Tesettürden çıkıcam fakat işten kovulur muyum sizce?

Hac ve umre organizasyon'undan demek bir seyler kapamamissiniz insanları o mukaddes topraklara gonderiyorsunuz. muhakkak gelen kişilerden de oralar anlatılmaz yaşanır demişlerdir duymuşsunuzdur. Hiç olmaz ise bu halinizle oraya bir adim daha yakın gibi geliyorsunuz.
Açılınca ne olacak ne kazanacaksın hiç bir sey
Bu durum eğer tam kapalı iseniz hiç olmaz ise bir ayeti kerimenin dediğini yapmış oluyorsunuz. Yine da karar sizin tavsiye etmem
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Konuşabilit miyiz bende açılmayı düşüüyorum ama cesaret edemiyorum galiba
Sonuç ne merak ettim 🙃
Soylemedim cesaret edemiyorum hem manevi acidan Allah' tan korktugumdan hemde insanlarin tepkisinden isteksiz bir sekilde tesetturlu olmaya devam ediyorum yani icimden gelmesede tam acilirsam o daha kotu olurmus gibime geliyor
Tesettürlü değilsin bence kültür seninki 🙈
İstemiyorsan takmamak en güzeli takanlara saygı duymak lazım
buyuk ihtimal kovulursun bulunduğun yerden dolayı zaten çevrenden de çok tepki alacaksin buyuk ihtimal. boş ver takma kimseyi istedigin gibi yaşa 1 kere dunyaya geliyorsun onu da kafana gore yasa
Zaten bunun için işteysen hiç durma Özgür bir ülke burası ha açık ha kapalı ne farkeder
Onlar kimseye acımaz hemen kapıya atarlar seni
Peki sonuç ne şimdi çok merak ettim konuştunuz mu
Kovmazlar.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş