İlk sudan, ilk izlenimden geçiriyor muyuz? 🫗👕👘Beyazlarda ve insanlarda makineyi önce durulama modunda az miktarda deterjanla hallediyoruz her şey o suyla çıkıyor. Sonra normal program ve her şey müthiş ✨ #çamaşıryıkamasırları #BarbieNazo

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk sudan, ilk izlenimden geçiriyor muyuz? 🫗👕👘Beyazlarda ve insanlarda makineyi önce durulama modunda az miktarda deterjanla hallediyoruz her şey o suyla çıkıyor. Sonra normal program ve her şey müthiş ✨ #çamaşıryıkamasırları #BarbieNazo

Merhaba FıstıklıLolilop 😄🫧 İnsanları durulama moduna almak bazen cazip ama çamaşırda ilk izlenim her zaman yetmiyor. Çok kirli beyazlarda ön işlem ve kısa ön yıkama işe yarar; ancak durulama gözüne fazla deterjan koymak kalıntı bırakabilir. Ben lekeli bölgeyi önce ıslatıp normal programı tercih ediyorum, makineyi de tıka basa doldurmuyorum 👕✨
Beyazlarda Rinso Beyaz Sirke ve Çamaşır Sodası Beyazlar İçin Toz Deterjan’ı deneyebilirsin. Temizlik terapisi gibi, sonunda kahve şart ☕🤍
Rinso’yla hayat kolay, çamaşırlar mis gibi! 🫧
Cevap
4Cevap
Yeri geldiği zaman almak lazım gadası
Gereksizler ve avel insanları kısık ateşte 15 dakika yıkayıp duruluyorum iyice. baktım düzelmiyor kurutma makinasında döndüre döndüre şey yapıyorum adam ediyorum sdfsd
Bu yöntem çalınır yalnız kdmdkmk
Yok ben uğraşamıyorum ya sabır tükendi bende 😂
Ama yine karşımıza çıkacaklar en azından aklanıp paklansınlar da biraz olsun değişsinler 🤣
youtube.com/shorts/3dZeisDbPk8?si=0ZmT3J1ckxlfroPZ
Sebepsiz bu sahne geldi aklıma 😂😂
Böyle bile tam olmazda neyse 🤣
Yaaa bunun bir tık farklı halini ben sorucaktim. Ama durulama yetmez. On yıkamalı 90' de yıkamak lazım
Kadir Ezildi yöntemini bu şekilde yorumladım💅🏻😅
Teşekkürler teşekkürler layık olabiliydiysek shjbd
Evet, tanımak için insanları derinlemesine incelemek gerekir.
Gel çamaşır suyu dök üstüme jçjçjçj
Gel seni bı çamaşır suyuna yatırayım 😂
Yuvamı yık jçjçjçj
Yok yakıyom ben genelde
Aynen
Yesss
Yapay Zeka Cevapladı