Masturbasiyondan hiç zevk alamıyorum sanki hiç masturbasiyon yapmamış gibi hissediyorum sebebi ne olabilir?
Birkaç kere masturbasiyon yaptım ama hiç zevk hissetmiyorum nedeni ne olabilir?

Masturbasiyondan hiç zevk alamıyorum sanki hiç masturbasiyon yapmamış gibi hissediyorum sebebi ne olabilir?
Bunun çamaşır yıkama sırları konusunda ne işi var 😅😅😅😅
Sorunun cevabi ise çamaşırları beraber kirletip temizlemek için çamaşır makinesine beraber koymamış oluşumuz 🤗
Her zevkin bir bedeli vardır fjfjf
Ahahhah 😂 ben de bilmiyorum ya KS a tarafından kategoriye konuldu benim hiçbir suçum yok 😅
Bunu çamaşır yıkama kategorisine atman hsjskkskdk
KS a hatası cinselik kategorisinde yapmıştım ahhhahhhh 😂 ne alakası varya harbiden
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Peki her yaptığın da tedirginlik yaşıyor musn hani biri gelir mi gelmezmi diye eğer yaşıyor isen hiç bisiy anlamazsın diye düşünüyorum 🥺
Hııım kendini biraz dilimlere ver belkide içgüdüsel olarak vajinal akıntı meydana gele bilir ozaman normal düzeye gelebilir diye düşünüyorum 🥺
🥺aaay üzüldüm yaa belkide vajina bagzen kendini temizlemek açısından akıntı bırakır ve sks sirasinda hiç bisiy hissetmez sin bekle bir ay bakalım duzelirim ben öyle düşünüyorum tatlım
G noktası, kadınların zevk noktası, haz alma alanıdır. İşte bu noktanın uyarılması sonrasında bu alanda salgı artışı ile birlikte kadında istenen uyarılma gerçekleşmektedir. Bu G noktasında bulunan skene bezleri zvkin hazını iletir akıntı beyazımsı jelgibi gelir ama osekil gelmiyor ise sen onok taya ulaşamıyor sun canm istersen yapa bilirsin zorla biraz kendini ama yok olmuyor dersen bir terabiste görün derim senin sağlığın için eğer cekinirsen bir mugayne ol hastanede degsik akıntı geliyor diye çekinme hiç git derim
Beyaz akıntı geliyor normalim yani zaten libodom hiç yok cinseliğe seven biri değilim o kadar çabaya giremem
Tatlım sorun da burada işte libidonu yükseltmek uyarı gitmiyor hisiyatın seks se kapalı ulaşamıyor sun birde susekil dene karedes ya da libidonu yükselticek nevarsa araştır ve en etkili hangisi ise ye ama düzenli olarak diyet yapar gibi duzelig cegine inanıyorum
Stres altında yapıyorsan çok zevk almazsın. İlk önce kendini iyi hisset odağında direkt boşalmak zevk almak olmasın. Yavaş yavaş hissede hissede yap
Stres altındayken daha çok yapıyordum çünkü canım çok sıkkındı. Bölüm olarak da puana göre bir şey seçmeyi düşünüyorum
Haftada 3-4 oluyordu bazen. Sayısal alanda hazırlanıyordum hemşirelik var aklımda ama bilmiyorum tabii
Evet daha çok heyecanlandırıyor. Sonuna kadar yapmadan durur muyum bilmiyorum ama
gerçekten samimice güzelce efendice davranmak neden görmezden geliniyor anlamıyorum. canın sağolsun kim siliyor yorumları bilmiyorum ama iyi olanlar hep kaybediyor maalesef. yalnızlığımız boşuna değil işte...
yorum yapan kişi silebiliyor mu ki kız olduğu için ilginç o halde kim siliyor
@Hayatnediyorsun ne bileyim ya öyle bir niyetim olsaydı sizi engellerdim kızında görüşünü ortadan kaldırdım demek ki sistem siliyor
farklı yöntemler dene
Nasıl yaptigina bagli
nasıl yaptığına bağlı
Futbol oynamakla oynamayı hayal etmek gibi düşün belki de ondandır gerçek bir maç yapmaya ihtiyacım var. Ne dersin
Sen hep aynı şeylerden bıkmıssın aksiyon yok senin baska seviye geçme zamanın gelmiş
Psikolojik olarak kafanda biriktirdiğin olumsuz düşünceler senin zevk almanı engeller.
O zaman yaparken doğru yapmıyorsun klitorsinle oynamalısın ve görsele ihtiyaç duyabilirsin
Kafanı meşgul eden şeyler olabilir, bende böyle oluyor.
Demekki hassas olmayan bir vücuda ve organa sahipsin.
Bir hafta ara ver sonra AVM de bir pazar günü kabin içerisinde yap
Yapmayı bilmiyorsun muhtemelen
Neden böyle oldu
Vajinal seks ya da oeal yap derim
Anlatayım dogrusunu yap
Noktanı bulamamış olabilirsin
Ne bilelim ne :D Yapmayı bilmiyorsun belkide :D
Bu soru burada sorulmaz.
Düzgün yapamamış olabilirsin
yapamıyosundur o zaman bunca insan yanılıyo olamaz
En İyi Erkek Görüşü