Neutrogena sabun kullanan ve bilgisi olan var mı?

Neutrogena sabun kullanan ve bilgisi olan var mı?
Ben Neutrogena visibly clear sivilce karşıtı temizleme Jeli kullaniyorum cok memnunum. Jeli bu kadar iyise sabunu da iyidir.
Eig için teşekkür ederim.
Soruyu beğense miydin?
:))
Sivilceli bir cildim vardi ve su ilaclari kullandim, clindoxyl, nadixa ve cleocin-t. Sabah cleocin-t yi cildine sur ondan sonra nadixa sur, aksam da clindoxyl sur yatarken. Bir ay sonunda sivilcelere elveda. Sadece sivilcelerimi degil siyah noktalarimi da gecirdigini de belirteyim. Pek cok dogal yontem ve gratis gibi yerlerde satilan sivilce kremlerini denedim ama hic biri ise yaramadi. Dermatologa gittim o da bu ilaclari verdi ve gercekten ise yariyor.
Cevap
2Cevap
Neutrogena yi bilemiyorum ama kizim sivilceli ve yagli bir cilde sahipti ergenliğe boyunca. Ve cesitli doktor tavsiyeli krem jel ve yanısıra benzer temizleme malzemeleri kullandık.. ve belli bir kac markanin sabunlari aksamlari yatmadan yikadiginda cildine cok iyi geliyordu. Bunu fark ettigimiz an almaya devam ettik.
Neutrogena da artik yillarin bilinen markası hangi çeşidi oldugunu kullanip test etmek gerek... sonra da düzenli kullanmak.
bitkisel kullanmanı tavsiye ediyorum özellikle thalia jojoba sabunu jojoba yağı aktar dükkanımız var ve her yağın faydasını biliyorum jojoba yağı ve sabununu kesinlikle kullan
Bunu bilmiyorum ama sebamedinki çok iyi geliyor bence
Kükürtlü sabunlar yüz temizlemede başarılı. Capila markalı bir kükürtlü sabun aldım eczaneden.
Sebamed sabunu kullanabilirsin ben oldukça memnun kaldım
Bunlar hep kozmetik doktora gitçen ya da eczane den daha yararlı şeyler alacaksın
2'si bir arada yüz yıkama jeli ve maske işe yarıyor.
Bu değilde organik sabun var. Fransız lavantası sabunu. O çok öneriliyor.
Neutrogena'dan bahsediyoruz, elbette ki faydası dokunur.
İmeks kremini kullan sabah akşam eczaneden satın alabilirsin çok işe yarıyor
doktora görünün önceleri
Bu neutrogena tek bana iyi gelmiyor galiba
Geliyor sanırım
Hiç kullanmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?