Çamaşır Yıkama Sırları 11 sa Çamaşır yıkarken başıma gelene ne diyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Allahını seviyorsan dayan bırakma kendini qjdjhahasnjdjLan altı üstü bi 200 lira olsun🤧😆 Çamaşır yıkarken başıma gelene ne diyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ft06yl Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 9 sa hiç canını sıkma bence o paralar bayağı sağlam malzemeden yapılıyor kolay kolay yırtılıp erimez. makine durunca çıkarıp bir güzel kurutursun sapasağlam kullanmaya devam edersin. 0 0 Yorumla
FaniAlem Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 10 sa İçinde dönüp dursaydı.. parça parça olurdu, iyi kenara gelmiş, bişey olmaz. 😅 1 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 44 dk Bir zamanlar sadece 1 kilo hıyar alınabiliyordu o parayla sjshajGeçmiş olsun 🙏 0 0 Yorumla
morburuntaataagaa Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 2 sa pembis yunus beni buradan kurtarın diye cama yapışmış 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 3 sa Foto sana ait değil kii internette dolaşıyo bu tweet 0 0 Yorumla
SelamNiyetimKötü Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 9 sa Merak etme eskisinden daha güzel bir şekilde gelinecek 0 0 Yorumla
Sıkıştır Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 11 sa Çamaşır yıkamayı bile beceremiyorsun, yetersiz Ulvi 0 0 Yorumla
Sandığımgibideğil Takip Et Xper 2 Yaş: 26 11 sa Deger kaybi cok askim boş ver fjsnsnfndndnd camasir makinesi bayram etsin basin gozun sadakasi olsun amin tü 0 0 Yorumla
tafafiction Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 11 sa kırışmasın bari güzelce mandalla şimdi 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 2 sa Korkma bir şey olmuyor tertemiz çıkar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
hiç canını sıkma bence o paralar bayağı sağlam malzemeden yapılıyor kolay kolay yırtılıp erimez. makine durunca çıkarıp bir güzel kurutursun sapasağlam kullanmaya devam edersin.
İçinde dönüp dursaydı.. parça parça olurdu, iyi kenara gelmiş, bişey olmaz. 😅
Bir zamanlar sadece 1 kilo hıyar alınabiliyordu o parayla sjshaj
Geçmiş olsun 🙏
pembis yunus beni buradan kurtarın diye cama yapışmış
Foto sana ait değil kii internette dolaşıyo bu tweet
Merak etme eskisinden daha güzel bir şekilde gelinecek
Çamaşır yıkamayı bile beceremiyorsun, yetersiz Ulvi
sen bir benim başıma gelene bak
Deger kaybi cok askim boş ver fjsnsnfndndnd camasir makinesi bayram etsin basin gozun sadakasi olsun amin tü
kırışmasın bari güzelce mandalla şimdi
Korkma bir şey olmuyor tertemiz çıkar
twitterda görmesek inanacağız
makinede cepten nasıl çıktı o para?
Kazandığım kirli parayı aklama yolu
200 liraya alınacaj bir şey de kalmadı ki
Kıyamam
Geçen gün Twitterda gördüm bunu
İçim gitti Şu an
Her tur atınca değeri düşüyor
hiç bir şey olmaz ona.
Anaa gitti para.