azaldığını, sivilcelerin iyileştiğini gördüğünüz güne kadar bu maskeyi uygulamanız tavsiye edilir. 3. Elma sirkesi Asidik bir etkiye sahip olan elma sirkesinin de cildin rengini açma ve sivilce lekelerini yok etme konusunda etkili bir silah olduğu söylenebilir. Kolajen üretimini de destekleyen elma sirkesi, hücrelerin onarılmasına ve sağlıklı hücre oluşumunun desteklenmesine katkı sağlar. Bir kap içerisinde eşit seviyelerdeki su ve elma sirkesini karıştırın. Daha sonra bu karışıma pamuk batırın ve sivilce lekelerinizin olduğu bölgelere pamuğu sürün. Beş dakika boyunca bekledikten sonra yüzünüzü su ile yıkayabilirsiniz. Bu karışımı her gün uygulayarak orta vadede sonuca ulaşabilirsiniz. Alternatif bir teknik olarak iki yemek kaşığı elma sirkesiyle yarım bardak su ve iki yemek kaşığı balı bir kap içinde karıştırın. Yine pamuk yardımıyla sorunlu bölgelere uygulayın ve 15 dakika bekleyip suyla yüzünüzü yıkayın.
hepsi geçiyor zamanla bozma moralini çok oynama dahada kötü olur iz kalmasın.. bakım ve temizlik için ürünler vardı bildiğim kadarıyla onlardan kullanabilirsin..
O sabunu kullanmayı devam edebilirsin ama kesinlikle okyanus sabunu tavsiye ederim ergenlik donem döneminde o sabun sayesinde bir tane sivilcem olmadi veya guzum boyle simdide ayni resmen kurtaici eczaneden talep edbilirsin
En İyi Cevaplar