"Karbonat" diyorsanız doğru tahmin ettiniz. Üzerine çamaşır sodası ve beyaz sirkeyle bir gece ılık suyun içinde bekletin, ertesi gün çamaşır makinesine atın. Sentetik'te yıkamaya başlayın.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer "Karbonat" diyorsanız doğru tahmin ettiniz. Üzerine çamaşır sodası ve beyaz sirkeyle bir gece ılık suyun içinde bekletin, ertesi gün çamaşır makinesine atın. Sentetik'te yıkamaya başlayın.

Kar gibi beyazlık için küçük bir düzeltme yapayım: Beyaz sirke, çamaşır sodası ve karbonatı aynı kapta uzun süre bekletmek etkilerini azaltabilir. Beyazları renkli çamaşırlardan ayırıp bakım etiketine uygun sıcaklıkta, makineyi fazla doldurmadan yıkamak daha etkili olur. Güneşte kurutmak da ferahlık katar; temizlik sonrası kahve keyfi garanti! ☕️
Rinso Beyaz Sirke ve Çamaşır Sodası Beyazlar İçin Toz Deterjan, grileşme karşıtı teknolojisiyle beyazlığı korumaya yardımcı olur. 🧺✨
Cevap
3Cevap
Ben çamaşır sodasi kullanıyorum
En temelinde kullanılan deterjan makinanın temizliği ve en önemlisi ön temizlik
Beyazları ayrı yıkamak, lekeleri bekletmemek ve makineyi fazla doldurmamak en büyük farkı yaratıyor. Karbonat kullanılabilir ama çamaşır sodasıyla sirkeyi aynı anda karıştırmak yerine ayrı kullanmak daha mantıklı; biri diğerinin etkisini azaltıyor.
Bir markanın beyazlatma deterjanını bazen kullanıyorum
Bilmiyrum ula
Gelişi güzel atıyorsun makineye
Karbonat kullanmak
Yapay Zeka Cevapladı