Daha hızlı iyileşmesi için ne yapmalıyım? Dermapen sonrası krem önerilerinizi alabilir miyim? dermapen sonrası kızarıklık giderici, dermapen sonrası bakım yapan kremler olabilirse çok sevinirim.dermapen sonrası krem
Dermapen sonrası yüzüm için hangi kremi kullanmalıyım?
Dermapen sonrası kızarıklık çok normal çünkü cildine mikro iğneler batıyor. Bunları gidermek elbette mümkün ancak ben gidermeyi çalışmanı önermem. Zaten dermapen yapıp evden çıkmaman gerek ya da merkezde yaptırıyorsan mutlaka akşam olmalı ya da kış mevsiminde çıkmalısın. Bir merkezde yaptırıyorsan sana krem önerir aslında ama evde yapıyorsan dermapen sonrası krem için birkaç öneri vereyim.
Dermapenden sonra hangi krem kullanılmalı?
Öncelikle 3 gün su bazlı krem kullanmanı öneririm.
1- Simple
Özellikle sert kimyasal içermediği için dermapen sonrası cildine en iyi gelecek kremlerden biridir.
2- Ceradolin P
Lazer ve peeling sonrası kullanıma uygun bir ürün, yani aslında nemlendirirken bir nevi yatıştırıcı etkisi de var. Dermapen sonrası bakım için de ideal.
3- Murad
Bu kremlere bir tık daha fazla para verebilirsen önereceğim, dermapen sonrası kullanılan kremler arasında öne çıkan bir marka olan Murad'ın. Besleyici, yani içinde mineral ve vitaminler de bulunuyor.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sakın kimyasal kullanma Kaş yaparken göz çıkarırsin derine cildine nüfus eder
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Uygulama yapan merkez kremini vemeliydi, hadi diyelim vermedi önermeliydi.
buz uygulamak lazım tülbent üstünden çok kısa baskılar ile ve yapılan merkezden önerilen kremlerin düzenli kullanılması lazım nemlendirici ve güneş kremleri kullanılıyor ben öyle kullandım
Teşekkürler bugün cilt bakımı yapıldı haftaya ilk seans yapılacak bugün cilt bakımı yaparken alt tabakadaki izleri felan ortaya çıkardılar ekstra iz çıktı yüzümde bakalım dermapen sonrası nasıl olucak inşallah ıyi gelir 4 seans olucakmış dermapen her seansda kızarıklık olur mu? Çalışıyorum ben sürekli izin alamam
En İyi Cevaplar